VIP3R Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Ahoj, se svou 407 jsem najezdil skoro 10 000 km bez problémů, od včera se najednou spustila blikací a pípací show snad všech systémů v autě. Začalo to chybou ABS a ESP, potom se rozsvítilo selhání brzd + červená STOPka, do toho přestal fungovat tempomat a ještě jako třešnička na dortu depollution system fault s kontrolkou diagnostiky. Auto jede normálně, výkon stejný, brzdy brzdí, po vypnutí motoru a nastartování většinou některá chyba zmizí, ale po chvíli se zase rozsvítí atd, pořád dokola... Jediná věc co jsem s autem dělal bylo to, že jsem zkoumal co je v kufru za odkládací schránkou nalevo - je tam černá krabice do které vede spousta kabelů a měla upadlý kryt, tak jsem se ho snažil nasadit. Netuší někdo co v té krabici je? [upravil dne 20.6.2010 VIP3R] [upravil dne 9.2.2011 13:26 VIP3R] Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Je to rozvodná skříňka kufru. Ten kryt tam jde nasadit dost blbě. Jestli jsi tam nerozpojil nějaký konektor. Co je tam vše zapojeno ti z hlavy nepovím, ale pokud mi dáš VIN, tak se můžu kouknout co tam všechno je. Jinak by to chtělo napíchnout na diagnostiku a vidělo by se co je za problém. Citovat
VIP3R Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 VIN: VF36ERHRG21385349 Dneska jsem tu krabici kontroloval a nevypadá, že by bylo něco rozpojené... Neví někdo o někom v okolí Pardubic nebo HK s diagnostikou? Nechce se mi moc do Peugeotu, nějak ve mě minule nevzbudili důvěru, tak bych radši dal nějaký menší obnos člověku, který ze mě nebude chtít hned tahat peníze za opravu. Citovat
AnotherOne Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Pozri najprv spínače, ako spomínaš v inom vlákne, aj keď je neprevdepodobné aby zblbli naraj na spojke (tempomat) a aj na brzde (esp/abs). Citovat
VIP3R Odesláno 19. červen 2010 Autor Odesláno 19. červen 2010 Právě že mi nějak nejde do palice, proč to začalo dělat všechno najednou - kdyby to přicházelo postupně, tak to beru, přece jen je to skoro 5 let staré auto, ale že během jednoho dne začne selhávat všechno tohle, to se mi nějak nezdá... Citovat
HonzaZ Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Takže v té skříňce v kufru je 5 pojistek, mimo jiné na počítač aditivování paliva. Ještě je tam zapojen poč. zadních park. sensorů. Takže opravdu radši nejdřív dia a pak se uvidí. Citovat
patko79 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Původně zaslal: HonzaZ Takže v té skříňce v kufru je 5 pojistek, mimo jiné na počítač aditivování paliva. Ještě je tam zapojen poč. zadních park. sensorů. Takže opravdu radši nejdřív dia a pak se uvidí. kukni na kable v motorovom priestore, čo vedú k riadiacej, kámošovy vošla do motoru mačka alebo kuna a narobila mu tam poriadnu paseku:grr inak to, že po zhasnutí a naštartovaní kontrolky nesvietia až po chvíli začnú si vysvetľujem tým, že riadiaca kontroluje všetky okruhy postupne a chvíľku to proste trvá Citovat
VIP3R Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 Dneska jsem prolezl všechny kabelové svazky v motorovém i zavazadlovém prostoru, prošel jsem pojistky atd. Všechno vypadá OK, bohužel kontrolky se rozsvěcují pořád dál jak se jim zachce... Ujel jsem třeba 20km aniž by cokoli svítilo, tempomat fungoval, už jsem si říkal, že to snad zmizelo, pak jsem zastavil, po dalším rozjezdu už zase klasika - střídaly se ESP, ASR, ABS, tempomat, depollution system... Jinak auto jede pořád jak má, brzdy brzdí úplně normálně, zkoušel jsem omezovač rychlosti - ten funguje i když tempomat ne, FAP v autě podle VIN nemám... K tomu všemu se mi ještě dvakrát stalo, že ručička rychloměru spadla na nulu a neukazovala. Tady je fotka toho pekla na displeji... Jediné, čeho jsem se zatím na benzince zbavil je fuel level low, což je ale celkem malá náplast. Zítra se pokusím objednat do Peugeotu, snad budou mít volno, už se celkem bojím jezdit, rádio nepouštím, jen poslouchám co zase bude všechno pískat a svítit, pěkně mě autíčko zradilo... Citovat
