dandan Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Rád se s vama podělím o tuto událost. Podlouhé době a po váhání ohledně barvy na brzdiče jsem se postil dnes do pucuváni a prvního nátěru Hameritem předních brzdičú.Začal jsem u spolujezdce,kde to proběhlo v klidu a pohodě,až po první nátěr.Potom jsem přešel na kolo u řidiče a po sundání kola jsem narazil na něco divného.Musím říct,že nevímpřesně k čemu to slouží,snad nějaké čidlo???Bylo to zamotané izolačkou (snad,aby to neplandalo) a ta samice byla taky zadělaná izolačkou.Šel jsem se podívat na druhou stranu jak to vypadá tam a vidím,že jsou kablíky zasunuty na svém místě.Takže někdo musel ty kablíky sundat a omotat izolačkou (posílám foto a budu pokračovat: Citovat
dandan Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 No a pak jsem vzpomínal a vzpomínal,až jsem si VZPOMĚL.Asi v osmém měsíci jsem dával do autorizovaného servisu auto na výměnu čepů a určitě by si toho všimli(mechanici,či technici,že tu něco nesedí ,že?? a řekli by mi,že to chce opravit,ale nikdo nic .Ticho po pěšině.Auto nikde jinde nebylo než u jediného servisu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 No to bude signalizace opotřebování brzdových destiček Citovat
Dave_k Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 To je signalizace opotřebení brzdících desek a asi Ti šikulové v servisu konektory urvali a takto zabastlili a proto i nejspíš mlčeli. Přece Ti kvůli utrženýmu konektrou nebudou dávat nový desky. To dá rozum. Citovat
dandan Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Prostě to musel udělat mechanik a aby se na to nepřišlo tak to nějak takhle zamaskoval.Žebrak jeden. Jsou ty konektory ucvakané . Citovat
dandan Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 musím koupit nové desky,nebo stačí jenom ty drátky,protože ten jeden šel vyndat ten druhý jsem radši nezkošel Citovat
Chepp Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 boze to je kok*t..... ocividne ten servis.. porp. zamestnanec... ale zas berve v potaz ze jedna vlastovka leto nedela. Citovat
dandan Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Nevím jestli tam mám zajet a ukázat jim to co tam mají za profíky .Jestli se nebudou vykroucet? Citovat
dandan Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Ještě jsem se chtěl zeptat jestli je tam nějaká kontrolka ,která to ukazuje? a proč mi to neukázalo ,že něco není v pořádku? Citovat
tomyk Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 kontrolka opotrebeni desek ukazuje az kdyz jsou opotrebene. jsou to dve cidla (draty) v deskach. kdyz se ojedou, cidla se pres plech kotouce spoji a rozsviti se kontrolka. Je to vcelku k prdu a pri vymene desek dej klido ty bez cidla, resp. je to uplne jedno. Ale servisu bych vynadal az by jim bylo zle Citovat
Chepp Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 tot ona otazka... vynadat.... jak to dopadne... na pana sefa nadas ten nada zamestnancum a dopadne to dvema zpusoby: a. zamestnanec se pouci a bude to ok. b. zamestnanec si rekne \"hoci jaky kokot mi bude rikat co mam delat, to mu rovnou preriznu priste brzdy\" Ta druha moznost je pravdepodobnejsi a nadhozena... berto s velkou rezervou... Ja s tim samym problemem se servisem sem to vyresil jednoduse, vymen servis... Citovat
pastorek Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Ja to šlendriánstvo ale nič tragické. Pri výmene doštičiek budú nové i s káblikmi tak ich môžeš zapojiť. Ak veľmi trváš na tom aby to bolo už teraz funkčné tak stačí nacvaknúť nové konektory. Citovat
Fusion Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Nemá cenu zapojovat, dostane se ti tam voda nebo to někde utrhneš a bude ti to hlásit sjetý desky. Pak je z nas*anosti stejnak vytrháš. Citovat
Benžík Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Me u pravyho kola upadly samy od sebe, i bez servisu. dratky jsem ustrih aby tam nevisely a konektory jsem nechal zapojeny, aby se do nich nedostala voda a spina. Az vymenim desky, vymenim i dratky. Citovat
trebor Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 taky to mám utržené už jsem to s tím koupil tedy neřeším,žít ses tím dá .. jen je to škoda .... Citovat
tomyk Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: Chepp tot ona otazka... vynadat.... jak to dopadne... na pana sefa nadas ten nada zamestnancum a dopadne to dvema zpusoby: a. zamestnanec se pouci a bude to ok. b. zamestnanec si rekne \"hoci jaky kokot mi bude rikat co mam delat, to mu rovnou preriznu priste brzdy\" Ta druha moznost je pravdepodobnejsi a nadhozena... berto s velkou rezervou... Ja s tim samym problemem se servisem sem to vyresil jednoduse, vymen servis... vymenu servisu jsem bral jako samozrejmost a moznosti b bych se nebal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.