Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim kam s tim tak to hodim sem...

Čim leštite svoje miláčky a jake jsou vysledky ? já koupil nějakou neměckou leštěnku na autoburze, typek nam to tam krsně předvaděl ale vysledek o ničem, leštili sme to 3 hodiny a po týdnu auto uplně mastne, a šlo to blbě dolů...

Doporučte mi něco co jde v pohodě sehnat a máte s tim fakt dobré zkušenosti :)

Odesláno

tak ja som leštil do teraz auto tempom.....nemožem si sťažovať, krasne naleštene bolo aj to chvilku malo neaky vysledok ale používal som to akuta len tu jednu tubu čo som mal kupenu čiže tak 2 razi cele auto..........ale momentálne idem kupovať turtle wax black ... je to na farebnej baze takže to krasne zalešti aj všetky škrabance a turtle wax je dosť slušna značka tak vykušam ako to bude na starej farbe vyzerať

Odesláno

Taky mam zelvu (s PTFE). Krasne se roztira a lesti. Lak se odráží do hloubky jK zrcadlo. Hadr po vrstve krasne klouze a vydrzi cca 5-6 mesicu. Za me spokojenost. Ale nic jinyho jsem nezkousel... Takze neporovnam

Odesláno

j koukal sem na ten sortiment na jednom webu a dělaj toho hodně....určitě zkusím tu leštěnku buďto tu barevnou nebo s teflonem...pak bych teda rad zkusil i tu na interier, popř oživovač plastu....

Odesláno

Turtle Wax je klasika :super Vzpomínám, že v osmdesátých letech to pro leštění chromovaných náraníků škodovek a wartburgů byla naprostá bomba. Ale tempo krém je také dobrý, když se roztírá molitanovou houbou. Výborný je také vosk B2000, který se myslím už bohužel nedostane :(

[upravil dne 14/6/10 Cyklon]

Odesláno

nechci zakladat nove vlakno ale ako a čim najčastješie umyvate auto :D teda ako myslim že leštenky tie sa tu už rozoberaju, ale ešte ešte aky autošampon, ake handry či rukavice či špongije.....

Neaky najosvečenejši postup ako najlepšie umyť sve auto nemate??? :D

Odesláno

umyjem samponom Turtlewax+ obyc. spongia, nanesiem handrou vosk Korrek a vylestim jelenicou za 10euro z Forstingeru:D a auto sa lesti ako psove g... pokial sa nezaprasi alebo nezacne prsat+ blato. Proces opakujem pravidelne v období od konca aprila do oktobra.

Odesláno

Na leštění používám pasty a kotouče od 3M a na voskování Dodo Juice. Výsledek a hlavně výdrž vosku se absolutně nedá srovnávat s Turtle wax, který jsem pár let taky \"úspěšně používal\" :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...