libor.vo Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Mne se na 406 take stavalo ze spadla rucicka tachometru na nulu, auto pak jelo o dost hur. Protoze BSI nemelo udaje o rychlosti tak se preplo do nouzoveho rezimu. Delal mi to senzor rychlosti na prevodovce. Treba to tady funguje nejak podobne a vse co je propojene s rychlosti vozu tak treba blbne. Je to muj nazor ale treba pomuze. Citovat
VIP3R Odesláno 20. červen 2010 Autor Odesláno 20. červen 2010 Jak už jsem psal - ta ručička spadla jen dvakrát, zatímco ten zbytek otravuje tak nějak pravidelně, auto jede pořád stejně, jen prostě kolem dokola pořád něco bliká a pípá... Uvidím co mi řekne diagnostika, ale fakt mi nějak neleze do palice, že z ničeho nic začne tohle všechno blbnout. Citovat
Dave_k Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Nevím jak elektrika ve 407mě funguje, ale ty závady se jeví jako nějakej podvozkovej okruh. Nemůže být problém někde tam? Co snímače ABS na kolech apod.? Zkoušel jsi to i zadupnout na prachu, aby ABS zafungovalo? Co reset odpojením baterie, zkoušel jsi? Je to jen taková úvaha, třeba vymýšlím hlouposti. [upravil dne 20/6/10 Dave_k] Citovat
Ringit Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Občas se mi stane, že mi začne blika ABS/ESP chyba a hned za tim tempomat. Vzdycky to \"spravi\" prostrikani kontaktu v kufru, zkus:papa Citovat
VIP3R Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: Ringit Občas se mi stane, že mi začne blika ABS/ESP chyba a hned za tim tempomat. Vzdycky to \"spravi\" prostrikani kontaktu v kufru, zkus:papa A máš tip, který kontakt konkrétně to je? Citovat
VIP3R Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 Auto má najeto 176000 km. Dnes cesta do práce 25 km a jen to zahlásilo depollution system faulty, jinak nic dalšího... Připadá mi, že je to fakt jen nějakej špatnej kontakt... Citovat
Ringit Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: VIP3R Původně zaslal: Ringit Občas se mi stane, že mi začne blika ABS/ESP chyba a hned za tim tempomat. Vzdycky to \"spravi\" prostrikani kontaktu v kufru, zkus:papa A máš tip, který kontakt konkrétně to je? V sedanu jsou to kontakty v kufru, vlevo, sundam viko, pak je tam jeste jeden kryt a asi 5 zastrcek, nevim kterej to je, tak jsem procistil vsechny a fungovalo Citovat
VIP3R Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: Ringit V sedanu jsou to kontakty v kufru, vlevo, sundam viko, pak je tam jeste jeden kryt a asi 5 zastrcek, nevim kterej to je, tak jsem procistil vsechny a fungovalo OK, díky, vyzkouším to dneska - právě že ta krabice kam vedou všechny ty kabely je v mém autě nějaká rozložená, tak asi sundám čalounění a pořádně to dám dohromady, než začnu pátrat dál... Dnes jsem jel 25 km do práce bez jediné vady, takže fakt to asi bude jen nějaká blbost... Citovat
VIP3R Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Ahoj, tak od pondělí jezdím a zdá se, že jak rychle ty problémy přišly, tak stejně rychle zase samy zmizely... Na auto jsem ani nesáhl (protože jsem od rána do večera v práci) a všechno funguje, nic nepípá ani nebliká... Nějak to nechápu, ale co... Citovat
Mirys Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Zdar! to bude nějaký kontakt, nechcu tě strašit ale asi se ti to vrátí. Zajdi na diagno. to ti(zavadu mas v autě uloženou) primo ukáže jakej kabel a aji jestli je to plus pol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.