pepelopez Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 406 BREAK , jak BRZDY odvzdušnit ???? S nastartovaným motorem nebo ne ???:myslim Citovat
Guest xmilos Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 S ABS, ci bez, staci pri vypnutom motore. Pokial nemas pomocnika pedalslapa, pomoze vakuova pumpicka. Citovat
khoobo Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Původně zaslal: xmilos S ABS, ci bez, staci pri vypnutom motore. Pokial nemas pomocnika pedalslapa, pomoze vakuova pumpicka. omyl!!! Ferry sa nikdy nepyta bezdvovodne... ak je s ABS treba mysllim robit aj nieco na diagnostike. Inac staci pohladat hladanie, je tu o tom aspon 5 vlakien... Citovat
Cune Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Já jsem brzdy odvzdušňoval sám i přes to, že mám ABS. Hlídal jsem hladinu brzdovky v nádržce aby neklesla pod rysku minimálního stavu a nezdá se mi, že bych něco pokazil... Auto jsem nastartované neměl. Co by se stalo, kdybych zavzdušnil ABS? Jak by se to projevilo? Citovat
khoobo Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 myslim, ze sa otvaraju nejake ventily v ABS cez diagnostiku koli odvzdusneniu... ja ABS nemam tak detaily neviem. Citovat
jakstone406 Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Ahoj. Ještě doporučuju odpojit Aku a hlídat hladinu v nádobce. Citovat
comm Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 u 406 nie je treba na to diag iba si davat pozor pred rozpojenim hydraulickeho sys.odpojime baterku a po ukonceni odvzdusnovania zapojit. davat si pozor na hladinu kapaliny v nadrzke. Vhydraulickej reg jed. nikdy nesmie prist vzdych inak sa objednaj v peugeot. nezabudnut na regulator tlaku na zadnej naprave. tot asi vsetko Citovat
Benžík Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Regulátor tlaku zadní nápravy se odvzdušnuje zvlášť? Nebo se to odvzdušní přes zadní brzdiče? Citovat
733thunder Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Pani,ako to teda je s ABS a odvzdusnovanim brz.Treba aj diagnostiku?Potrebujem rozobrat strmene a precistit valceky a vsetko okolo toho-zostavaju visiet.Alebo staci iba odpojit bateriu,vycistit,zlozit,odvzdusnit a az potom pripojit bateriu?Nerad by som to po... Citovat
shark734 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 ked som menil manzetu na valceku som musel dat dole strmen a odvzdusnoval som to pri vypnutom motore, pre pokoj duse som ABS skusal odvdusnit cez dia, ale mam pocit ze to nic nespravilo..ziadna chyba ABS sa nekonala ani pred ani po odvzduseni na dia Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Měnil jsme mazžetu na zadním válečku - zmáčknul hadici, vyměnil, odvzdušnil klasicky a vše OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.