Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na retarderech zadek skace vzdy. jestli Ti to skace i v zatackach mas prefoukle gumy. Takze jim trochu uber. taky mi to delavalo. A zacalo to delat oresne ve chvili kdyz jsem se s kamosema chystal na Ukrajinu. Takze jsem to pekne nafouknul v ocekavani tezkeho nakladu. no a kdyz jsem vlitnul do prvni zatacky tak jsem se nestacil divit.

Návštěvník
Odesláno

Kdyz uz se to rozebira vse..chci se zeptat. Docela dost me stve vrzani sedacky. Mam 100 kilo (zene to nedela) a sedacka neskutecne vrze..je to sileny. Sve v tom hraje i kuze, ale i tak vrze i na jinych mistech nez na sedadle. Jakoby cela konstrukce..dela to taky nekomu? Diky

Odesláno

Mě vrzala sedačka v japončíkovi před tím (měla nárok v 220tis, ale co pamatuji, tak mi povrzávala furt). Ale tady zatím nic, v pohodě, sto kilo ale nemám..

Návštěvník
Odesláno

Musim se na to podivat..jestli to nekde namazat nebo neco..tak ja mam skoro dva metry, tak stovka je tak nejak samozrejma no ;)

Odesláno
Kdyz uz se to rozebira vse..chci se zeptat. Docela dost me stve vrzani sedacky. Mam 100 kilo (zene to nedela) a sedacka neskutecne vrze..je to sileny. Sve v tom hraje i kuze, ale i tak vrze i na jinych mistech nez na sedadle. Jakoby cela konstrukce..dela to taky nekomu? Diky

Mě vrzala sedačka přesně jak říkáš okolo 10-20tis. km, ale nějak to samo přestalo (teď mám 40tis), tak vydrž. Jsme cca stejně vysocí a lehcí :)

Odesláno

Straka: to najdeš. sedni a hnízdi se, aby vrzala, a druhý poslouchá, kouká a přidržuje a najdete to.

Já už jsem takto našel a odstranil moc vrzání. Asi založím anebo kouknu, zda není založeno vlákno.

Krátce:

- u spolujezdce, když je sedadlo vepředu, tak vrže o tunel

- u spolujezdce vrzal pás na boku u sloupku o plast - nalepil jsem tam suchý zip.

Odesláno

a jsi si jistý, že ti vrže sedadlo? Mně onehdá taky něco vrzalo v kabině, byl jsem nejdřív přesvědčen, že vrže plastový kryt zrcátka a dešt. senzoru, pak jsem z toho vinil loketní opěrku a nakonec jsem zjistil, že to vrzala zacvaknutá železná koncovka bezp. pásu u řidiče. Silikonový spray vše vyřešil:D

Odesláno

Co je potřeba k tomu, abych mohl půjčit auto synovi na dovču do zahraničí? Po EU to snad není takový problém, ale při cestě do Řecka, kde se jede přes nečlenské státy to problém být může. Nějaká plná moc ověřena právníkem???:myslim Řešili jste už to někdo???

Odesláno

Ak je v TP zapísaný vlastník vozidla a ten cestuje v aute, tak potom netreba žiadne overenie od notára. Ak je auto napr. firemné, ako mám ja, tak je potrebné splnomocnenie.

Odesláno

chtel bych se zeptat tech, co maji vezi Active 1,6 HDI po faceliftu, zda se jim po otoceni klicku ukazuje dostatecna hladina oleje, v uz. prirucce je to popsano na str. 42

Me se to neukazuje a vim, ze dia to mela mezi zavadama. Nejsem si jisty jestli se to vubec nekdy ukazalo...

[upravil dne 21/4/14 15:59 od Mojo2]

Odesláno

Vatsug: U služebních aut máme zplnomocnění, psané v angličtině, je to takový opruz , ke každému autu z kterým jezdím. Máme to vyrobené jako kartičky, notářsky ověřené to není. Ale ověření podpisu stojí 30Kč, jak píše Olda. Osobně jsem to nikdy nepotřeboval, dokonce ani v často zmiňovaném Švýcarsku to po mě nikdy nikdo nechtěl. Řecko nevím, ale nepotřeboval jsem to v Srbsku a Bosně, což nejsou státy EU. Kolegové běžně jezdí do Chorvatska a Albánie a nikdo se nikdy nezmiňoval, že by to po něm kdokoliv chtěl. Ale je určitě lepší být připraven.

Odesláno

Mám ohromný zlepšovák: dříve jsem to psal vždy na rok, a teď už to píšu na 4 roky.

Text jsem si vymyslel. Jistě je i na internetu. Policajti to zatím ještě nikdy nechtěli vidět.:

Praha 16.4.2014

SOUHLAS

PERMIT

Tímto souhlasíme s použitím motorového vozidla (auta)

Hereby we do permit to use a motor vehicle (car).

Typ / Type: PEUGEOT 5008

Reg. zn. / No.: CZ XMX XXXX

VIN: VF30E9HR8ASXXXXXXX

Jméno / Name: Yyyyyy Xxxxxxxx

Datum narození / Date of birth: 22.04.1959

Jméno / Name: Zzzzz Xxxxxxxx

Datum narození / Date of birth: 09.07.1984

Pro cestu z České republiky do Evropy v termínu 16.04.2014 - 31.12.2017

For a journey from Czech republic to Europe in a term 16.04.2014 - 31.12.2017.

Ředitel společnosti XXX spol. s r.o.

Director of a company XXX spol. s r.o.

Ing. Xxxxx Yyyyy

[upravil dne 22.4.2014 10:45 od P607Olda]

Odesláno

Jo my to na služební auta máme podobné, akorát souhlas dává jednatel společnosti a máme ho platný vždy na dobu platnosti STK, pak se vydává nový. Máme oddělenu zemi registrace a registrační značku. Je psán jen v angličtině a protože ho nikdo neověřoval, tak nikdo na úřadě ani neremcal (Jestli to stalo, tak jsou úředníci docela prudiči, do toho, co je napsáno na papíře jim nic přeci není, když přinesu čistej papír a budu chtít ověřit podpis, tak to prostě zapíšou a ověří... Nechápu. Ale věřím, že je to možný. Tady je všechno možný.).

Odesláno

Diky za informace. Asi si sesmolím něco v tom duchu jak to napsal Olda, ale jako soukromá osoba. Já věřím, že to asi moc nekontrolují, pokud není auto polepené firemníma plakátama. Ale raději být připravený.

Odesláno
chtel bych se zeptat tech, co maji vezi Active 1,6 HDI po faceliftu, zda se jim po otoceni klicku ukazuje dostatecna hladina oleje, v uz. prirucce je to popsano na str. 42

Me se to neukazuje a vim, ze dia to mela mezi zavadama. Nejsem si jisty jestli se to vubec nekdy ukazalo...

podivate se pls nekdo? dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...