pinc Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Zítra mám v plánu vyměnit střední a zadní díl výfuku a tak se chci zeptat těch co už to dělali jestli je lepší sundat jenom je,anebo jak píšou v knížce \"Jak na to\"sendat úplně celý výfuk a mimo auto ho rozebrat a složit a až pak nasadit. Citovat
koblih69 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Nevím co píšou v knížce, ale nevidím důvod proč to sundávat celý. Třeba sundání a nandání zadního dílu je práce na 10 minut ... Citovat
combayn406 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 v teplý garáži s jámou a brigádníkama asi jo:D, já řešil HDi po částech. Záleží jak věříš výrobci výfuku;) Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 v té knize píšou někdy pi.oviny, sundej zadní,pak střední a potom naopak smontuj, zajeď na rampu,na zemi se to dělá blbě Citovat
godzila.01 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Taky nevidím důvod sundavat katík a hlavně jako montovat to venku z auta je kravina,druhoška zase nesedí tak úplně přesně centimetr žádná míra.... Citovat
OK406 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Odmontuješ nejdříve zadní díl a pak středový. Při montáži použij do spojů výfuku pastu na výfuky. Utěsní ti spoj. Šroby na svorkách namaž grafitem, aby šli při další výměně výfuku a nebo demontáži dobře povolit. [upravil dne 18/6/10 OK406] Citovat
kobr Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Šrouby výfuku namaž jakoukoliv vazelínou, pak půjdou povolit. Zkušenost z oprav na vysokých pecích, i při teplotě nad 800°C šly povolit mazané šrouby, nenamazané se zapekly. Citovat
as.milov Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Zrovna řeším, dělám 406 Hdi kombi 79Kw zadní díl, to jde vindat krásně. Středový díl jet trubka která se zasouva do dílů před ním katalizatoru, PDF do něčeho takového. Ty dva díly srostli tak k sobě, že se to muselo řezat. Kus trubky zůstalo v katalizatoru. Jenže to jsem zjistil až po objednání nového středového dílů. A teď co s tím. Auto má najeto 360 tis je tam spojka kaput, píská turbo. Má to cenu dělat. K tomu teď mě čeká povinné ručení. Výfuk od bosalu by mě vyšel zadní díl, středový díl, katalizator na cca asi 9000kc auto ani tu cenu nemá. Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Co sezenes za auto za 15000kc to bude jen vrak.... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 před 7 hodinami, as.milov napsal: Zrovna řeším, dělám 406 Hdi kombi 79Kw zadní díl, to jde vindat krásně. Středový díl jet trubka která se zasouva do dílů před ním katalizatoru, PDF do něčeho takového. Ty dva díly srostli tak k sobě, že se to muselo řezat. Kus trubky zůstalo v katalizatoru. Jenže to jsem zjistil až po objednání nového středového dílů. A teď co s tím. Auto má najeto 360 tis je tam spojka kaput, píská turbo. Má to cenu dělat. K tomu teď mě čeká povinné ručení. Výfuk od bosalu by mě vyšel zadní díl, středový díl, katalizator na cca asi 9000kc auto ani tu cenu nemá. a v čom chceš jako poradit ?? jak se organizuje finanční sbírka ?? Radek Hurvajz, radim.1008, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
as.milov Odesláno 6. červen 2021 Odesláno 6. červen 2021 Už je to hotové, vložila se do vnitr z obouch stran trubka. Snad to nějakou dobu vydrží. Poradil soused. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.