sharpers Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 tak sme našli onen drnčivý zvuk , podle jednoho mechoša je na odchodu katalyzátor....když sem koukal na ceny tak ty vole řikal že se da použit i universal, vite o tom něco ? ?? Citovat
pastorek Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Áno. http://www.vyfukyonline.cz/Katalyzatory----univerzalni/ Citovat
ppaull Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Původně zaslal: sharpers tak sme našli onen drnčivý zvuk , podle jednoho mechoša je na odchodu katalyzátor....když sem koukal na ceny tak ty vole řikal že se da použit i universal, vite o tom něco ? ?? Mohu se zeptat co ti to dělalo nebo ještě dělá,měl jsem stejný problém ale kat to nebyl!! Citovat
Ferry Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 univerzal uplne v pohode, ja si zvolil s kovouvou vlozkou misto keramicke, nebot mene trpi pri provozu na LPG Citovat
sharpers Odesláno 22. červen 2010 Autor Odesláno 22. červen 2010 co mi to dělalo....někdy se ozve takove řinčení nebo drnčení nebo jak ten zvuk popsat, je to pouze při záběru nebo při přidání plynu když má motor něco dělat, tj při tůrování na místě to nedělá....proto je těžké ho poslechem lokalizovat nebo nahrát... vždy když se zvuk ozve tak je citelně menší výkon. Dělá to většinou u studeného motoru. Napiš kdyžtak co si s tim měl ty, mužu nato mrknout taky. Já jenom vím že to nědělaj rozvody, řemen altíku ani žádná řemenice. Citovat
Midloch Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Pokud ti to drnčí kolem 2200-2800 ot. při záběru, tak si zkus prohlédnout toto téma - . Týká se přepážek ve svodech (parohy) motoru. Je to dost časté u těchto motorů. Pokud máš ale citelně menší výkon, tak to nebude ono ale spíš ten katík. Sundat kat asi není problém, když do něj nakoukneš tak uvidíš jestli je vysypaný nebo ne. Stejně tak když bude dole, tak zkus poklepat na každou přepážku ve svodech zvlášť. Pokud některá vyloženě \"drnčí\", a katík bude mít pěknou mřížku z obou stran, tak to budou spíš přepážky ve svodech. Citovat
koblih69 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Univerzál je úplně v pohodě, když na ten špatnej katalyzátor poklepeš třeba rukojetí šroubováku tak uslyšíš, že je to vevnitř volný ( zadrnčí ). Většinou se s tím nesou problémy související - přicpává se potrubí, nahodile klesá výkon, nestálý volnoběh... Citovat
ppaull Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ano, já jsem to měl ve svodech jak píše Midloch,stačilo zavařit přepážky a je klid,konečně!! [upravil dne 22/6/10 ppaull] Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 I já jsem měl vysypané přepážky ve svodech.... Citovat
vladototh Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Kde sa montuje lambda sonda pri univerzálnom katalyzátore? Na originálnom katalizátore je to v prednej časti, ale na univerzálnom katalyzátore som žiadny otvor nenašiel. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Lambda sonda je pokud se nepletu ještě před katalyzátorem, v trubce. Ne přímo v katalyzátoru. Takže se montuje tam co předtím, protože ty vyřízneš původní kat a dovaříš nový kat na místo toho původního. Citovat
godzila.01 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Je v trubce před katem... Přesně tak.... Citovat
vladototh Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 V prednej časti katalizátoru je otvor kde je lambda. Možno môjmu autu zabudli povedať že to má byť na potrubí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.