Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Vysvetlete mi nekdo, proc zrovna v Praze je tak vysoka koncentrace dementu a jine svoloče? Proc jinde ve svete, muze clovek vlastnit auto, aniz by mu jej jiny clovek umyslne nicil, treba takovych sedm let a v Praze staci dva mesice a hned prijdes k doliku? je to vychovou? nebo jsou to geny? je v tom malem ceskem pitomeckovi tolik zavisti, ze dokaze zatemnit rozum? kdo ze savcu ma snahu se takto projevovat? ja vim jenom o lidech..impotentnich zamindrakovanych prizdisracich. Tohle jsem objevil pri myti. Auto vetsinu casu stoji v garazi. Nakupovat jezdim prevazne do Fenixe ve Vysocanech. Jinak vylety do vesnicek po cele republice a kdyz na dyl na moravu, tak zase auto stoji na soukromem pozamku za plotem. [upravil dne 18/6/10 Ludweek] Citovat
peugeot09 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Mám opačné zkušenosti. Pro auto mi přijde vražedné maloměsto nebo vesnice. V Praze už půl roku a bez problému nebo jediného škrábance navíc. Asi jsi měl holt smůlu. Citovat
jofo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Mozem ta ubezpecit ze to je vsade vo svete a niekde este horsie. Sedim v Irsku v aute, tetuska otvara dvere ale takou silou ze som skoro porodil a ked jej ukazujem ze ci nevie otvarat lepsie tak ze to ona nie ze to musel niekto iny. A este jedna rada zo zasady neparkujem pri autach kde je detska sedacka v aute alebo nalepka BABY ON BOARD. Snazim sa takym autam vyhnut, aj ked nikdy nevies kto zaparkuje vedla teba. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 dalsi pokracovani to ma kdyz na svoje naklady chci tento detail odstranit. Smart fix se mi zdala jako jednoducha cesta s kvalitnim vysledkem a podle informaci na strankach taky levna. Ovsem realita je jina. Pod 1500 nikdo s kalkulaci nesel. To mi dokonce firma CSC Praha poslala kalkulaci na 6500,- protoze to bude lepsi striknout, je to totiz odrany. :-D Zlodejina? Ja to tak vidim. Vzal jsem naradi a dulek vymackl zpet. Az se dostanu k lepsim nastrojum, tak vyklepu i hranu, barvu namichanou mam takze zasteteckuju a vylestim. Foto jeste pred opravou Citovat
shwaara Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Moc to řešíš Mě šokovalo, když jsem čekal v servisu na auto a přijel důchodce s tím, že má lehce odřenou spodní hranu zadního nárazníku (cca 3cm) na P206 a že to bude chtít asi přestříkat celý nárazník :-)) Myslím, že to nebylo naschval (to by vypadalo jinak), ale holt lidi jsou při otvírání dveří neschopní idioti, to je fakt. Když je dost místa, parkuju klidně přes 2 místa, nikoho to neomezí. A taky je dobré parkovat vedle naleštěných pěkných aut. Tam je předpoklad, že se majitel o auto stará a umí otevřít dveře Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jenom porad premyslim od ceho to ku*va asi je? vozejk? proc neni odrany naraznik? pod takovym uhlem snad jedine kladivo? ja nevim...je to proste demence 2 peugeot09: tohle neni smula to je proste umysl...koko*i su na celom svete..jak pravil klasik...ale z zadny vesnice nebo malomesta jsem si zatim sramy neodvez 2 jofo: jojo Manchester a horici pasik pro srandu mistnich zmrdu ..taky znam to je kriminalita...drza starenka..to je na presdrzku zvlast kdyz ji pri tom vidis 2 chechet: pokud to ctes, tak uplne chapu jak ses citil kdyz jsi privez cupatko a dva tydny na to melo proslapnuty blatnik Citovat
shwaara Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Asi někomu něco spadlo. Možná košík... Kdyby to bylo úmyslně, měl bys objetý bok. Nemuselo to být železo, ptž lak není odřený (až dole, ale to bude asi důsledek deformace, ne kontaktu s předmětem). Plastový nárazník se vrátí do původní polohy. Klidně nějaká těžká drevěná bedna? To je už fuk.. Citovat
