ROON Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 no jasne sraz byl super priste urcite pridu zas :-)
Operator Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 jj, rád jsem vás zase všechny viděl, i když jsem se zdržel jen krátce. SWéčko bylo super, nevytknul bych mu vůbec nic. Snad jen tu cenu. No aspoň, že můžeme doma slintat nad těma prospektama, co nám pan Cigánik rozdal. Přidávám se k DDýho otázce. Pokrylo se tam všechno? Objednával jsem si presso, který jsem zrušil ještě předtím, než ho slečna připravila, tak doufám, že ho smazala z účtu. :papa
Medvěd Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 Zbyla tam útrata za pány z AV CARu, ale 288 Kč, které zaplatil Radek z (asi!!!!) klubových peněz za možnost ježdění v SW mi přijde jako cena přiměřená. Je fakt, že jsme to pánům z AV CARu mohli sami nabídnout a bylo by vše O.K., to možná vysvětluje tu drobnou neshodu na účtu před dvěma měsíci, kdy nás ježdění v 407čce stálo několik džusů.
Operator Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Hm, tak to je fakt, že tohle bylo nedomyšlený. Přiznávám se, že tohle mě nenapadlo. To je celkem trapásek. Snad to pány z AV Caru neodradí od další návštěvy.
destiny Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Tak pak přece jen 407SW dorazila? To mě mrzí, že jsme museli hned vypadnout. Chtěl jsem to SW vidět a posadit se. Každopádně jsme si to užili s Lenkou i v Plzni. Byl tam super raut, tak jsem si SW vynahradil výbornou večeří Snad někdy příště.
Tazman Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Včejerší sraz byl supper ostatně jako ty ostatní, pokecali jsem popili (limo) a pojedly. Prostě pohodička;)
Marton Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 presne tak bolo super... jedlo super; napoje super; ludkovia super; aj SW super; .... a teraz ci som to napisal v spravnom poradi
Marton Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Napsán autorem destiny Jedu na sraz v 17:30 z Carrefouru na Andělu, tak jestli někdo bude chtít vzít nebo pojede klem, tak dol v garážích v -1 patře kolem půl, jo? A ja som startoval tiez zo \"Smiechova\" a na vpodzemi na -1 som Ta nevidel
Dave_k Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co?
Marlin Odesláno 27. listopad 2004 Odesláno 27. listopad 2004 Napsán autorem Dave_k Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co? to by musely jezdit s mim, ale o to by nemeli zajem :D
vector Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 Napsán autorem Dave_k Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co? No tak je to velký těžký auto a stojí přez mega, tak by si zasloužilo silnější motor.
Dave_k Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 No hlavně že jste napsali co to mělo za motor. !?!
vector Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 Napsán autorem Dave_k No hlavně že jste napsali co to mělo za motor. !?! Slabej něco mumlal o nejsilnějšim HDi, ale nic extra.
Medvěd Odesláno 28. listopad 2004 Autor Odesláno 28. listopad 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem Dave_k No hlavně že jste napsali co to mělo za motor. !?! Slabej něco mumlal o nejsilnějšim HDi, ale nic extra. Bylo to 136 k HDi, mě by sílou snad i stačilo, ale zase mi přišel děsně malej kufr. No a stejně jako u všech HDiček neochota k vytáčení a poměrně pomalu se tomu motorui zase chtělo z otáček. Takže podle mého názoru - určitě mě přesvědčily manévrovací schopnosti ( fakt to krásně drží stopu), ale jinak spíš převládají negativa ( malý kufr, málo místa vzadu, dlouhý čumák s příliš agresivním designem a v neposlední řadě i vysoká cena). Je fakt, že se dneska výrobci téměř jakékoli značky snad kromě DACIE a LADY) snaží do auta nacpat maximum elektronických legrácek, ale já osobně nejsem zdaleka přesvědčen o smyslu veškerých těch serepetiček pro normálního, běžného řidiče. Zato ale plně chápu výrobce, že se snaží co nejvíce udávat právě ty akční (vybavené) modely, kdy se jim to vrátí v nutnosti návštěv značkového servisu i v případě jinak banální závady.
