Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S ABS, ci bez, staci pri vypnutom motore. Pokial nemas pomocnika pedalslapa, pomoze vakuova pumpicka.

Odesláno
Původně zaslal: xmilos

S ABS, ci bez, staci pri vypnutom motore. Pokial nemas pomocnika pedalslapa, pomoze vakuova pumpicka.

omyl!!! Ferry sa nikdy nepyta bezdvovodne... ak je s ABS treba mysllim robit aj nieco na diagnostike. Inac staci pohladat hladanie, je tu o tom aspon 5 vlakien...

Odesláno

Já jsem brzdy odvzdušňoval sám i přes to, že mám ABS. Hlídal jsem hladinu brzdovky v nádržce aby neklesla pod rysku minimálního stavu a nezdá se mi, že bych něco pokazil... Auto jsem nastartované neměl.

Co by se stalo, kdybych zavzdušnil ABS? Jak by se to projevilo?

Odesláno

u 406 nie je treba na to diag iba si davat pozor pred rozpojenim hydraulickeho sys.odpojime baterku a po ukonceni odvzdusnovania zapojit. davat si pozor na hladinu kapaliny v nadrzke. Vhydraulickej reg jed. nikdy nesmie prist vzdych inak sa objednaj v peugeot. nezabudnut na regulator tlaku na zadnej naprave. tot asi vsetko :aut

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Pani,ako to teda je s ABS a odvzdusnovanim brz.Treba aj diagnostiku?Potrebujem rozobrat strmene a precistit valceky a vsetko okolo toho-zostavaju visiet.Alebo staci iba odpojit bateriu,vycistit,zlozit,odvzdusnit a az potom pripojit bateriu?Nerad by som to po...:myslim

Odesláno

ked som menil manzetu na valceku som musel dat dole strmen a odvzdusnoval som to pri vypnutom motore, pre pokoj duse som ABS skusal odvdusnit cez dia, ale mam pocit ze to nic nespravilo..ziadna chyba ABS sa nekonala ani pred ani po odvzduseni na dia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...