Chepp Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 jo koknul sem.. ale to nenjsou original peug. ? aspon to nevaypada znacka NG... ehm.. ? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Taky mi to nic neříká.... ale euro kod mi přijde stejný jako u skel AGC.... Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Osobně bych si sám čelní sklo neměnil. Byl jsem přítomen u výměny čelního skla u mé 406 a chce to opravdu zkušenost + nářadí. Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 V dobe internetu lze u nekterych pojistoven pripojistit sklo bez toho, aby ho nekdo z pojistovny videl. Pak uz jen staci mesic ci dva jezdit s prasklym a vymenit az utece nejaky cas od uzavreni smlouvy. Jinak pripojisteni skla je produkt, ktery je pro zakaznika velice vyhodny a ja uz bych jinou smlouvu ani nechtel. Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd V dobe internetu lze u nekterych pojistoven pripojistit sklo bez toho, aby ho nekdo z pojistovny videl. Pak uz jen staci mesic ci dva jezdit s prasklym a vymenit az utece nejaky cas od uzavreni smlouvy. Jinak pripojisteni skla je produkt, ktery je pro zakaznika velice vyhodny a ja uz bych jinou smlouvu ani nechtel. Souhlasím. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Nikdy jsem to s pojištovnou neřešil,ale brzo bych měl mít jiný auto a tam bych to už chtěl nějak pořešit..... A hlavně najít nějakou pojištovnu kde to bude levnější než u mojí stávající Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Ad levnejsi a nejlevnejsi pojistovny: Vzdy je potreba sledovat nejen ZA KOLIK, ale i CO ZA TO. Kamarad je na pomerne vysoke funkci v jedne z vetsich pojistoven a kdyz mi pred casem vypravel o cloveku, ktery mel povinne ruceni nastaveno na nizsi sazbu (tusim 30 mil. Kc) a nyni je na pokraji zhrouceni, protoze pojistovna tvrdi, ze limit vycerpal a tim pro pojistovnu konci jeji plneni. Stalo se to, ze dotycny byl uznan vinnym z nehody autobusu, kde bylo X vazne zranenych. Temto llidem ze sumy 30 mil. Kc byla hrazena lecebna pece, nasledne i doplacen rozdil mezi tim, co dostavali coby invalidni duchod a co by si realne vydelali, kdyby k nehode nedoslo. No a nyni vlastne to, co platila pojistovna ma dale platit onen vinik - docela chapu, ze se pry pokusil o sebevrazdu, ale taky chapu pojistovnu, ze po splneni smlouvy uz si s dotycnym nechce delat problemy. Pro vetsinu z nas je 30 mega neskutecny obnos, ale jak mi rikal kamos, tak neni vubec zadny problem tuto castku velice briskne vycerpat. Citovat
Chepp Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 doporucuji... ja mam pripojisteno na brekau sklo u Generali za 1700,- kc na rok.... tohle je skoda do 10tis coupe sklo u CSOB za 1 000,- kc na rok a tohle je skoda do 20tis... nepripadne vam na tom neco divneho? mozna ze povinny plus havarijni na breka mam za 13tis za rok se spoluucasti 10tis.. a na coupe platim 13tis a spoluucast mam 3tis... kde je asi problem.. a pojistovny jsou stejne jak u skel... takze pojistit idelane na 10ti a nehat vymenit za original... videl sem srovnani orig skla a neorigo skla po roce... ted u jednoho znameho... a fuuuj... tkaze pojistka to jisti a original vitezi... a kusil bych treba na to pojisteni treba direct apod. jo a kdyz sem posilal fotky na pojistku na coupe v CSOB tka sem pani auto nafotil sam a poslal... v generli sem musel jak kokot kvuli te k*ave dojet k ni aby s ito vyfotila... a nebyla schopna 30min zapnout ten fotak a potom ze moc sviti slunicko ze si nemuze vyfotit VIN.. mno proste to bylo neco.... Takze bcyh doporucil direct popr. csob a nebo jine... proste ty ktere nejsou plne idiotu. [upravil dne 4/7/10 Chepp] Citovat
