Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes jsem resil jeden problem na NB s 64bit W7. Pri vlezeni na seznam spadnul IE. Vsechny ostatni stranky bezely v poho. Pokud se prvni okno nechalo otevrene s chybovou hlaskou a otevrel jsem druhe, tak v nem uz mi seznam bezel normalne. Zkousel jsem vypnout a odstranit vsechny doplnky a toolbary, ale nemelo to vliv. Projel jsem to NODem, MalwareBytesem a cisty. Aktualizace stazeny. Nakonec jsem to vyresil, ze jsem zmenil odkaz a spousti se 64bit verze IE8, ktera funguje OK. Nevite nekdo, kde je zakopany pes?:myslim

Odesláno

JJ, vysvětli to tý 13tiletý holce :D:aut

Já když jsem ten NB viděl, tak jsem se divil, že to ještě chodí:o Každopádně koukám, že to není zrovna asi známá závada, nebo 64bit W7 moc lidí nepoužívá :myslim

Odesláno

No právě, že jsem to rozchodil jen tak nouzově a potřebuju to zprovoznit pořádně. Jí to ze začátku fungovalo taky ok, ale pak údajně stáhla nějaký pozadí do facebooku a od tý doby jí to blbne. Je jenom zvláštní, že zlobí jen ten seznam :nevim (Bez kterýho nemůže fungovat, stejně tak jako bez dalších asi 1000 stránek :D)

Odesláno

Tie doplnky si len odinštaloval, alebo si aj skúsil spustiť IE v režime bez doplnkov? Príkaz iexplore.exe -extoff

Tiež v Nastaveniach je voľba Reset do stavu po inštalácii.

Odesláno

V práci mám na noťasu 64bit Visty a seznam tam běhá v IE bez problémů. A jak píšeš, že jí to fungovalo tak bych to viděl na to, že má ten noťas asi dost rozes.... :)

Odesláno

No zkoušel jsem to tak, že jsem doplňky povypínal:nevim Odinstaloval jsem všechny toolbary a stejně to padalo. Vždycky to spadlo, ale až potom, co se načetla celá hlavní stránka - tak 3s zpoždění... Pokud jsem šel na nějakou další \"seznam\" stránku, tak to běželo v poho.

Zkoušel jsem i ten IE odebrat a pak znovu nainstalovat, ale nepovedlo se mi stáhnout správnou instalačku:bacha Tak jsem to vlastně jen znovu přidal:aut

To Driver: O kompletní reinstalaci nemůže být řeč - nepřežila by to :D

Odesláno

Zakaz pouzivani IE a nahod tam trbe FireFox..... a potom pouze importuj nastaveni... zmen zastupce z lisky na modry ecko a budes hrdina do konce zivota. :D

Je to overeny zpusob.

Odesláno

princip je ten ze facebook je mor... ne je to realita kterou dnes pouziva temer kazdy a tak takovymi zpusoby se zacnou sirit blbosti ve stylu \"mega moc suprovickych smailyku do icq\" takze i s tim vsechno mozny.. uprimne bych se na to vykaslal....

Odesláno

Naco je 13 rocnej 64bit W7 :D ... kazdopadne IE prec, je to virus sam o sebe :D ... nauc ju na normalny prehliadac, ktory aj prehliada a nepinduje stale...

A ak stahuje nejake super veci do fuckbuku a podobne \"teenage\" zabavky, tak by som ten notas rovno hodil do kosa, bude menej trpet chudak:roll

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

JJ, vysvětli to tý 13tiletý holce :D:aut

Já když jsem ten NB viděl, tak jsem se divil, že to ještě chodí:o Každopádně koukám, že to není zrovna asi známá závada, nebo 64bit W7 moc lidí nepoužívá :myslim

Já bych zkusil něco jako - \"Právě jsem slyšel v rádiu, že <doplň jméno právě populární teen hudební skupiny> varují před používáním IE + seznamu a označují jejich uživatele za neEma :D\"

Odesláno

Qcko - to není o tom, na co je třináctileté holčině W7 64bit, to je o tom, že na moderním hardwaru už nic jiného nemá co dělat. :)

Jinak, přátelé, ačkoliv sám nemám IE rád, křivdit mu zase nemusíte, vyloženě špatný prohlížeč to není (byť jím býval). Seznam nepadá proto, že by to byla chyba Exploreru, ale proto, že tam děvče natáhlo nějakej bordel.

Mimochodem, 64bitová Windows 7 a Vista obsahují i 32bitovou verzi IE, stejně, jako například Media Playeru, která se spouští standardně, pokud se nezmění nastavení. MJSytic tedy stále řeší problém s běžným 32bitovým IE, což se dá snadno ověřit v Task Manageru, kde bude vidět název procesu \"iexplore.exe*32\". Pokud chcete spusti 64bitový Explorer, musíte do nabídky Start, napsat aspoň část názvu a vypadne vám tam položka \"Internet Explorer (64bitová verze)\".

Odesláno

No konečne sa ozval niekto za IE. Už sa to nedalo čítať.:roll

Inak mám zato, že MJSytic vie o tom default spúšťaní IE 32bit a samozrejme o tom, že tam je aj 64bit, veď to napokon v príspevku aj píše.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Inak mám zato, že MJSytic vie o tom default spúšťaní IE 32bit a samozrejme o tom, že tam je aj 64bit, veď to napokon v príspevku aj píše.

Jo, jasný, to jsem přehlíd, pardon. :) Každopádně to potvrzuje mojí doměnku, že je zabordelená 32bitová verze.

MJSytic - vím, že je to blbá otázka, ale jen pro jistotu - cookies jsi mazal?

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Qcko - to není o tom, na co je třináctileté holčině W7 64bit, to je o tom, že na moderním hardwaru už nic jiného nemá co dělat. :)

Tohle je diskriminace. Na moderní HW patří moderní OS. :D

Původně zaslal: Fakir

Jinak, přátelé, ačkoliv sám nemám IE rád, křivdit mu zase nemusíte, vyloženě špatný prohlížeč to není (byť jím býval). Seznam nepadá proto, že by to byla chyba Exploreru, ale proto, že tam děvče natáhlo nějakej bordel.

Mimochodem, 64bitová Windows 7 a Vista obsahují i 32bitovou verzi IE, stejně, jako například Media Playeru, která se spouští standardně, pokud se nezmění nastavení. MJSytic tedy stále řeší problém s běžným 32bitovým IE, což se dá snadno ověřit v Task Manageru, kde bude vidět název procesu \"iexplore.exe*32\". Pokud chcete spusti 64bitový Explorer, musíte do nabídky Start, napsat aspoň část názvu a vypadne vám tam položka \"Internet Explorer (64bitová verze)\".

IE6 byla bezpečnostní katastrofa. Ovšem IE nepoužívám, tak nemohu říci, jak je na tom 7 a 8.

Ale ještě bych doporučil Spybot - Search & Destroy :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...