Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luger: Vítej v klubu bezauti.... :(

To Luger, Marlin, John :cool: : Nekoho sebou privedu.... klid, sestru nemam, je to bratr.... :D

To ostatni: Jak po ceste na Dzban uvidite bikera (podobny povl jako skejtaci: ksiltovka, mikiny jak spacak a kalhoty nekde pod kolenama :D ) jak zbesile mava na peginy, tak neprejizdet, to je jen bratricek... :cool:

Moc dlouho se nezdrzim....

:( Mam maturitni ples, takze prijdu vystrojen.... :cool: :cool:

Odesláno

Murdocu, mít matuři?ák a předtim si ještě odskočit womrknout ňáký ty Pažouty, tak tomu říkám věrnost! ;)

Jinak já dorazim taky, vyřizování jsem odložil na neurčito! :D:papa Takže už se těšim.

Méďo, panu Cigánikovi jsem psal, ale žádná reakce, tak doufám, že dorazí i s tim kombajnem. ;):papa

Odesláno

vix se zkusi dneska priritit taky.. mozna by nazpatek mohl nekoho vzit na druhou stranu Phy, ale neslibuje to jiste :)

Odesláno

To Operator : Co zbourat o lampy ty so daleko ale jestli ude ¨námraza tak si s námi užije? Doufám že buzde mít dost benzinu. Pokud někdo nemá odvoz tak ho můžu v centru nabrat.:papa

Odesláno

Já si myslim, že v dnešní době elektronickejch pomůcek alá ABS, EPS, ... si člověk s novym autem na náledí ani moc srandy neužije. Nejlepší je to všechno vypnout a dračit. Ale fakt je, že jsou to super věci. Několikrát jsem to welmi ocenil na několika autech! :cool::papa

Odesláno

to operator: s vymoženostma typu ABS atd.. souhlas, ale bez nich to obcas taky neni od veci :-)

p.s. pokud nekdo potrebuje dopravu odnekud z prahy 4 at se ozve

603 289 360

Odesláno

ROON: Jestli ten obrázek pod tvým jménem vyjadřuje styl tvé jízdy (ta létající třistasedma), tak nevim, nevim, jestli seženeš nějaký spolupasažéry! :D:D:D:papa I když do podvečerního pražského provozu by se to možná šiklo. :D;)

Co se týče těch elektronických pomocníků, tak nic jiného netvrdím. Jsou to fakt pomocníci!

Odesláno
Napsán autorem Operator

ROON: Jestli ten obrázek pod tvým jménem vyjadřuje styl tvé jízdy (ta létající třistasedma), tak nevim, nevim, jestli seženeš nějaký spolupasažéry! :D:D:D:papa I když do podvečerního pražského provozu by se to možná šiklo. :D;)

no 406 na tohle rozhodne neni stavena :-)

ale nezastiram ze neco co by to umoznovalo bych obcas neprivital :-)

ale uz asi starnu :-) nebo sem zmoudrel :-) ale jezdim cimdal tim vic klidne

Odesláno

tak uz to tak vidim ze mi to dnesak nevyjde :( pul sesty a ja porad ve skole a to jeste musim do mesta jit neco vytisknout chjo :(

Odesláno

Tak srázek byl opět supr jako pokaždý.. Dobrá atmosféra a hlavně svezeni s 407 SW nadherny povození.. PROSTĚ NÁDHERA

Až někdy vyhraju ve sportce tak vím co si koupím.. Ale to se asi nikdy nestane :(:(

Odesláno
Napsán autorem John

Tak srázek byl opět supr jako pokaždý.. Dobrá atmosféra a hlavně svezeni s 407 SW nadherny povození.. PROSTĚ NÁDHERA

Až někdy vyhraju ve sportce tak vím co si koupím.. Ale to se asi nikdy nestane :(:(

JJ... ale na mě je to moc velký a moc slabý autí.

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem John

JJ... ale na mě je to moc velký a moc slabý autí.

ty mas co rikat :D me se vzadu udelalo blbe, porve po 10 letech :D jooo, kdyz ridi Taz, tak to stoji za to :D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

a samozrejme ze jsem nebyl s vama .. ;)

Nejvíc bude naštvanej zejtra Destiny, kterej odjel ještě před opožděným příjezdem SWčka. Pánové z AVCARu dorazili asi o půl hodinky později a vzhledem k téměř sibiřské zimě se Destinimu nechtělo čekat a tak měl smolíčka. My ostatní jsme se príma povozili a už se těšíme, co uvidíme příště.

Odesláno

Jojo, vcera to bylo super .. ac jsem puvodne vubec do SW nechtel, shodou okolnosti jsem se ocitl za jeho volantem a zcela bezlstne zpusobil svou jemnou jizdou mensi nevolnost Medvedove pritelkyni ;-).

SW je krasny, ale chce to silnejsi moturek ..

A srazik taky super .. doufam, ze pri placeni se pokrylo vsechno :).

Medvede, dik za organizaci!

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...