filoyof012000 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Jde oddělat ta látka? Na YT jsou videa, kde to řeší tak, že poškozená část se vyřízne, vlepí se hranol nového materiálu a ten se ořeže/obrousí do požadovaného tvaru... Zkusil bych použít kus staré matrace ze sběrňáku... na kraji kde není proleželá. H. Citovat
oddie Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Nejde, bohužel. Kdyby šla, dá se koupit celý nový molitan, asi za 2500, tak bych to jen přehodil, ale smůla. Zkusím asi ty rozdrcené kousky vyřezat a vypěnit to měkkou lehkou pur pěnou, co to udělá. Citovat
MP Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen (upraveno) Já ten novej sedák koupil , asi za dvojku , a přehodil jsem si ho ... látka odlepit jde. Tady jsem o tom psal Upraveno 9. květen uživatelem MP Citovat
oddie Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Tak jsem tu tak dlouho zakopával o sundaný sedák, až jsem se naprd a ten rozžvejkaný molitan nahrubo vytrhal. Tak už taky není cesty zpět a jdu objednávat nový molitan MP ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno Pátek v 11:18 Odesláno Pátek v 11:18 Tak sedák je doma, z Francie za 55eur, s přeposláním přes Německo (+185Kc), bo do ČR neposilali. V pondělí objednáno, dnes doma, resp. ve výdejním místě. Pe.Tr, VojtouNerCZ, MP a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno Pátek v 13:21 Odesláno Pátek v 13:21 Kdyby někdo chtěl na úpravu, tak tu mám podobný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.