Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rád se s vama podělím o tuto událost. Podlouhé době a po váhání ohledně barvy na brzdiče jsem se postil dnes do pucuváni a prvního nátěru Hameritem předních brzdičú.Začal jsem u spolujezdce,kde to proběhlo v klidu a pohodě,až po první nátěr.Potom jsem přešel na kolo u řidiče a po sundání kola jsem narazil na něco divného.Musím říct,že nevímpřesně k čemu to slouží,snad nějaké čidlo???Bylo to zamotané izolačkou (snad,aby to neplandalo) a ta samice byla taky zadělaná izolačkou.Šel jsem se podívat na druhou stranu jak to vypadá tam a vidím,že jsou kablíky zasunuty na svém místě.Takže někdo musel ty kablíky sundat a omotat izolačkou (posílám foto a budu pokračovat:

Odesláno

No a pak jsem vzpomínal a vzpomínal,až jsem si VZPOMĚL.Asi v osmém měsíci jsem dával do autorizovaného servisu auto na výměnu čepů a určitě by si toho všimli(mechanici,či technici,že tu něco nesedí ,že?? a řekli by mi,že to chce opravit,ale nikdo nic .Ticho po pěšině.Auto nikde jinde nebylo než u jediného servisu.

Odesláno

To je signalizace opotřebení brzdících desek a asi Ti šikulové v servisu konektory urvali a takto zabastlili a proto i nejspíš mlčeli. Přece Ti kvůli utrženýmu konektrou nebudou dávat nový desky. To dá rozum.

Odesláno

kontrolka opotrebeni desek ukazuje az kdyz jsou opotrebene. jsou to dve cidla (draty) v deskach. kdyz se ojedou, cidla se pres plech kotouce spoji a rozsviti se kontrolka. Je to vcelku k prdu a pri vymene desek dej klido ty bez cidla, resp. je to uplne jedno. Ale servisu bych vynadal az by jim bylo zle ;)

Odesláno

tot ona otazka... vynadat.... jak to dopadne... na pana sefa nadas ten nada zamestnancum a dopadne to dvema zpusoby:

a. zamestnanec se pouci a bude to ok.

b. zamestnanec si rekne \"hoci jaky kokot mi bude rikat co mam delat, to mu rovnou preriznu priste brzdy\"

Ta druha moznost je pravdepodobnejsi a nadhozena... berto s velkou rezervou... Ja s tim samym problemem se servisem sem to vyresil jednoduse, vymen servis... :super

Odesláno

Ja to šlendriánstvo ale nič tragické. Pri výmene doštičiek budú nové i s káblikmi tak ich môžeš zapojiť. Ak veľmi trváš na tom aby to bolo už teraz funkčné tak stačí nacvaknúť nové konektory.

Odesláno

Me u pravyho kola upadly samy od sebe, i bez servisu.:D dratky jsem ustrih aby tam nevisely a konektory jsem nechal zapojeny, aby se do nich nedostala voda a spina. Az vymenim desky, vymenim i dratky.

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

tot ona otazka... vynadat.... jak to dopadne... na pana sefa nadas ten nada zamestnancum a dopadne to dvema zpusoby:

a. zamestnanec se pouci a bude to ok.

b. zamestnanec si rekne \"hoci jaky kokot mi bude rikat co mam delat, to mu rovnou preriznu priste brzdy\"

Ta druha moznost je pravdepodobnejsi a nadhozena... berto s velkou rezervou... Ja s tim samym problemem se servisem sem to vyresil jednoduse, vymen servis... :super

vymenu servisu jsem bral jako samozrejmost

a moznosti b bych se nebal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...