Murdoc Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Luger: Vítej v klubu bezauti.... To Luger, Marlin, John : Nekoho sebou privedu.... klid, sestru nemam, je to bratr.... To ostatni: Jak po ceste na Dzban uvidite bikera (podobny povl jako skejtaci: ksiltovka, mikiny jak spacak a kalhoty nekde pod kolenama ) jak zbesile mava na peginy, tak neprejizdet, to je jen bratricek... Moc dlouho se nezdrzim.... Mam maturitni ples, takze prijdu vystrojen.... :cool:
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Murdocu, mít matuři?ák a předtim si ještě odskočit womrknout ňáký ty Pažouty, tak tomu říkám věrnost! Jinak já dorazim taky, vyřizování jsem odložil na neurčito! :papa Takže už se těšim. Méďo, panu Cigánikovi jsem psal, ale žádná reakce, tak doufám, že dorazí i s tim kombajnem.
Tazman Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 TO Operátor: Kčemu kombajn žně už bylo, to si už prošvihnul:D Ale tu 407 SW jstou sedá též pěkně orat pole.
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Hlavně aby jsme mu to SWéčko nezorali v tý tmě o nějakou lampu! :D:papa
vix Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 vix se zkusi dneska priritit taky.. mozna by nazpatek mohl nekoho vzit na druhou stranu Phy, ale neslibuje to jiste
Tazman Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 To Operator : Co zbourat o lampy ty so daleko ale jestli ude ¨námraza tak si s námi užije? Doufám že buzde mít dost benzinu. Pokud někdo nemá odvoz tak ho můžu v centru nabrat.
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Já si myslim, že v dnešní době elektronickejch pomůcek alá ABS, EPS, ... si člověk s novym autem na náledí ani moc srandy neužije. Nejlepší je to všechno vypnout a dračit. Ale fakt je, že jsou to super věci. Několikrát jsem to welmi ocenil na několika autech!
ROON Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 to operator: s vymoženostma typu ABS atd.. souhlas, ale bez nich to obcas taky neni od veci :-) p.s. pokud nekdo potrebuje dopravu odnekud z prahy 4 at se ozve 603 289 360
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 ROON: Jestli ten obrázek pod tvým jménem vyjadřuje styl tvé jízdy (ta létající třistasedma), tak nevim, nevim, jestli seženeš nějaký spolupasažéry! :D:D:papa I když do podvečerního pražského provozu by se to možná šiklo. ;) Co se týče těch elektronických pomocníků, tak nic jiného netvrdím. Jsou to fakt pomocníci!
destiny Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jedu na sraz v 17:30 z Carrefouru na Andělu, tak jestli někdo bude chtít vzít nebo pojede klem, tak dol v garážích v -1 patře kolem půl, jo?
ROON Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Operator ROON: Jestli ten obrázek pod tvým jménem vyjadřuje styl tvé jízdy (ta létající třistasedma), tak nevim, nevim, jestli seženeš nějaký spolupasažéry! :D:D:papa I když do podvečerního pražského provozu by se to možná šiklo. ;) no 406 na tohle rozhodne neni stavena :-) ale nezastiram ze neco co by to umoznovalo bych obcas neprivital :-) ale uz asi starnu :-) nebo sem zmoudrel :-) ale jezdim cimdal tim vic klidne
Operator Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 jj, taky už mě baví jezdit spíš piánko.
Ferry Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 tak uz to tak vidim ze mi to dnesak nevyjde pul sesty a ja porad ve skole a to jeste musim do mesta jit neco vytisknout chjo
John Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Tak srázek byl opět supr jako pokaždý.. Dobrá atmosféra a hlavně svezeni s 407 SW nadherny povození.. PROSTĚ NÁDHERA Až někdy vyhraju ve sportce tak vím co si koupím.. Ale to se asi nikdy nestane :(
vector Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem John Tak srázek byl opět supr jako pokaždý.. Dobrá atmosféra a hlavně svezeni s 407 SW nadherny povození.. PROSTĚ NÁDHERA Až někdy vyhraju ve sportce tak vím co si koupím.. Ale to se asi nikdy nestane :( JJ... ale na mě je to moc velký a moc slabý autí.
Marlin Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem John Tak srázek byl opět supr jako pokaždý.. Dobrá atmosféra a hlavně svezeni s 407 SW nadherny povození.. PROSTĚ NÁDHERA Až někdy vyhraju ve sportce tak vím co si koupím.. Ale to se asi nikdy nestane :( JJ... ale na mě je to moc velký a moc slabý autí. ty mas co rikat me se vzadu udelalo blbe, porve po 10 letech jooo, kdyz ridi Taz, tak to stoji za to
Ferry Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 hmm tak jsem se pred pul hodkou dostal domu, sakra ta 407SW me mrzi, fnuk
Medvěd Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Ferry a samozrejme ze jsem nebyl s vama .. Nejvíc bude naštvanej zejtra Destiny, kterej odjel ještě před opožděným příjezdem SWčka. Pánové z AVCARu dorazili asi o půl hodinky později a vzhledem k téměř sibiřské zimě se Destinimu nechtělo čekat a tak měl smolíčka. My ostatní jsme se príma povozili a už se těšíme, co uvidíme příště.
Guest DD Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 Jojo, vcera to bylo super .. ac jsem puvodne vubec do SW nechtel, shodou okolnosti jsem se ocitl za jeho volantem a zcela bezlstne zpusobil svou jemnou jizdou mensi nevolnost Medvedove pritelkyni ;-). SW je krasny, ale chce to silnejsi moturek .. A srazik taky super .. doufam, ze pri placeni se pokrylo vsechno . Medvede, dik za organizaci!
Recommended Posts