Petr605 Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Dave_k Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co? to by musely jezdit s mim, ale o to by nemeli zajem :D Jenom tak mimo diskusi: Marline, používej diakritiku, když už neumíš používat češtinu. Třeba tuhle tvoji jednoduchou větu jsem musel přečíst snad pětkrát, abych pochopil, co jsi tím vlastně chtěl sdělit. Dvě hrubky a zrovna mají vliv na význam. To nepochopím - jednou \"muslely\" a hned vzápětí \"nemeli\" a přitom to byli pořád ti samí.
Operator Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Dave_k Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co? to by musely jezdit s mim, ale o to by nemeli zajem :D Jenom tak mimo diskusi: Marline, používej diakritiku, když už neumíš používat češtinu. Třeba tuhle tvoji jednoduchou větu jsem musel přečíst snad pětkrát, abych pochopil, co jsi tím vlastně chtěl sdělit. Dvě hrubky a zrovna mají vliv na význam. To nepochopím - jednou \"muslely\" a hned vzápětí \"nemeli\" a přitom to byli pořád ti samí. \"Muslely\" je taky hezkej výraz!!! :D:D:D Panáček je učitel??? :P
Petr605 Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Marlin Napsán autorem Dave_k Všichni tady brečíte že to SW mělo slabej motor. To přijeli s 1.1 nebo co? to by musely jezdit s mim, ale o to by nemeli zajem :D Jenom tak mimo diskusi: Marline, používej diakritiku, když už neumíš používat češtinu. Třeba tuhle tvoji jednoduchou větu jsem musel přečíst snad pětkrát, abych pochopil, co jsi tím vlastně chtěl sdělit. Dvě hrubky a zrovna mají vliv na význam. To nepochopím - jednou \"muslely\" a hned vzápětí \"nemeli\" a přitom to byli pořád ti samí. \"Muslely\" je taky hezkej výraz!!! :D:D:D Panáček je učitel??? :P Panáček se překlepl a není učitel. Panáček snese dost, ale když se zasekne na dvě minuty u jedné věty, tak už se ozývá, že. Překlepy nevadí, to okamžitě pozná, že jde o překlep. Ono totiž \"jezdit s mim\" může být překlep a znamenat \"jezdit s ním\", anebo hrubka jako v Marlinově případě a znamenat \"jezdit s mým\". A panáček předpokládal překlep a ono to pořád nedávalo smysl. Proto ten apel na používání alespoň háčků a čárek. On totiž Marlin rád píše, ale není ochotný se ten pravopis aspoň trošku naučit. Stačí se podívat na jeho stránky nebo na tuzing.com. A všimni si, že nechci, aby se naučil pravopis, ale aby používal diakritiku. Tolik od panáčka, co se překlepl.:D:D:papa:papa:papa
vector Odesláno 29. listopad 2004 Odesláno 29. listopad 2004 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem vector Napsán autorem Dave_k No hlavně že jste napsali co to mělo za motor. !?! Slabej něco mumlal o nejsilnějšim HDi, ale nic extra. Bylo to 136 k HDi, mě by sílou snad i stačilo, ale zase mi přišel děsně malej kufr. No a stejně jako u všech HDiček neochota k vytáčení a poměrně pomalu se tomu motorui zase chtělo z otáček. Takže podle mého názoru - určitě mě přesvědčily manévrovací schopnosti ( fakt to krásně drží stopu), ale jinak spíš převládají negativa ( malý kufr, málo místa vzadu, dlouhý čumák s příliš agresivním designem a v neposlední řadě i vysoká cena). Je fakt, že se dneska výrobci téměř jakékoli značky snad kromě DACIE a LADY) snaží do auta nacpat maximum elektronických legrácek, ale já osobně nejsem zdaleka přesvědčen o smyslu veškerých těch serepetiček pro normálního, běžného řidiče. Zato ale plně chápu výrobce, že se snaží co nejvíce udávat právě ty akční (vybavené) modely, kdy se jim to vrátí v nutnosti návštěv značkového servisu i v případě jinak banální závady. Když chceš trochu lednodužší auto tak si zkusíme spíš 307SW ne ?
Recommended Posts