Jezkovi.voci Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 XJR 1200. Odjeté kiláky zatím neměřím. Citovat
F.I.K Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Tak já se taky přidám, momentálně mám Suzuki gsx600f a dneska jsem prodal cr250 a přivezl Yamahu XTZ660Tenere. A vedle toho se mi válí rozebranej Pitbike. Jinak dálkový abych byl lépe vidět fakt nechápu, řidiči co jedou naproti musí mít určitě strašnou radost. Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Uz se vam stalo, ze jste prijeli k semaforu ktery hlida odkud mu prijizdi auto a podle toho pousti barvy v jednotlivych smerech? Ja jel rano z prace a na jedne takove jsem cekal asi 5 min. Vsechny ostatni smery jely uz aspon 4x, ale ja porad nic (z meho smeru nejelo auto a me semafor nepoznal). Nakonec, kdyz nebylo ani jedno auto v dohledu, jsem to projel na cervenou. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Dělají to ty smyčky na silnici. Pokud stojíš v blbým místě tak to občas dělá. Poslední dobou sem se s tím dlouho nesetkal, ale třeba Ve Ždáru nad Sázavou byla křižovatka, kde když sis dobře nestoupnul tak to nebralo ani auto . Pokud tě to nebere popojeď na tý smyčce kousek jinam ( je to takový kosočtverec - spára v asfaltu ) a nebo zajeď co nejvíc do křižovatky tak aby se nad smyčku dostalo auto za tebou. Citovat
P607Olda Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Smyčka je vidět a je asi 20 m před křižovatkou (aby stihla dát žlutou a zelenou při rychlosti 45 km/h). Pokud smyčku mineš mimo, tedy např. po čáře, tak to nebere. Jinak, smyčka zaznamená i cyklistu. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Oldo, sice jsem viděl smyčky i dál od křižovatky, ale ty o kterých mluvím jsou v místech kde zastaví 1. auto před semaforem. To bude asi hlavní problém. Nevím jestli se to dřív dělalo víc do křižovatek nebo je to jen náhoda, protože v těch místech se pruhy těsně rozdělují. Předpokládám, že to normálně snímá na přincipu indukce díky tomu pohybu železa nad smyčkou, takže přávě ty který jsou těsně v křižovatce a rychlost je minimální by při špatném nastavení citlivosti mohly dělat problémy. Každopádně by mělo pomoct projet co nejvíc středem. Citovat
peugeot09 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Smyčka...o to se starají ty kamery umístěné na semaforu? Jsou to teda jenom snímače, nebo dokážou i nahrávat obraz jako klasická kamera? Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Jasně variant je spousta, ono to někdy nejde použít, protože je pod tím třeba železobeton ... Takhle to vypadá: Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Tak po smycce se poidvam, videl jsem vedle semoforu kameru, tak jsem si vzdy myslel, ze je to delany pres tu kameru. Citovat
Wolfik Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Takhle jsme na smyčce stály v noci cca 10minut (v Karlíně), než přijelo auto. A to jsme oba dva stáli na ní (já na skůtru a kámoš na VanVanu) Citovat
trebor Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 hornetka se sajdou to by byl dost originál Citovat
Pata Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 spíš bych chtěl vidět, jak bys to řídil Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 Není to tak dávno co jsem jednu prodal... napřed jsem si jí chtěl nechat k Banditovi, ale pak jsem to posunul dál komplet... Citovat
Pata Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 koblih69: za kolik jsi to prodal? tahle sajda se moc nevidí. Jinak pěkná přestavba 634 Citovat
Dadadavid Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Není to tak dávno co jsem jednu prodal... napřed jsem si jí chtěl nechat k Banditovi, ale pak jsem to posunul dál komplet... K Banditovi??Tak to se mnou urcite souhlasis,ze to je celkem pekelnej stroj..Proste japonci Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 27 tis. , ale není to 634, hádej dál ... Citovat
Pata Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 koblih69: motor má z 634, rám měly všechny skoro stejné (detaily nejsou vidět). Kapoty jsou 640, předek vypadá jako s kotoučem (639/40). Podle mě přestavba z 634, nevidím moc důvodů proč by někdo dával místo novějšího motoru starý, v 98% se přestavuje kvůli vzhledu. [upravil dne 15/12/10 22:55 Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 No tak to trošku rozvedu - prakticky celý je to 640. Nicméně majitel se pokoušel projet značkou a tak jsem rám vyměnil za 638, ale to je na 1. pohled nepoznatelné. Pouze vzadu není madlo přes zadní plast kvůli nosiči. Motor není 634, ale 632 tedy motor, který v zoufalosti vyrobila Jawa když jim motory 638 ( montované do 638,9 a 640 ) vraceli i z Ruska. V podstatě se jednalo o 634 s upraveným pravým karterem na alternátor 12V. Výhoda byla, že při stejném výkonu měl motor cca dvojnásobnou životnost, minimální vibrace a zmíněný 12V rozvod s dostatečně dimenzovaným altíkem. U mě ještě doplněno o karburátor Bing se systičem na řídítka... Jinak původní motor 638 jsem vydržel asi 14 dnů, to bylo opravdu neštěstí, proto putovalo dovnitř nesmrtelné srdce z 632 [upravil dne 15/12/10 22:33 koblih69] Citovat
Pata Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 koblih69: 632 je jen 634 s alternátorem, jinak jsou oba kontrukčně někdy z 60tých let, navíc na první pohled nerozeznatelné (kor z levé strany)... Sám jsem 632 měl, ano, první 638 motory měly problémy, \"bohužel\" jsou ale modernější - hlavně je zdvojeno středové uložení kliky, na což 634/632 motory dost trpěly (ano, pravdou je, že lidé jezdí, než se vysype, ale realita je taková, že se středové ložisko ozývá dost brzo, jen tomu není věnována pozornost... a když se vysype, je klika KO a kolikrát i vymačkaný ten hliníkový střed ne-li dokonce kartery = výměna motoru...) + jehličkové ložiska na předloze, díky čemu se ta převodovka stává takřka nesmrtelnou. Převodovky 634/632 trpěly zanedbáním kluzných ložisek předlohy, začínalo to lehkou vůlí, která vesměs končila vypadáváním rychlostí - což znamená novou převodovku + vidličky. 638 měly problémy, než se doladily, často ještě teď trpí šílenou výrobní nepřesností, jak ale říkám, celkově je modernější a správně seřízený jede lépe. Ps: vůbec nemluvím o přehřívání litiny v horku a kolonách... Radek: díky Edit: jo a rám se liší ještě výztuhou pro nosič, tuším úchyty na nádrž a boční kastlíky... [upravil dne 15/12/2010 22:53 Pata] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.