Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jednoznačné je, že tvoje spojková sada je OEM kód ... 205233 jaký je to průměr si zjistíš na Kelly, Elitu nebo kdekoliv jinde ;) ... když bez toho neusneš :D

[upravil dne 15/9/13 18:49 od koblih69]

Odesláno

Podla tvojho VIN ti koblih69 podal správne info. Nič iného tam neni.O nejakých nových číslach ,ktoré si tu spomenul a pozerám ,že už aj zmazal na servery neni ani stopy.

Odesláno

Ono je to celý trochu složitější, ale po tvých narážkách to dál nehodlám rozebírat, takže tady máš OEM kód pro tvůj VIN a tím končí moje snaha ti poradit ... nakup si v autorizáku :papa

post-25417-14109633382947_thumb.jpg

[upravil dne 15/9/13 21:09 od koblih69]

Odesláno

Hned ti ich sem napíšem, z papieru z peugeotu co mi dali ...

0532Q4 - zotrvak

2052f2 - spojkova sada

203708 - sada skrutiek

Presne to čo pisal Milhaus

Podla tychto cisel mi vyhadzuje 228

baffy pozeraj aj ty troška lepsie, ja som nic nemazal ...

[upravil dne 15/9/13 21:21 od AnRy99]

Odesláno

Chlapi klid ... :-)

Dyt je to tak jasné.

Pokud budeš měnit jen spojku tak to jsou ty čísla v servisboxu co dal odkaz Koblih69. Bude pasovat.

Pokud ale měniš setrvák, tak tato spojka už pasovat nebude. A vratíme se zpět o pár příspěvků.

Měnit spojku a nechat chrochtající setrvačník je blbost , tudíž si v náhradě najdi ekvivalent na mé čísla. Jestli jsou. U Peugeotu už nelze původní objednat.

Odesláno

Našel jsem přes jiný model, že místo sady spojky nové 2052F2 - 7688,- kč se dá použít repas 2051Z7 - 5538,- kč. Pokud máš auto 2005, 2006 tak na to vše dostaneš v Čechách v Pego slevu 30% na materiál, ale musíš si to nechat udělat. Tak si spočítej tady ty ceny odečti slevy a přičti práci. + asi dalších 2000 kč jako rezervu na gufera, kominek.

Repase bych se vůbec nebál.

0532Q4 setr cena 14378,- kč

Odesláno

Mno ,ale podla VIN sa k tým číslam nedopracuješ asi ani keby si chcel:D .Podla OPR čísla auta je to AnRyho staršie 10774,mno a tie ktoré tu uvádzate sú od OPR 10783.Ak tvrdíte že to pasuje tak je to OK :D

EDIT :AnRy pozerám dobre a príspevok si medzi tým upravil a odstránil tú časť o iných číslach,ale v pohode to len na okraj;)

Odesláno

Badisak mi to preveril, komplet spojkova sada s priemerom 228 ... uz som sa tu stratil ...

baffy ... este raz, neviem o com to tu ty furt pises ale nejake stare cisla ci co som neupravoval ... ale nevadi :)

btw. uz som uplne kkt ze co bude pasovat a co nie, Millhaus ja si komplet spojkovu sadu viem objednat napr. podla origo cisla zotrvacnika ...

[upravil dne 16/9/13 06:53 od AnRy99]

Odesláno

Tak už to mám taky za sebou. Setrvák se spojkou byly načaté už když jsme auto koupili. Teď k posledku už k chrochtání a vibacím přibylo i ztížené řazení. Rozhodl jsem se pro značkový servis, neušetřit nějakou korunu za každou cenu, díly byly se slevou 25% ( uvedení do provozu 1.3.2007 ). Se všemi těmi gufery, komínky, olejem, chladící kapalinou, šrouby, pákou spojky to vyšlo na 24500,-, spojka je repas, setrvák dvouhmota. Na díly dva roky záruka.

A teď je to úplně jiné auto.. Jezdí super.. Měkce, tiše...

Odesláno

tak pridam moju skusenost: p407 2.0hdi RHR, trochu postekleny od strakiho, 10tis km v mestskej prevadzke a nova spojka je uz citelne na hranici svojej zivotnosti... toto bol dovod preco som prosil pred par mesiacmi o radu ci dat origo spojku alebo nieco ine... sla origo nebol dobry napad :( premyslam nad preoblozenim lamely a nechat ju spravit mierne tvrdsiu... mate s tym niekto realnu skusenost?

Odesláno

Čože??? 10000 je az prilis malo, hoci by bola z blata ... ja som teraz menil spojku a zotrvačník, auto bolo jazdené ženou len po meste a pri 80000 som musel menit zotrvacnik a spojka mala len polovicu zivotnosti za sebou podla tej hrubky.

Koľko stojí preoblozenie? Pretože ja som teraz dával spojku LUK, od člena Badisáka za 115€ ... či by sa ti to neoplatilo viac

Odesláno

Ja ti neviem.. pochopitelne kazdeho co napadne je chyba sofera ale kedze na 406 mi vydrzala spojka 200tis a este stale sa na nej jazdi tak tym to asi nebude... bol to peugeot repas cela sada a je to prave luk. A vcul babo rad :(

Odesláno

O repase spojky som doteraz ešte nepočul ... v čom spočíva ten repas? Len sa preobloží tá lamela? Možno to nespravili poriadne a odišli nity ... toto je divné ... ani ti nebudem hovoriť, čo som robil na svojej 207, ale keby si videl videá ako 2x ročne pálim predné gumy na asfalte, tak by si sa chytil za čelo a pritom aj tak tá spojka, ktorú som v nej mal už po výmene a bola to nejaká lacná čínska hovadina a predsa to vydržala a spravil som na nej cca 80000 ... samozrejme už som z tých hlúpostí vyrástol :-)

Koľko stojí taká repasovaná spojka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...