Guest Ludweek Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 jak sundat vnitrni zpetne zrcatko? potrebuji se presvedcit zda tam ten senzor vubec je v knize jak na to jsem to nenasel Citovat
Radek 306 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 ten senzor je vidět i z venku, takový černý cosi v takovým rámečku, a jde od toho myslim i drát směrem pod střešní tapec Citovat
Dave_k Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Zrcátko sundáš mírným tahem směrem dolů po skle. Musíš opatrně. Mělo by to držet asi na 1,5cm a pak to povolí úplně, tak s tím počítej, aby jsi to neurval. Jinak při zapnutí senzoru by se za sklem měla rožnout oranžová dioda. [upravil dne 19/6/10 Dave_k] Citovat
martis Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 ak chces vediet ci tam je alebo ci funuguje,tak ked zapnes packu aby sa aktivoval senzor tak ten senzor zacne svietit tak na orandzovo,aspon mne to svieti,cez den je to tazsie vidiet,ale ked sa ked uz tma tak to krasne vidiet ako to svieti. skus tak a nemusis nic rozoberat. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 dekuji..zadny svetlo jsem prave nevidel tak proto to chci sundat. drat z podstropnice tam vede, snad tam bude i senzor 2 Dave_k: uz jsem zkousel tahnout nahoru i dolu a nepovolilo zkusim to znovu, ted kdyz jsem si jistej, ze tam neni zadnej sroub tak to snad pude lip Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Vetřu se a zeptám se: senzor se musí po každém vypnutí klíčku obnovovat nebo stačí jednou nastavit a pak už se to i po zapnutí klíčku aktivuje samo? Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Hmm, zajímavé, já ho pustil jednou když jsem auto přivezl a od té doby to samo stírá.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 tak je to tak..smerem dolu to de stahnout. zjistil jsem, ze senzor tam je. Ovsem sklo je v miste senzoru zacerneno positivni taky je, ze je tam i priprava na samostmivaci zpetne zrcatko, takze pokud jej nekdo nabizite tak sem s nim Citovat
kobr Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 To samostmívací zrcátko není špatné, ale páčka na zrcátku to jistí Světélko mám zelené [upravil dne 19/6/10 kobr] Citovat
BV406 Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy Hmm, zajímavé, já ho pustil jednou když jsem auto přivezl a od té doby to samo stírá.... hmm, ja musim po kazdem startu znovu senzor aktivovat, ale nemam mux .. nebude v tom ten zakopany pes ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 Původně zaslal: BV406 hmm, ja musim po kazdem startu znovu senzor aktivovat, ale nemam mux .. nebude v tom ten zakopany pes ? Vůbec nevím, mám porovnání jen se zelenou z podpisu a tam se musí pokaždé znovu zapnout. Taky nemá MUX. Citovat
h4wk3y Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 mam novej model bez MUXu (BoneDaddy, auto uz jezdi jak ma ) a taky musim pokazde znovu aktivovat... Citovat
martis Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 ja tiez ked vypnem zapalovanie a znova zapnem tak musis za kazdim aktivovat senzor,lebo inak nesvieti a ani nefunuguje, BoneDaddy mozno mas nejak prehodenu elektriku a tym padom sa nemusi znova a znova aktivovat,lebo inak si to neviem vysvetlit.tiez by som bral aby bol uz stale aktivovany Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 no já se přidám,u obou našich aut aktivuju a funkce pořád jde i když vypnu zapalování a opět zapnu je funkční,u obou mux:) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 Tak spatna zprava je, ze kdyz jsem pripojil ten senzor a nechal jej viset, tak stejne se nerozsvitil. Je trochu rozlamanej. Ted je otezka, zda je to tim senzorem, nebo kabelazi. Byl by nekdo v Praze ochotnej sejit se a senzor otestovat? Jenom by se sundalo zrcatko, odpojil original senzor a na kabelaz pripojil muj senzor. Nehlaste se vsichni Citovat
kveton Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ahoj, měl bych mít jeden senzor v krabici, tak by jsme to mohli zkusit a kdyby ti šel, tak by sis ho tam rovnou mohl nechat Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 super na kdy se muzem domluvit? nebo jak? Citovat
kveton Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 odkud jsi? Já bývám přes týden na Flóře. Kdyžtak mi cinkni 608881755 Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ok. flora mi vyhovuje...zavolam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.