shark734 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 to najskor niekto do teba nacuval...kamaratovy na aute jeho frajerka nacuvala do stlpu, naraznik vycnieval od boku ako na 406 a na narazniku ani skrabanec a vyssie rozbite svetlo a ohnuta plecharina-vyzeralo to podobne ako toto Citovat
peugeot09 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 On ten nárazník je z docela pružnýho materiálu, takže se není moc čemu divit, že je beze šrámu. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 2 shwaara: jj neco takovyho me napsalo..je to nejpravdepodobnejsi, ale kdyz to neni umysl a clovek ma charakter tak na sebe necha kontak a muze se to vyresit pres pojistovnu no ne? Citovat
shwaara Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Jo. Ale není pohodlnější ujet? Jinak přesně pro tohle mám pojistku na blbost. 300Kč na rok a člověk je zase trochu víc v klidu. Citovat
automale Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ja som svoju 205-ku parkoval v malom meste pred panelakom 1 a pol roka a co myslis ako teraz vyzera??? tolko skrabancov od otvarania dveri a rozne rihy od vsetkeho mozneho az na plech!!! Nechapem proste a to som mal auto skoro stale zasrate. Ludia su debili. Neni moje - nezajem. Teraz mam druhe auto - mam ho tyzden na tom istom parkovisku a myslis co? uz som nasiel nove ryhy aj na nom. nasrat im do ruk a mesiac neumyvat. Mam obrovske dvere na aute a este sa mi nestalo ze by som nimi do niekoho buchol - takze da sa aj bez skrabnutia vyliezt z auta! Tiez neviem co stym mam robit. Citovat
Dave_k Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 No nedávno jsme takového dementa viděli na brněnské přehradě. Otáčel se v tmavězelené felícii a nacouval do předku bílého saxa. To byla taková rana, že saxo normálně poskočilo. Týpek z feliny se neobtěžoval ani vylézt a podívat jestli to jeho není poškozený, zařadil za 1 a odjel. Když jsme to saxo zhruba prohlídli tak nebylo na něm vidět skoro nic, jen víc zapadlá levá mlhovka v nárazníku (asi ruply držáky). A takovejch .......... (neznám výraz) po silnicích jezdí....... :bacha:bacha:bacha Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Nevím, proč to spojuješ zrovna s Prahou, pokud některé z mnoha mých aut kdy utrpělo nějaký šrám či úhonu, bylo to zásadně MIMO Prahu. Ať už vykradená nádrž - na vesnici, ukradené poklice - na Moravě, objetí auta hřebíkem... oproti tomu pár šrámů z Prahy byla jen prkotina. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 protoze s takovou davkou arogance a nezajmu se setkavam jenom v Praze...nechci tim nikoho urazit, tak si to neber osobne..v Praze je spousta naplaveniny a tak to moh byt kdokoliv.. je to o tom, ze ta anonymita dela z lidi tupce [upravil dne 18/6/10 Ludweek] Citovat
shark734 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 ja si tiez myslim ze je jedno kde to zaparkujes...vzdy sa najde nejaky debil co ti auto odrbe...raz si tak parkujem v NR na parkovisku pri hypermarkete, miesta plno a zrovna pri mna si musi 150kg ujo zaparkovat skodu 120 a drbnut mi dverami tak silno ze som sa zlakol. mal som stiahnute okno a ani ho nenapadlo sa ospravedlnit, zamkol auto a siel do prdele....viem je to stara haraburda tak lak ho trapit nemusi Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jasně,že to nemá nic s Prahou, takoví lidé jsou všude Citovat
Šalda Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jj, bohužel takový dementi se vyskytují všude, i u nás na Moravě Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 A zrovna tak krásná barva vozu. Ale co naděláš. Já mám odřený auto i z firemního parkoviště. Holt některý lidi . . . Citovat
Andreww Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Mám takový pocit, že si to ti dementi vybírají podle SPZ:bojim Moravák v Praze, pražák na Moravě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.