MJSytic Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Ahoj, dnes jsem resil jeden problem na NB s 64bit W7. Pri vlezeni na seznam spadnul IE. Vsechny ostatni stranky bezely v poho. Pokud se prvni okno nechalo otevrene s chybovou hlaskou a otevrel jsem druhe, tak v nem uz mi seznam bezel normalne. Zkousel jsem vypnout a odstranit vsechny doplnky a toolbary, ale nemelo to vliv. Projel jsem to NODem, MalwareBytesem a cisty. Aktualizace stazeny. Nakonec jsem to vyresil, ze jsem zmenil odkaz a spousti se 64bit verze IE8, ktera funguje OK. Nevite nekdo, kde je zakopany pes? Citovat
kujon106 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Rada nade vše - nepoužívat IE Edit: ... a taky nepoužívat seznam.cz google rulez [upravil dne 6.6.10 kujon106] Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 JJ, vysvětli to tý 13tiletý holce :aut Já když jsem ten NB viděl, tak jsem se divil, že to ještě chodí Každopádně koukám, že to není zrovna asi známá závada, nebo 64bit W7 moc lidí nepoužívá Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Ále používa, no s IE žiadny problém ani na tom zozname.cz Pozor na ten 64bit IE, flash napr. pod ním nejde (nie je 64bit). Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 No právě, že jsem to rozchodil jen tak nouzově a potřebuju to zprovoznit pořádně. Jí to ze začátku fungovalo taky ok, ale pak údajně stáhla nějaký pozadí do facebooku a od tý doby jí to blbne. Je jenom zvláštní, že zlobí jen ten seznam (Bez kterýho nemůže fungovat, stejně tak jako bez dalších asi 1000 stránek ) Citovat
AnotherOne Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Tie doplnky si len odinštaloval, alebo si aj skúsil spustiť IE v režime bez doplnkov? Príkaz iexplore.exe -extoff Tiež v Nastaveniach je voľba Reset do stavu po inštalácii. Citovat
Driver Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 V práci mám na noťasu 64bit Visty a seznam tam běhá v IE bez problémů. A jak píšeš, že jí to fungovalo tak bych to viděl na to, že má ten noťas asi dost rozes.... Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 No zkoušel jsem to tak, že jsem doplňky povypínal:nevim Odinstaloval jsem všechny toolbary a stejně to padalo. Vždycky to spadlo, ale až potom, co se načetla celá hlavní stránka - tak 3s zpoždění... Pokud jsem šel na nějakou další \"seznam\" stránku, tak to běželo v poho. Zkoušel jsem i ten IE odebrat a pak znovu nainstalovat, ale nepovedlo se mi stáhnout správnou instalačku:bacha Tak jsem to vlastně jen znovu přidal:aut To Driver: O kompletní reinstalaci nemůže být řeč - nepřežila by to Citovat
Chepp Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Zakaz pouzivani IE a nahod tam trbe FireFox..... a potom pouze importuj nastaveni... zmen zastupce z lisky na modry ecko a budes hrdina do konce zivota. Je to overeny zpusob. Citovat
MJSytic Odesláno 6. červen 2010 Autor Odesláno 6. červen 2010 No můžu to zkusit:D Ale už jen z principu bych chtěl tý chybě přijít na kloub:myslim Citovat
Wolfik Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Dej jí tam Linux a budeš mít klid. Nebo jí na widlích omez účet a jak už radili Firefoxe, Operu nebo Chrome. Citovat
Chepp Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 princip je ten ze facebook je mor... ne je to realita kterou dnes pouziva temer kazdy a tak takovymi zpusoby se zacnou sirit blbosti ve stylu \"mega moc suprovickych smailyku do icq\" takze i s tim vsechno mozny.. uprimne bych se na to vykaslal.... Citovat
Qcko Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Naco je 13 rocnej 64bit W7 ... kazdopadne IE prec, je to virus sam o sebe ... nauc ju na normalny prehliadac, ktory aj prehliada a nepinduje stale... A ak stahuje nejake super veci do fuckbuku a podobne \"teenage\" zabavky, tak by som ten notas rovno hodil do kosa, bude menej trpet chudak:roll Citovat
