Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE  

1. 1. Finále MISS peugeot - club --> HLASOVANIE

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já uplácet nemusím......pro mě je moje slečna stejně nejhezčí ......:mrk

PS: to zas škrabu že......:roker:roker:roker

jéééééé:mad::mad::mad: copak po mě chceš???:myslim

Odesláno

velke prekvapeni, Ada dekuje za hlasy a i za oceneni :-). Nejak to vymyslime :-)

Hlasovani: ti novy clenove jsou fakt drsni a jeste to takhle na sebe proflaknout....to snad muze jen idiot :blicismajlik

Chtel bych pogratulovat vsem zucastnenym slecnam. Ja proste nevim, asi neresim horni dolni, proste bych bral jako pritulku vsechny nebyt zenaty (vite jak to myslim :mad:- ne vsechny najednou).

Prema: tak to ma byt a tak je to jedine spravne :-) :super

Odesláno

ted mimo misu, pozitri jedu opet na sec, vyjezdni zasedani nasi divize, asi oblibeny kemp, tak se pujdu podivat na kolejnicky :D

Odesláno

No vidím že i po ukončení hlasování se vesele hlasuje.......:o:o:o:o ted by byli vítězky 2....

1 9 (5.56%)

2 14 (8.64%)

3 26 (16.05%)

5 9 (5.56%)

6 26 (16.05%)

11 14 (8.64%)

13 10 (6.17%)

16 23 (14.2%)

24 9 (5.56%)

25 22 (13.58%)

Odesláno

Hlasování nebude možné až se toto vlákno zamkne, do té doby asi (pokud ne, admin vysvětlí) mohou přibývat různé hlasy od různých hlasujících, kteří hlasují bez toho, aby dočetli až na 4 stranu. Každopádně výsledky jsou jasné a již zveřejněné, takže gratuluju všem zúčastněným kráskám k výsledku a Qckovi k dobrému nápadu

Odesláno

blahopreji Qckovi k perfektnimu napadu !!! a vsem ucastnicim za odvahu, otazkou je, kolik z nich o tom vedelo :D

nicmene, musim rict, ze to byl fakt dobry napad a trochu se to tady na chvili zase rozjelo :)

Qcko: pokud budes ten mp3 player solid z vlastni kapsy, tak jsi fakt frajer :super

Odesláno

Nie, nie je to z vlastnej kapsy, napad to bol clena Berkoff, ktory tento darcek chce venovat prave vitazke tejto sutaze :) ... Tymto ho vyhlasujem za sponzora prveho kola MISS P-C :super

A hlasovat sa moze kolko chce, ako uz pisal Medvěd, tak hlasovanie bolo uzavrete vcera o 21:00, takze oficialny vysledok z toho casu je na 4 strane vlakna:papa

Odesláno

ok, tak pokud bude dalsi kolo, tak budu sponzor ja, mohla by to byt budouci tradice :-)

ale ted bych to asi obmenil o miss (missman) neceho jineho :D

ja vim, ty zensky :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

JJ, taktiez sa pripajam ku gratulaciam ;)

Som rad ze medzi 3 (4) vitazkami je aj ta za ktoru som hlasoval :D

já též :):papa

PS.: Výsledek bych přesunul do prvního příspěvku ;)

Odesláno

Sakra, hlasování už skočnilo, jo? Vlákno jsem nečítal celé, vždy jenom tu anketu. Navíc v prvním příspěvku není deadline ... no tak opožděně taky gratuluji vítězce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...