Fx Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 To je teprv kara:papa Toho si nevsimejte, je to jenom vyplod chore mysli:D Citovat
Dave_k Odesláno 24. říjen 2004 Odesláno 24. říjen 2004 Oprava! Prodejte 406ky a kupte 407SW. [Editován dne 24/10/04 Dave_k] Citovat
Sepp Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Kolik ti vyplati za tuhle reklamu?? Ford - jezisku to uz muzu jit rovnou koupit koktavku Citovat
oddie Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Zas tak od věci to zrovna není. Chtít benzínového kombíka, mezi Mondeem a 406 nerozhoduju ani minutu, a rovnou beru Mondeo. Stejně tak, pokud bych chtěl kombíka v naftě, tak Passat, ale 406 ani omylem, leda zadarmo nebo nějak extra levně... Citovat
Sepp Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 No myslim, ze te oddie , kombikari nebudou mit radi Citovat
oddie Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 Myslím, že je mi to celkem fuk... Já na všechny auta koukám stejně kriticky, a nepadám na p..el před něčím jen kvůli značce. A všechny značky maj období a modely, které jsou povedenější, a taky období a modely, které jsou méně povedené, a někdy dokonce i průserové... Abych dodal za sebe - pokud bych neřešil otázku servisu, z novějších aut bych volil spíš z japonské produkce, to je zas úplně jinde. A pokud mych neřešil ani cenu, tak asi MB E v kombíku Jinak vůbec nejlepší auto je služební, nejlíp když si jej člověk může v rozumných mezích vybrat. Ad octávka, co tu taky padla - to v českých podmínkách vůbec není špatná volba, pokud se sežene za dobré peníze. Na dnešní dobu celkem jednoduchý auto, dílů všude mraky a doslova za hubičku. Ovšem, nevýhody - nejvíc se taky krade (a zřejmě snadno), a je o dost menší, se 406 nelze srovnávat ani omylem. Nicméně, už jsem v ní málem jezdil, utekla mi o chlup. Citovat
Fx Odesláno 22. únor 2005 Autor Odesláno 22. únor 2005 Oddie, mas pravdu v tom, ze Mondeo v kombiku neni prilis spatna volba. Me by od toho auta ale odradily takovy veci, jako treba praskavy narazniky, ktery jsou fakt jak papirovy, slaby motory (papirove silnejsimu a lehcimu autu - Mondeo 2. generace s motorem 1,8i 16V ujedu) a dalsi veci, o kterych bych nevedel, kdyby jeden z mych kamaradu nebyl prijimaci technik oprav u Forda. Jinak ale kazdy auto ma svy mouchy a kdybych si mohl opravdu vybrat, jakym autem bych chtel jezdit, tak to u me vyhraje BMW E46 s nejakym peknym sestivalcem. Mondeo bych ale asi nechtel. Byla to takova kapka ironie po odpoledni stravenem srovnavanim moji 406ky s Mondeem matky Cpt. Chipa... Citovat
Maty Odesláno 22. únor 2005 Odesláno 22. únor 2005 pánové, tak já se taky přidám. jednoznačně bych volil mazdu 6 wagon - moc povedený auto a kdyby bylo peněz ještě víc tak nejakýho terénáka Citovat
Fx Odesláno 23. únor 2005 Autor Odesláno 23. únor 2005 Kdybych si mel vybrat kombika v benzinu, bude to nejspis Focus. Diesel pri dnesnich cenach nafty neresim, k levny pristup nemam. Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Zvláštní. Když jsem v prosinci kupoval P406 HDi, tak všichni svorně na diesely od Forda nadávali. Údajně, že HDi je minimálně o třídu výš. [Editován dne 23/2/05 -=Michal=-] Citovat
oddie Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem -=Michal=- Zvláštní. Když jsem v prosinci kupoval P406 HDi, tak všichni svorně na diesely od Forda nadávali. Údajně, že HDi je minimálně o třídu výš. [Editován dne 23/2/05 -=Michal=-] A? koukám, jak koukám, že by někdo psal o tom, že by bral ford v naftě, nějak nevidím??? Pokud jde o mě, psal jsem Mondeo v benzínu, nebo Passat v naftě. Tzn., Mondeo JEN v benzínu ))) (a Passata asi jen v naftě) Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Hele Oddie, kdyz uz tak srovnavas Co Renault Laguna 1,8i 16V?? Citovat
oddie Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Laguna newim. Nevypadá špatně, a nebývá drahá, ale nikdy jsem v tom nejel. Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Pokud se ptas mne, asi ti o tom moc nereknu - jsem tvrdej odpurce VSECH dieslu - osobak jedine benzin. Takova mala deformace ze skoly a prace :DDDD Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem oddie Laguna newim. Nevypadá špatně, a nebývá drahá, ale nikdy jsem v tom nejel. Takže HDi od Peugeotu se ti nezdá marný ? Citovat
Sepp Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem oddie Laguna newim. Nevypadá špatně, a nebývá drahá, ale nikdy jsem v tom nejel. jj - presne - vypada dobre a je za rozumnou cenu. Ptam se, ze bratricek prodava R19 a jde do laguny Grandtour Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Michale: A jak tobě se to zdá. po zkušenosti s FAPem??? Dodatečně se to řešilo na spálově, pomocí Vectora jsme se dostali od FAPu k polským výrobcům kelímků na německej jogurt prodávanej v Čechách ... Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci Michale: A jak tobě se to zdá. po zkušenosti s FAPem??? Dodatečně se to řešilo na spálově, pomocí Vectora jsme se dostali od FAPu k polským výrobcům kelímků na německej jogurt prodávanej v Čechách ... :D:D Po dotazu na Peugeot podle VIN zjistili, že žádnej FAP nemám. Akorát mi nebylo úplně jasný, proč mi u Vašendy radili, abych na kontrolu FAPu zajel do Peugeota, když tam nic takového nemám. Snad na to časem přijdu ..... :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.