Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o radu.Prisel jsem k autu Partner 00 a po nastartování a zarazení zpátečky se auto chovalo jako se zatazenou ruční brzdou.Včera jezdilo normálně a rucku jsem zataženou neměl.poradí někdo

Odesláno

Toto sa nam stalo na Octavii,boli skorodovane a zapecene zadne prasiatka,cely mechanizmus sa nehybal,ostaval vysiet,vonku bolo dost vlhko,sa prilepil o bubny.Doslo to az tak daleko ze bol velky problem dat dolu bubny,sa dali nakoniec museli dat aj tie nove.Rucnu brzdu sme tak isto nezatahovali.

Odesláno

Možnosti:

- odtahovka

- jet s tím pomalu do nejbližší opravny (ono se to při jízdě trochu uvolní)

- opravovat to na místě...

Zkus to ještě \"rozjezdit\" a pak pomalu do opravny, všechno vyčistit.

Odesláno

...ještě jsem si vzpomněl - poklepej kladivem, jestli to neodskočí...

Oprava na místě - tomu se nedá říkat \"rada\", prostě rozebrat a vyčistit. Sundat buben bude samozřejmě boj...

Odesláno

me zase na starym cliu prasklo oblozeni a kdyz jsem couval, tak se zaseklo mezi paknu a buben a pak to chtelo hooodne velkej cuk dopredu, aby se to zas urvalo(jinak nesel vytahnout buben) a samozrejme se hned rozdelalo kolo a jelo se pro novy pakny...

Odesláno

presne ako môj kolega .Má KIa RIO a zrovná minulý týždeň pri vichadzaní z firmy mu ruplo a ani do predu ani do zadu.šťastie že servis vedľa rozobrali na mieste a neverili bi ste normalne odtrhnuté obloženie od pakne a pakňa zhrdzavená.Po nahodení nových Ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...