kutil1 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 U mé 407 jde úplně bezvadně autorádio. Ale na člunu jsem už vyměnil 2 rádia (ne z z Peugeota) a 4 antény a příjem hrozný jak na vodě, tak mimo. Pokud bych pořizoval rádio z nějakého Peugeota, tak předpokládám, že bych pořídil i z nějakého Peugeota anténu. Jen nevím, jestli je např. v P 407 nějaký zesilovač antény. Pokud ano, poradí někdo, kde bych sehnal schéma zapojení jen rádia, antény a zesilovače mimo vůz - prostě na + - z akumulátoru? Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Tam bude klasický ISO ne? Dej hledat a shéma zapojení tu najdeš. Citovat
Ferry Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 dobrou zkusenost se zesilovacem autoanteny mam s timto http://www.aukro.cz/item1036174207_autoantenni_nizkosumovy_zesilovac_typ_za1_1.html Jinak bacha, radia z novejsich peugeotu potrebuji sparovani s autem, jinak radio pipa, takze radeji vybirej z neorigo radii (sony, apod.) Citovat
koblih69 Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Tenhle předzesilovač ti klidně odprodám zbyl mi z minulého auta. Jinak já doporučuju hlavně kvalitní anténu a citlivé rádio. Zesilovač je až to poslední. Dobrou anténu s vestaveným zesilovačem dává třeba VW a dá se při troše štěstí pořídit velmi levně ( AUKRO do 100,- ). Citlivý tuner má třeba nějaký obyč Clarion. Tu anténu vybírej raději tak aby měla oddělené napájení. Jinak budeš muset koupit ještě takzv. fantómové napájení antény ( takový váleček který vřadíš mezi anténu a rádio ). Důležitý je i výběr umístění ( daleko od zdrojů rušení ... ) , na střeše auta vytváří ten plech tzv \"protiváhu\" ale to už bych nekomplikoval.... [upravil dne 20/5/10 koblih69] Citovat
kutil1 Odesláno 21. květen 2010 Autor Odesláno 21. květen 2010 Děkuji za rady. Jen bych potřeboval ještě vědět, jaký typ vw má tu anténu s odděleným napájením. Co to vůbec je? Anténa s odděleným napájením má v sobě zesilovač? Jestli jsem dobře pochopil, tak, Koblih 69, radíš radši než předzesilovač tu anténu se samostatným napájením? Citovat
Benžík Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Pokud je oddeleny napajeni, vede do predzesilovace kablik 12V, v isokonektoru je pripojeny na remote. Taky muze byt zesilovac napajeny kabelem anteny (koaxialem), to je to \"fantomove\" zapojeni - tenhle vyraz jsem jeste neslysel, k tomu je potreba napajeci clen, to je ten valecek, pres ktery to je zapojeny. Napajeci clen je zapojeny na kabelu anteny a od nej vede napajeci kablik do isokonektoru do remote. Je jedno jakou mas antenu, ale zapojeni ty co nema to fantove zapojeni je jednodussi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.