Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar teraz som ovzdusnil spojku.kolaga stlacil spojkovy pedal na doraz potom som povolil ovzdusnovak vysla cista brzdova kvapalina potom som ovzdusnovak dotiahol a pedal ostal spadnuty tak som ho zdvihol.Otazka znie ci som to spravil dobrym postupom a ci treba nejak nastavovat nieco ked som vymenil komplet spojku.

Odesláno

spojka ide dobre aj rychlosti sa davaju krasne lahko len ked bezi na volnobeh tak sem tam pocut taky zvuk ako keby sa jemne dotykalo lozisko pritlacaku tak preto sa pytam ci este to treba nejak dostavit.Vdaka za odpovede

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, čeká mě výměna spojky, podle výpisu výbavy mám typ převodovky BE4 L, v e-shopech nabízí jen spojkové sady pro typ převodovky BE4 R, je v tom nějaký rozdíl?

Předem díky.

[upravil dne 5/3/14 19:28 od radimrepka]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim, mohol by som Vás poprosit o radu ci spojkova sada so zotrvacnikom LUK 600013600 je vhodná na moje auto Peugeot 407 2.0HDI 100kw

VIN: VF36ERHRH21410196

Popis LUK 600013600

od roku výroby: 200610

Konżtrukcia motora: pre motory s dvojhmotovym zotrvacnikom

Doplnkový tovar/ Doplňujúca informácia 2: so zotrvacnikom

Nastavenie: s automatickym dostavenim

Max. vożný uhol [°]: 20

Počet zubov (Stanovenie max vożného uhla): 7

max dráha vyklopenia [mm]: 2,9

• O 4 týdny později...
Guest Jirka12
Odesláno

tak presne tenhle KIT 600013600 jsem zakoupil od clena Badisak, cena vyborná ,dodani rychle, vse bez probému,ale co mě překvapilo byl samotný výrobce LUK , v žádném případě jsem totiž nechtěl valeo, a ejhle,LUK používá valeo lamelu , no tak uvidíme,jak po montáži... :-))

Guest Jirka12
Odesláno

Pak bych měl ještě jeden a docela akutní dotaz, má mít resp. může mít nový setrvačník axiální vůli cca 0,5 cm???

Guest Jirka12
Odesláno

no jakože ten vnitřek se pohybuje v tom vnějším obalu nahoru a dolu(pokud by byl na ose), resp. do stran pokud by to lezelo na zemi no... cca 2-3mm sem a tam...nevím,mozna ze to tak ma byt....

Guest Jirka12
Odesláno

tak už mám v ruce třetí sadu LUK 600013600, první měla na setrvačníku \"vakl\" hroznej, další dvě z různých zdrojů (jedna přímo z německa) jsou na tom přibližně stejně,ale ta axiální vůle tam prostě je pár mm, tak buď to tak má být a nebo to prostě vyrábí jak je napadne?? jsem z toho docela mrzutej,auto na špalkách a setrvačníky na stole se vrklaj a vrklaj... Kdyby se k tomu někdo dokázal vyjádřit zdali to tak může být a mohu to namontovat, byl bych rád... díky všem

Guest Jirka12
Odesláno

no výrobce píše max. vůle klopení 2,9mm tak nevim co tim maji na mysli :-(

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...