Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejsou nějaké malé? ;) O kolik jsou lehčí oproti původním?

Oni: Já vím,že byly.Ale jak píšeš,sehnat ho je potíž,navíc předělání na současný klíč.Díky tomu zkrácení mi zůstal navíc kousek za který se zachytím při otvírání dveří.Je to praktičtější

Ty kroužky jsou ,,zamračený\" nebo se mi to zdá?

[upravil dne 11/9/09 Voighta]

Odesláno

306gti6: jj taky se priklanim ke kritice :roll není to pěkný :nevim jestli chceš snížit váhu a chceš zlatý kola tak si myslím,že by tohle slušelo víc, nebo prostě něco v takovém stylu ....ale je mi jasný že je to taky otázka peněz...

[upravil dne 12/9/09 GRiMx]

post-0-14109609655345_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

:D

No, z jedné fotky to moc poznat nejde. Já bych se ke kritice nepřikláněl. Z jiného úhlu fotky to může vypadat velice pěkně. A ta kola nevypadají nijak odpudivě. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: 306gti6

:D

No, z jedné fotky to moc poznat nejde. Já bych se ke kritice nepřikláněl. Z jiného úhlu fotky to může vypadat velice pěkně. A ta kola nevypadají nijak odpudivě. ;)

j mam ten stejne nazor! hod dalsi fotky.

Odesláno

Podla mna tam tie kola pasuju,kebyze tie 17ky tam nikdy nemam tak by ste mali iny nazor ja viem ze 17ky boli krajsie ale tieto su lahsie mensiem to je-mensia spotreba+vecsi vykon......Ale inak su na pradaj:

Odesláno

Ty 17ky jsou opravdu hezci ale je to taky podle toho na co to auto chce 306gti6 vyuzit. Jestli se ted vidal cestou performance nez styling tak tam ty 17ky logicky nemuzou zustat. ;)

Odesláno

Aktuální stav foceno v o Mimoň wars 15

[upravil dne 14/9/09 Speedy]

post-0-14109609673675_thumb.jpg

Odesláno

Já prostě ty \"chromový\" nálepky asi nikdy nepřekousnu,v zadu mi to přijde že to to auto hrozně zvýšilo,ale proti gustu....;) Ale kola pěkný,to jsou Allesia?,maska tomu taky sluší...ale chtělo by to dolů:D (teď už to konečně můžu napsat taky) :super

Odesláno

Kola BSA nj těma lištama sem chtěl tu černou maličko rozdělit dopadlo to takhle, k zemy stáhnu max předek asi o 20mm ,autem jezdim všude kam vyjede takže se spíše stane že ho nechám tak jak je i když by se my taky víc líbil níž.Jinak to že to ze zadu vypadá vysoký vým to dělaj ty malinkatý světla .:rollpřez zimu snad něco pořešim :D

[upravil dne 14/9/09 Speedy]

Odesláno

s tim předkem bych to nedělal, to se ti pak rozhodí celá stabilita auta, když už tak komlet ale jen předek je blbost je to sice pěkný ale když pak projedeš zatáčku rychlejc tak by se ti to mohlo přetáčet nebo nedotáčet...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...