Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ok diky za info. mam tyden novou 406 tak do toho teprve pronikam.mam r.v. 99 model 2000 a cetl jsem ze prvni facelifty maji novou elektroniku ktera byla z pocatku znacne poruchova. ja bych ale udajne mel mit jeste starou, da se to nejak zjistit?

Odesláno

když máš model 2000 tak právě na tento model se říkalo, že je více poruchový oproti old modelu čiže 1995 - 1999. dle mého názoru ale když se z autem jezdilo do servisu na všechny svolávaci akce a bylo řádne servisováno tak ty by si už neměl mít problém s elektronikou i když... vono ale většina všech závad se skutečne projevovali na nových vozech nebo nejpozdeji do skončení záruky, zřídka po skončení záruky, to už výrobce za tuhle dobu stihl vychytat všechny mouchy na vozech. pak 406 ješte prošla dvěma modifikacema v roce 2002 to byla vylepšení elektroniky a nové páčky stěračů a směrovek. hlavne tedy byla předelaná tak moc obávana a poruchová síť van bus a pak ješte v roce 2003 light modifikace vzhledu a výbav. obecne mám ale názor, že všechny auta se jednou pokazí nebo neco na nich. nic není na pořád ;)

Odesláno

clovek od ktereho jsem to kupoval mi rikal ze by to melo mit jeste tu starsi-jednodussi elektroniku se kterou by nemely byt problemy. a ten to mel od sveho servisaka. jinak diky za info

Odesláno

když máš už vzhled nové 406 t.z. přední světla s čírim sklem a zadní předelené lištou v barvě vozů tak to právěže nemá jednoduší elektroniku. leda, že by ho překopal na new model, vyměnil prední a zadní čelo. hod sem foto vozů zepředu, zezadu a palubní desku.

Původně zaslal: a.l.k.a

clovek od ktereho jsem to kupoval mi rikal ze by to melo mit jeste tu starsi-jednodussi elektroniku se kterou by nemely byt problemy. a ten to mel od sveho servisaka. jinak diky za info

Odesláno

Co já vím, tak s elektronikou mají víc problémů právě 406ky vyrobené po roce 2001 (MUX, BSI a pod.) - čím víc ptákovin, tím víc se sypou (aneb kde nic není, ani smrt nebere - z tohoto pohledu byla zlatá 405ka s holým dieselem).

[upravil dne 19/5/2010 Medvěd]

Odesláno

model s novou kastli, ciryma svetlama tzv. po faceliftu muze mit starou elektriku, bez jednotky BSI, bylo jich par, ale jsou. Pozna se to predevsim podle budiku, kdyz maji ukazatel ujetych vzdalenosti uvnitr budiku rychlomeru, pak se jedna o starou elektriku, kdyz je ukazatel mezi budiky rychlomeru a otackomeru, pak uz se jedna o novou elektroinstalaci. Dale pak se to da poznat podle rozlozeni stredoveho panelu, kdyz je tlacitko vystraznych svetel, nahore na panelu nad ovladanim klimatizace, je to stary model, kdyz je v te \"slze\" na plaubce vedle budiku a misto nej je displej pres celou horni pozici nad ovladanim klimatizace, jedna se o novy model

Odesláno

to ja zese spadam 100pro do noveho modelu.

resim ted co vsechno mam po koupi vymenit. videl bych to na rozvody( i kdyz mam papir ze byly meneny pred 60tis),pak motorovej olej,prevodovej olej a asi silembloky a nejaky ten tlumic razu ci co to tam ma byt neb si to na volnobeh jemne pocukava (studene stejne jako teple) a 2 a 4 v tahu cuka s radickou.

Odesláno

takovej problém zas já nemám. já sem spokojenej. zatím jsem řešil běžný věci co se týče elektriky jako venilátor topení a mechanizmus okna dvěří ale to ani nebyla vada elektriny a že by BSI blbla. tri krát si zablbla když a i to za deštivého počasí upozornila na vadu ABS, ale po opětovném nastartováni to zmizelo a jiného fakt nic a to mám 406 break 2002 už dva a půl roku ;)

Původně zaslal: majty

mam r.v. 2003 a ze by vychytali mouchy se rict moct neda :D

Odesláno

jo já se nehádam je to kus od kusu a pak ti svolávačky + raz se jednou všechno pokazí. a k té 405 mám kamaráda který nebyl se 405 vůbec spokojenej a zas na druhé straně strýca který měl 405 5 let a byl spokojenej

Původně zaslal: Medvěd

Co já vím, tak s elektronikou mají víc problémů právě 406ky vyrobené po roce 2001 (MUX, BSI a pod.) - čím víc ptákovin, tím víc se sypou (aneb kde nic není, ani smrt nebere - z tohoto pohledu byla zlatá 405ka s holým dieselem).

[upravil dne 19/5/2010 Medvěd]

Odesláno

to nikdo netvrdí, ale i to se stáva. nekteří si to předelaj na new model ;)

Původně zaslal: a.l.k.a

tak to urcite nikdo neprekopaval. v serviceboxe je napsano restyl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...