Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pratele, kdo se letos chystate na tento svatek hudby?

Pro me sice letos obsazeni nic moc, ale ze zvyku tam proste musim jet a 4 dny poradne parit a kalit :D

Osobne jsem velice zvedavy na polaky Behemoth, Tarju, Primal fear a hlavne Unisonic s Michalem Kiskem.

Jen jsem zvedavy, za kolik korunek bude letos Plzen v arealu. Na Metalfestu uz stala 37,-

No uz aby to bylo a ja mel postaveny stan :papa

Odesláno

Ja tam taky chci jit ale nejsou finance...ale človek nikdy nevie čo sa može stať tak uvidim :D možno sa tam niekde stretneme a spravime si zraz peugeotrockers :D

Odesláno

Jak rika Winco, na festak neni nikdo stary, vzdycky tam jsou lidi od 5 do minimalne 60 let.

Wolfiku, ja se vzdycky domluvim na setkani se spoustou lidi a nikdy to nezvladnu :) Ale pokud se neco bude konat, treba se zastavim :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Loni i predloni jsem tam byl svou vínovou 405 a vždycky v kempu Rybárna ... ale nevidel jsem tam zadnou zpriznenou dusi :-) Letos nejedu ... nemam penize a v prdeli vejfuk ... (upadla mi roura mezi tlumicema :-D)

Odesláno

Tak jsem zjistil, ze se na cely Masters letos asi vykaslu a pojedu se zase po trech letech podivat na Wacken open air. Holt utahnout financne dva velke festaky... to chce dve vyplaty :aut

Odesláno

Veru...kovova hudba je dobra vec:super ak dostanem v robote volno,bude dobra vyplata a opravim cabrosa tak sa tam urcite ukazem:super aspon pozdravim kamosa z jednej kapely a dame Jelinka:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...