Přejít na obsah

vladototh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

vladototh's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. vladototh

    katalyzátor

    V prednej časti katalizátoru je otvor kde je lambda. Možno môjmu autu zabudli povedať že to má byť na potrubí.
  2. vladototh

    katalyzátor

    Kde sa montuje lambda sonda pri univerzálnom katalyzátore? Na originálnom katalizátore je to v prednej časti, ale na univerzálnom katalyzátore som žiadny otvor nenašiel.
  3. vladototh

    podtlak v nadrzi

    Fotka je moc veľká a nezobralo ju. Je to na tej časti čo sa zasúva do hrdla nádrže na spoji medzi oblúkom a tým \" lichobežníkom\"
  4. vladototh

    podtlak v nadrzi

    Všetky problémy z podtlakom ( zvuky v nádrži, pribúdanie paliva a sykot pri otváraní nádrže ) vyriešil pár otvorov o priemere 2 mm po uhlopriečke na viečku nádrže.
  5. vladototh

    Barum Polaris 2

    Na Barum Polaris 2, 195/65 R15 91H som za 4 roky najazdil 34000km mali cca 4mm. Mal som ich na P 406. Jazdné vlastnosti na snehu boli dobré. Na Orave a Liptove nezradili. Len pri rýchlostiach nad 130 plávali a pri brečke na diaľnici neboli vo svojej koži. Podťa mňa to auto bolo na ne ťažké a vysoké rýchlosti na diaľnici moc nemuseli. Okresné cesty a horské priesmyky boli super. Ľad som na nich nezažil. Do 90 km moc nehučali.
  6. vladototh

    peugeot servis v Bratislave surne

    V Lamači my robili rozvody a menili chladiacu kvapalinu a bola to chyba nikdy viac veľmi neochotní mechanici. V Peugeote na Ivánskej ceste chodím na akciové prehliadky a sú vcelku dobrí. Auto mi servisuje Autoservis - Michal Maasz Rýchloservis - Elektrická diagnostika všetkých typov vozidiel - Príprava na STK ako aj realizácia - Výmena čelných okien - Predaj pneumatík Adresa: Dlhá 40/78 851 10 Čuňovo - Bratislava Slovenská republika mobil: +421 907 720 861 a som spokojný. Dokonca majú trpezlivosť aj s mojími otázkami.
  7. ja mám XU 10, 2,0 l 16V, 98kW, 406 sedan, r.v. 1997
×
×
  • Vytvořit...