Přejít na obsah

1bugsy1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

Vše od uživatele 1bugsy1

  1. 1bugsy1

    Centrál

    Právě, že jsem vyměnil páčky páč nešel airbag a od tý doby nejde dálkáč. Prý to nejde spárovat, protože to není přesně ze stejného modelu. Centrál jako takovej funguje, ale jenom na klíček, proto jsem koupil jednotku se dvěma ovladačema a chtěl bych ho zapojit, ale nevím zda to půjde.
  2. 1bugsy1

    Centrál

    No já mám r.v. 2003 BSI mě nefunguje a chci připojit jiné dálkové ovládání, tak nevím kam to připojit?
  3. Zdraví. Chci se zeptat, kde je umístěna řídící jednotka centrálního zamykání?
  4. 1bugsy1

    Táhlo řazení (service box)

    Já jsem ho kupoval tady http://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=26351
  5. 1bugsy1

    Partner

    Tak po dlouhý době pár fotek Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 18.6.2012 14:08 od 1bugsy1]
  6. 1bugsy1

    Nosič jízdních kol

    a nebo nosič http://www.zbozi.cz/vyrobek/siena-4/?q=Nosi%C4%8D%20kol%20na%20ta%C5%BEn%C3%A9%20za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD%20SIENA%204&seradit=nejlevnejsi, zkušenosti výborné
  7. 1bugsy1

    Zadní náprava

    Ještě můžeš zkusit na tý straně co ti to skřípe, vyvrtat dírku a dát rtam mazničku. Potom trochu vazelíny naředěný s olejem ( natlačit s citem ), a životnost nápravy poměrně levně ještě prodloužíš, ale repasi se stejně nevyhneš. Já tam tu maznici mám, kola se nehýbou a těm ložiskům to zřejmě pomohlo.
  8. Chci se zeptat, po zapnutí blinkru jak na levou, tak na pravou asi třikrát zabliká a pak přestane blikat a nefunguje ani blinkr ani kontrolka. To samé při výstražných. Někdy to funguje. Co to může dělat? nějaké relé nebo páčky ( které relé ) Moc děkuji.
  9. 1bugsy1

    Airbag

    konektory jsem všechny čistil a měnil, po napíchnutí mi říkali, že je to chyba hlavního airbagu. To se musí měnit i s páčkami?
  10. Zdravím všechny, tak se mi na autě vyskytla nová závada, neustále mi svítí kontrolka airbag tak jsem to nechal napíchnout a prohlídnout a bylo zjištěno, že je to nějaký odpor s káblíkem pod volantem. Prý je to nějaký talíř, nebo co a nový stojí kolem 7000,- Kč. Nemáte s tím někdo zkušenosti, nebo nevíte kde se dá dobře koupit? Jo a ještě ten kabel je k tomu připojenej natvrdo nebo nějakou svorkou?
  11. 1bugsy1

    ANTENA

    Je tam do střech pětka, nebo šestka díra.
  12. 1bugsy1

    Zadní náprava

    Samozřejmě, že je to možný a docela pravděpodobný, cena kolem 6500,- Kč i s prací za repas.
  13. 1bugsy1

    řadící tyčky na peugeota 106

    Čau už jsem to tu taky řešil nakonec jsem objednal novou na http://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=26351, stála sice víc, ale mám jistotu, že nějakou chvíli vydrží.
  14. Začínám tušit velký problém se svým autem. Z ničeho nic mi začalo při zařazený čtyřce kňučet, na žádnou jinou rychlost to nedělá. Nevíte někdo čím to může být. Jo a kde se u 2,0 HDi kontroluje olej v převodovce?
  15. 1bugsy1

    olej

    udělal jsem to přesně tak, odpočítalo to do nuly a pak se nastavil interval na 19600 km, což je divný ale nic jinýho jsem nevymyslel:myslim
  16. 1bugsy1

    olej

    A ještě se zeptám: nevíte někdo tu kombinaci abych nastavil ten servisní interval na displeji.
  17. 1bugsy1

    přední světla

    Tak jsem to znovu zkoušel a funguje to, světla svítí přesně 30 sekund, ale na displeji to nic nepíše. Šikovný francouzi.
  18. 1bugsy1

    olej

    Já budu brát stáčenej mogul do obou aut, tak abych ho nebral zbytečně moc.
  19. Zdravím všechny. Chci se zeptat kolik patří do motoru 2,0 HDi motorového oleje? Čeká mě výměna a nechce se mi to dávat za těžký prachy do servisu. Díky.
  20. 1bugsy1

    přední světla

    Tak než jsem to vyzkoušel, tak jsem přišel k autut a baterka ani nehla s budíkama. Co bych taky nechtěl po osmi letech. Překvapilo mě troch, že podle tabulek patří k tomu motoru jenom 60Ah. Tak jsem koupil Vartu za 1970,-Kč. Jinak ty světla mi nejdou.
  21. 1bugsy1

    přední světla

    Hm tak to jdu taky vyzkoušet, to jsem si nikdy nevšiml.
  22. 1bugsy1

    Partner

    V origo techničáku z německa, bylo psáno verze: Country, motor 2,0 Hdi, teď jsou tmavá zadní skla a vypadá to ještě líp, tady je jedna čerstvá Uploaded with ImageShack.us [upravil dne 21.2.2011 23:06 1bugsy1]
  23. 1bugsy1

    ukážte svojho Partnera

    Já už jsem ho tu jednou ukázal, ale přesunuli mě takže alespoň odkaz:
  24. Mohli by jste někdo změřit ten rozměr u mezi otvory ve streše pro tuto síť u nového partnera teepe. Dík moc. Nebo prosím o změření té nové sítě.
  25. Po které? izolačka? jde o to jestli se to neprodře
×
×
  • Vytvořit...