Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 vadné táhlo řazení - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte, zda-li se dá nahradit kloubek či jak to nazvat (viz fotky) u táhla řazení. V peugeotu je obj. č. 244965 a musí se koupit celý komplet:

[upravil dne 18/6/10 OK406]

Odesláno

Oldo nevim jestli je to to co chces ale to cilo cos me poslal 244965 .je to viz na obrazku v krouzku ,ok? ja jen ze na fotkach mas jinej bazmek nez je to cislo

[upravil dne 15/6/10 Pe.Tr]

Odesláno

bud vysoustruzit ze silonu novou kouli a narazit a nebo koupit na vrakaci nebo novou celou tu paku, menil jsem to i na 406, kvuli velke vuli radici paky

Odesláno

Byl jsem dnes v HS Peugeot v ČB a tam jsme na to koukali. Měl jsem to i vyfocené, tak jsem to tam ukázal a bylo mi řečeno, že se musí koupit celý ten komplet. Samotná kulička či jak to nazvat se neprodává a je tam nalisovaná. To číslo mi tam napsali.

[upravil dne 15/6/10 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Oldo nevim jestli je to to co chces ale to cilo cos me poslal 244965 .je to viz na obrazku v krouzku ,ok? ja jen ze na fotkach mas jinej bazmek nez je to cislo

[upravil dne 15/6/10 Pe.Tr]

Potřebuji jen tu kuličku, ale ta se asi sama neprodává.

Odesláno

samotnou kulicku vyrobit jedine na soustruhu ze silonu (uz jsem psal vyse) doma nebo sezen tady na klubu starsi, nekolik 106 je tu na dily

Odesláno

Soutruh nemám. Co se týká starší ,,kuličky\", tak se aby nebyla vůle v řazení, nevím. Neznám důvod, proč vypadla. Jen jsem to den přettím prostříkal konkordem, lelikož šlo ztuha řadit po určité době.

Odesláno

Konkor se dostal do spoje kulicky s tou pakou, uvolnil rez a kulicka upadla, konkor neni na tohle vhodne mazivo, lepsi je to namazat vazelinou, vyhaknout vsechny ty tycky, ocistit jejich kulicky a namazat

Taky nerikam, aby sis to vyrabel sam, sezen nekoho kdo soustruh ma a kulicku patricneho prumeru vyrobi. Nebo holt kup novou, kdyz nechces z vrakace, jina alternativa stejne neni, tak nad cim tady premyslet ? :myslim

[upravil dne 16/6/10 Ferry]

Odesláno

Sežeň dneska dobrého soustružníka :myslim. Nejspíš se koupí nový komplet. Koukal jsem na inzerci ale moc toho není. Jinak máš Ferry pravdu! Měl jsem použít vazelínu a né konkor. Ted už to vím:)

Odesláno

Tak ma napadlo... nedal by sa núdzovo použiť gumový valček namiesto guličky? Nie ako trvalé riešenie ale na spojazdnenie kým nájdeš vhodného sústružníka alebo novú guličku.

Odesláno

musi se koupit cele to tahlo,ja mel to same.Chvili jsem to mel vyresene tak,ze jsem tam narval gumu a stahl to dratem.Bylo to dobre a pak jsem koupil nove tahlo.Je to c.7

Odesláno

Vyřešeno - na vrakovišti jsem koupil komplet a vyměnil. Promazal vazelínou a kloubkové spoje jsem prostříkal silikonovým olejem. Tak snad už bude pokoj na věky.:myslim;)

Odesláno

Jen jsem zapomněl napsat, pokud vám půjde ztuha řízení, tak to může mít nasvědomí ztuha se pohybující páka řazení viz označení:

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vcera jsem si ze servisu vyzvedl 106, r.95. Nechal jsem si vymenit vyfuk od katalyzatoru az dozadu a promazat ty dva klouby od tahla razeni. Jenze dnes uz mi slo razeni zase ztuha. Za studena je to celkem ok, pak se to zhorsi. Jakou vazelinou to mam promazat? Neni nutny to nejak rozdelavat a pred promazanim vycistit? Uz se mi do servisu nechce, radsi nekde najedu na rampu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...