Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cafte chcem sa spytat ze ci peugeot ma tak strasne zle prevodovky alebo len mne ide tak tazko a nepresne radit popripade pri podradovani mi tam niekedy nechce ist ani rychlost {teda ide ale neprimeranou silou} musim vymacknut spojku na neutrali a potom ju tam dam ... moze to byt spojkov ? aj radiaca paka je taka \"vyvaklana\" nieaky rady ?

Odesláno

praveze ono to ide stale tak divno je uplne jedno ci preradim pri 2000 , 3500 alebo pri 7200 stale to ide tak tachsie teda pri tych vyssich to ide plynulejsie ale nie o moc

Odesláno

neda se to rict vseobecne, ze peugeoti maji spatne razeni, treba ja ted ve svoji 406 s \"novou\" prevodovkou radim uplne v pohode, presne a hladce (ve srovnani treba s novym VW caddy, nebo novou oktavkou i na muj vkus daleko pohodlneji) ale zrovna vcera jsem mel moznost vyzkouset trochu razeni u 206 1.6 2003 a musim rict, ze tam ten dojem opravdu nebyl nejlepsi, ty rychlosti se tam musely docela hledat a asi bych si musel hodne zvykat

kolik mas najeto km, mozna by pomohla vymena prevodoveho oleje

[upravil dne 8/6/10 Ferry]

Odesláno

no mam 111000 to planujem o mesiac dva vymenit komplet prevodovy ,motorovyolej brzdovku vsetky filtre vzduchovy ,palivovy aj olejovy dufam ze to trochu pomoze

Odesláno

To čo popisuješ môže mať rôzne príčiny. Pri ťažkom radení:

1 - zle vypína spojka

2 - problém s mazaním prevodovky

Pri \"vyvaklanej\" páke:

1 - nadmerná vôľa v tiahlach radenia

2 - vybité silentbloky uloženia motora a prevodovky

Odesláno

Já asi jen zopakuju co bylo napsáno - o Peugeotu se traduje, že má nepřesné řazení. Nicméně po zkušenostech s Oktávkou, VW, Vectrou... si myslím, že je to úplně v pohodě a srovnatelné s ostatními.

Odesláno

no hey ja viem ze to neni presne ako na nieakom bmw ale toto je uz fakt dost tazke priatelka by tu rychlost ani nevedela zaradit fkat ju tam musim hladat a to je na 6 rocne auto trosku divne

pastorek dik . pokukam to

Odesláno

Taky mi to šlo divně, ale říkál jsem si francouz.. Pak jsem vyměnil spojku, olej v převodovce a nádhera. Kvalty padají o moc líp, nikde nejde nic na sílu, je to o moc lepší.

Odesláno

takové ty plky ....málo komutikativní řízení , dlouhé dráhy +gumové řazení,měké sedadla ..kecy kecy ... ještě že to tak je! , zlaté gauče v P406 oproti těm tramvajovým sedačkám v WV, fordu apod.....s řazením nemám problém žádný ... ale každý asi chce něco jiného , každopádně myslím že když už neví autor recenze co napsat ,omílá tyhle plky ....

Odesláno

Trebore souhlasím s tebou, ale konkrétně u 206 jsou pohyby páky hodně dlouhé, oproti VW, teď o víkendu jsem se na autosaloně v Brně svezl z Hjůndajem a ten ty dráhy o dost kratší. Ale zvyknul jsem se a žádný problém mi to nedělá :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...