Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zas tak od věci to zrovna není. Chtít benzínového kombíka, mezi Mondeem a 406 nerozhoduju ani minutu, a rovnou beru Mondeo. Stejně tak, pokud bych chtěl kombíka v naftě, tak Passat, ale 406 ani omylem, leda zadarmo nebo nějak extra levně...

Odesláno

Myslím, že je mi to celkem fuk... :)

Já na všechny auta koukám stejně kriticky, a nepadám na p..el před něčím jen kvůli značce. A všechny značky maj období a modely, které jsou povedenější, a taky období a modely, které jsou méně povedené, a někdy dokonce i průserové...

Abych dodal za sebe - pokud bych neřešil otázku servisu, z novějších aut bych volil spíš z japonské produkce, to je zas úplně jinde. A pokud mych neřešil ani cenu, tak asi MB E v kombíku ;) Jinak vůbec nejlepší auto je služební, nejlíp když si jej člověk může v rozumných mezích vybrat.

Ad octávka, co tu taky padla - to v českých podmínkách vůbec není špatná volba, pokud se sežene za dobré peníze. Na dnešní dobu celkem jednoduchý auto, dílů všude mraky a doslova za hubičku. Ovšem, nevýhody - nejvíc se taky krade (a zřejmě snadno), a je o dost menší, se 406 nelze srovnávat ani omylem. Nicméně, už jsem v ní málem jezdil, utekla mi o chlup.

Odesláno

Oddie, mas pravdu v tom, ze Mondeo v kombiku neni prilis spatna volba. Me by od toho auta ale odradily takovy veci, jako treba praskavy narazniky, ktery jsou fakt jak papirovy, slaby motory (papirove silnejsimu a lehcimu autu - Mondeo 2. generace s motorem 1,8i 16V ujedu) a dalsi veci, o kterych bych nevedel, kdyby jeden z mych kamaradu nebyl prijimaci technik oprav u Forda. Jinak ale kazdy auto ma svy mouchy a kdybych si mohl opravdu vybrat, jakym autem bych chtel jezdit, tak to u me vyhraje BMW E46 s nejakym peknym sestivalcem. Mondeo bych ale asi nechtel. Byla to takova kapka ironie po odpoledni stravenem srovnavanim moji 406ky s Mondeem matky Cpt. Chipa...

Odesláno

pánové,

tak já se taky přidám. jednoznačně bych volil mazdu 6 wagon - moc povedený auto

a kdyby bylo peněz ještě víc tak nejakýho terénáka :D

Odesláno

Kdybych si mel vybrat kombika v benzinu, bude to nejspis Focus. Diesel pri dnesnich cenach nafty neresim, k levny pristup nemam.

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

Zvláštní.

Když jsem v prosinci kupoval P406 HDi, tak všichni svorně na diesely od Forda nadávali. Údajně, že HDi je minimálně o třídu výš.

[Editován dne 23/2/05 -=Michal=-]

A? koukám, jak koukám, že by někdo psal o tom, že by bral ford v naftě, nějak nevidím???

Pokud jde o mě, psal jsem Mondeo v benzínu, nebo Passat v naftě. Tzn., Mondeo JEN v benzínu :)))) (a Passata asi jen v naftě)

Odesláno

Pokud se ptas mne, asi ti o tom moc nereknu - jsem tvrdej odpurce VSECH dieslu - osobak jedine benzin. Takova mala deformace ze skoly a prace :DDDD

Odesláno
Napsán autorem oddie

Laguna newim. Nevypadá špatně, a nebývá drahá, ale nikdy jsem v tom nejel.

jj - presne - vypada dobre a je za rozumnou cenu. Ptam se, ze bratricek prodava R19 a jde do laguny Grandtour :)

Odesláno

Michale: A jak tobě se to zdá. po zkušenosti s FAPem??? Dodatečně se to řešilo na spálově, pomocí Vectora jsme se dostali od FAPu k polským výrobcům kelímků na německej jogurt prodávanej v Čechách ...

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Michale: A jak tobě se to zdá. po zkušenosti s FAPem??? Dodatečně se to řešilo na spálově, pomocí Vectora jsme se dostali od FAPu k polským výrobcům kelímků na německej jogurt prodávanej v Čechách ...

:D:D:D Po dotazu na Peugeot podle VIN zjistili, že žádnej FAP nemám.

Akorát mi nebylo úplně jasný, proč mi u Vašendy radili, abych na kontrolu FAPu zajel do Peugeota, když tam nic takového nemám. Snad na to časem přijdu ..... :papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...