Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V dobe internetu lze u nekterych pojistoven pripojistit sklo bez toho, aby ho nekdo z pojistovny videl. Pak uz jen staci mesic ci dva jezdit s prasklym a vymenit az utece nejaky cas od uzavreni smlouvy. Jinak pripojisteni skla je produkt, ktery je pro zakaznika velice vyhodny a ja uz bych jinou smlouvu ani nechtel.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

V dobe internetu lze u nekterych pojistoven pripojistit sklo bez toho, aby ho nekdo z pojistovny videl. Pak uz jen staci mesic ci dva jezdit s prasklym a vymenit az utece nejaky cas od uzavreni smlouvy. Jinak pripojisteni skla je produkt, ktery je pro zakaznika velice vyhodny a ja uz bych jinou smlouvu ani nechtel.

Souhlasím.

Odesláno

Nikdy jsem to s pojištovnou neřešil,ale brzo bych měl mít jiný auto a tam bych to už chtěl nějak pořešit..... A hlavně najít nějakou pojištovnu kde to bude levnější než u mojí stávající :D

Odesláno

Ad levnejsi a nejlevnejsi pojistovny:

Vzdy je potreba sledovat nejen ZA KOLIK, ale i CO ZA TO. Kamarad je na pomerne vysoke funkci v jedne z vetsich pojistoven a kdyz mi pred casem vypravel o cloveku, ktery mel povinne ruceni nastaveno na nizsi sazbu (tusim 30 mil. Kc) a nyni je na pokraji zhrouceni, protoze pojistovna tvrdi, ze limit vycerpal a tim pro pojistovnu konci jeji plneni. Stalo se to, ze dotycny byl uznan vinnym z nehody autobusu, kde bylo X vazne zranenych. Temto llidem ze sumy 30 mil. Kc byla hrazena lecebna pece, nasledne i doplacen rozdil mezi tim, co dostavali coby invalidni duchod a co by si realne vydelali, kdyby k nehode nedoslo. No a nyni vlastne to, co platila pojistovna ma dale platit onen vinik - docela chapu, ze se pry pokusil o sebevrazdu, ale taky chapu pojistovnu, ze po splneni smlouvy uz si s dotycnym nechce delat problemy.

Pro vetsinu z nas je 30 mega neskutecny obnos, ale jak mi rikal kamos, tak neni vubec zadny problem tuto castku velice briskne vycerpat.

Odesláno

doporucuji... ja mam pripojisteno na brekau sklo u Generali za 1700,- kc na rok.... tohle je skoda do 10tis

coupe sklo u CSOB za 1 000,- kc na rok a tohle je skoda do 20tis...

nepripadne vam na tom neco divneho? mozna ze povinny plus havarijni na breka mam za 13tis za rok se spoluucasti 10tis.. a na coupe platim 13tis a spoluucast mam 3tis... kde je asi problem.. a pojistovny jsou stejne jak u skel... takze pojistit idelane na 10ti a nehat vymenit za original... videl sem srovnani orig skla a neorigo skla po roce... ted u jednoho znameho... a fuuuj... tkaze pojistka to jisti a original vitezi... a kusil bych treba na to pojisteni treba direct apod.

jo a kdyz sem posilal fotky na pojistku na coupe v CSOB tka sem pani auto nafotil sam a poslal... v generli sem musel jak kokot kvuli te k*ave dojet k ni aby s ito vyfotila... a nebyla schopna 30min zapnout ten fotak a potom ze moc sviti slunicko ze si nemuze vyfotit VIN.. mno proste to bylo neco....

Takze bcyh doporucil direct popr. csob a nebo jine... proste ty ktere nejsou plne idiotu.

[upravil dne 4/7/10 Chepp]

Odesláno

mam u wustenrot všechna skla do 10tis za 900/rok + mam u nich povinný, takže v pohodě..pojistil jsem po tom co mi přední prasklo..výměnu jsem řešil přes jednu zdejší firmičku která skla dělá od roku 92, celkem za matroš + práce + záruka 4700,- což je ještě dobrý

a jinak platí, že ne na všem se dá ušetřit :)

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

doporucuji... ja mam pripojisteno na brekau sklo u Generali za 1700,- kc na rok.... tohle je skoda do 10tis

coupe sklo u CSOB za 1 000,- kc na rok a tohle je skoda do 20tis...

nepripadne vam na tom neco divneho? mozna ze povinny plus havarijni na breka mam za 13tis za rok se spoluucasti 10tis.. a na coupe platim 13tis a spoluucast mam 3tis... kde je asi problem.. a pojistovny jsou stejne jak u skel... takze pojistit idelane na 10ti a nehat vymenit za original... videl sem srovnani orig skla a neorigo skla po roce... ted u jednoho znameho... a fuuuj... tkaze pojistka to jisti a original vitezi... a kusil bych treba na to pojisteni treba direct apod.

jo a kdyz sem posilal fotky na pojistku na coupe v CSOB tka sem pani auto nafotil sam a poslal... v generli sem musel jak kokot kvuli te k*ave dojet k ni aby s ito vyfotila... a nebyla schopna 30min zapnout ten fotak a potom ze moc sviti slunicko ze si nemuze vyfotit VIN.. mno proste to bylo neco....

Takze bcyh doporucil direct popr. csob a nebo jine... proste ty ktere nejsou plne idiotu.

[upravil dne 4/7/10 Chepp]

Tak to bych jí asi něco řekl, např. ať se naučí fotit , či nemám na focení celý den!! To je hrozný, co je to dneska za lidi v pojišťovnách!!

Odesláno

Chepp: tak to si asi narazil na spatny lidi mam u generali 482 na všechny skla za rok na 5000, mohl jsem mít 998 (myslim, proste nějak mírně pod 1 000) na 10 000, a když mi prasklo nic jsem neřešil, zavolal jsem to té paní u které jsem si to zřizoval, řekl jsem co se stalo ona to nahlasila za m a řekla ať si vyberu servis sám jestli chci nebo mi vybere ona, já si to dal ke známému a druhý den jsem měl vše hotové a fakturu jsem zase donesl té paní u které jsem to dělal, on to nafotil a pro fotky si pak někdo přijel.

Odesláno

a dá se pojistit sklo když ho mám naprasklý,chodí fotit,že bych si založil pojistku na sklo a po půl roce bych se ozval,s tím,že mám prasklé sklo.mám sice sklo sehnané,ale nemůžu sehnat kdo by mi to v Brně udělal,moc se k tomu nikdo nemá,jelikož není nové

Odesláno

Sklo většinou nikdo vidět před pojištěním nechce. Doporučuji zjistit cenu nového skla včetně bausetu a práce a pojistit na částu o něco vyšší. Po připojištění skla běží ochranná lhůta tuším 6 měsíců, v táto době by byla vyžadována spoluúčast ve výši cca 2500 kč,-. Takže počkat a poté zdarma vyměnit na pojistku. Staré nedávat, je vyhřáté, důlky od kamínků apod. a může prasknout.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si sjednal nové pojištění a za stejnou cenu jak u této stávající pojištovny,a mám k tomu i připojištění skla takže za půl roku nové:))jinak díík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...