Radek 306 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 mam u wustenrot všechna skla do 10tis za 900/rok + mam u nich povinný, takže v pohodě..pojistil jsem po tom co mi přední prasklo..výměnu jsem řešil přes jednu zdejší firmičku která skla dělá od roku 92, celkem za matroš + práce + záruka 4700,- což je ještě dobrý a jinak platí, že ne na všem se dá ušetřit Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: Chepp doporucuji... ja mam pripojisteno na brekau sklo u Generali za 1700,- kc na rok.... tohle je skoda do 10tis coupe sklo u CSOB za 1 000,- kc na rok a tohle je skoda do 20tis... nepripadne vam na tom neco divneho? mozna ze povinny plus havarijni na breka mam za 13tis za rok se spoluucasti 10tis.. a na coupe platim 13tis a spoluucast mam 3tis... kde je asi problem.. a pojistovny jsou stejne jak u skel... takze pojistit idelane na 10ti a nehat vymenit za original... videl sem srovnani orig skla a neorigo skla po roce... ted u jednoho znameho... a fuuuj... tkaze pojistka to jisti a original vitezi... a kusil bych treba na to pojisteni treba direct apod. jo a kdyz sem posilal fotky na pojistku na coupe v CSOB tka sem pani auto nafotil sam a poslal... v generli sem musel jak kokot kvuli te k*ave dojet k ni aby s ito vyfotila... a nebyla schopna 30min zapnout ten fotak a potom ze moc sviti slunicko ze si nemuze vyfotit VIN.. mno proste to bylo neco.... Takze bcyh doporucil direct popr. csob a nebo jine... proste ty ktere nejsou plne idiotu. [upravil dne 4/7/10 Chepp] Tak to bych jí asi něco řekl, např. ať se naučí fotit , či nemám na focení celý den!! To je hrozný, co je to dneska za lidi v pojišťovnách!! Citovat
Bendy_- Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Chepp: tak to si asi narazil na spatny lidi mam u generali 482 na všechny skla za rok na 5000, mohl jsem mít 998 (myslim, proste nějak mírně pod 1 000) na 10 000, a když mi prasklo nic jsem neřešil, zavolal jsem to té paní u které jsem si to zřizoval, řekl jsem co se stalo ona to nahlasila za m a řekla ať si vyberu servis sám jestli chci nebo mi vybere ona, já si to dal ke známému a druhý den jsem měl vše hotové a fakturu jsem zase donesl té paní u které jsem to dělal, on to nafotil a pro fotky si pak někdo přijel. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Já bych radši pojištovnu kde za 2.2 budu platit mín než tetko za 1.8 Citovat
pták Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 a dá se pojistit sklo když ho mám naprasklý,chodí fotit,že bych si založil pojistku na sklo a po půl roce bych se ozval,s tím,že mám prasklé sklo.mám sice sklo sehnané,ale nemůžu sehnat kdo by mi to v Brně udělal,moc se k tomu nikdo nemá,jelikož není nové Citovat
jirka307 Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 já když jsem pojištoval sklo nikdo na auto nekoukal-kooperativa:papa Citovat
koblih69 Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 Jak kde, většinou jsem auto musel přivézt ukázat. Ale třeba Direct sjednáváš komplet po telefonu ... Citovat
Bendy_- Odesláno 11. červenec 2010 Odesláno 11. červenec 2010 já jsem neukazoval auto nikdy sklo a poviny mam generali a havarku mam ceskou pojistovnu a ani jednou moje auto videt nechteli :-D Citovat
Ricky001 Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Sklo většinou nikdo vidět před pojištěním nechce. Doporučuji zjistit cenu nového skla včetně bausetu a práce a pojistit na částu o něco vyšší. Po připojištění skla běží ochranná lhůta tuším 6 měsíců, v táto době by byla vyžadována spoluúčast ve výši cca 2500 kč,-. Takže počkat a poté zdarma vyměnit na pojistku. Staré nedávat, je vyhřáté, důlky od kamínků apod. a může prasknout. Citovat
pták Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Tak jsem si sjednal nové pojištění a za stejnou cenu jak u této stávající pojištovny,a mám k tomu i připojištění skla takže za půl roku nové)jinak díík Citovat
brutall Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 U pojišťovny SLAVIA mám pojištěna všechna skla, za 1100kč ročně, na částku 25000kč, bez spoluúčasti. [upravil dne 30/7/10 brutall] Citovat
pták Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak tak,nechtěl jsem psát co je to za pojištovnu,ale přesně tak ani okno nechtěli vidět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.