Wolfik Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 4Qcko- Páč je to cool. Pro takové lidi to chce blbu odolný systém a to widle nejsou. Citovat
kujon106 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: MJSytic JJ, vysvětli to tý 13tiletý holce :aut Já když jsem ten NB viděl, tak jsem se divil, že to ještě chodí Každopádně koukám, že to není zrovna asi známá závada, nebo 64bit W7 moc lidí nepoužívá Já bych zkusil něco jako - \"Právě jsem slyšel v rádiu, že <doplň jméno právě populární teen hudební skupiny> varují před používáním IE + seznamu a označují jejich uživatele za neEma \" Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Qcko - to není o tom, na co je třináctileté holčině W7 64bit, to je o tom, že na moderním hardwaru už nic jiného nemá co dělat. Jinak, přátelé, ačkoliv sám nemám IE rád, křivdit mu zase nemusíte, vyloženě špatný prohlížeč to není (byť jím býval). Seznam nepadá proto, že by to byla chyba Exploreru, ale proto, že tam děvče natáhlo nějakej bordel. Mimochodem, 64bitová Windows 7 a Vista obsahují i 32bitovou verzi IE, stejně, jako například Media Playeru, která se spouští standardně, pokud se nezmění nastavení. MJSytic tedy stále řeší problém s běžným 32bitovým IE, což se dá snadno ověřit v Task Manageru, kde bude vidět název procesu \"iexplore.exe*32\". Pokud chcete spusti 64bitový Explorer, musíte do nabídky Start, napsat aspoň část názvu a vypadne vám tam položka \"Internet Explorer (64bitová verze)\". Citovat
AnotherOne Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 No konečne sa ozval niekto za IE. Už sa to nedalo čítať. Inak mám zato, že MJSytic vie o tom default spúšťaní IE 32bit a samozrejme o tom, že tam je aj 64bit, veď to napokon v príspevku aj píše. Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Inak mám zato, že MJSytic vie o tom default spúšťaní IE 32bit a samozrejme o tom, že tam je aj 64bit, veď to napokon v príspevku aj píše. Jo, jasný, to jsem přehlíd, pardon. Každopádně to potvrzuje mojí doměnku, že je zabordelená 32bitová verze. MJSytic - vím, že je to blbá otázka, ale jen pro jistotu - cookies jsi mazal? Citovat
Wolfik Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: Fakir Qcko - to není o tom, na co je třináctileté holčině W7 64bit, to je o tom, že na moderním hardwaru už nic jiného nemá co dělat. Tohle je diskriminace. Na moderní HW patří moderní OS. Původně zaslal: Fakir Jinak, přátelé, ačkoliv sám nemám IE rád, křivdit mu zase nemusíte, vyloženě špatný prohlížeč to není (byť jím býval). Seznam nepadá proto, že by to byla chyba Exploreru, ale proto, že tam děvče natáhlo nějakej bordel. Mimochodem, 64bitová Windows 7 a Vista obsahují i 32bitovou verzi IE, stejně, jako například Media Playeru, která se spouští standardně, pokud se nezmění nastavení. MJSytic tedy stále řeší problém s běžným 32bitovým IE, což se dá snadno ověřit v Task Manageru, kde bude vidět název procesu \"iexplore.exe*32\". Pokud chcete spusti 64bitový Explorer, musíte do nabídky Start, napsat aspoň část názvu a vypadne vám tam položka \"Internet Explorer (64bitová verze)\". IE6 byla bezpečnostní katastrofa. Ovšem IE nepoužívám, tak nemohu říci, jak je na tom 7 a 8. Ale ještě bych doporučil Spybot - Search & Destroy Citovat
peugeot09 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Máš to zavirovaný. Spusť IEčko bez doplňků a mrkni se, jestli tam není nějaká bota. Pokud ne, bude potřeba vyčistit, případně i odvirovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.