Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ten Autotip je stejně divnej časák. Toto číslo jsem si koupil a při čtení testů jsem zjistil, že nejlepší auta jsou z koncernu a vždycky vyhrají. Prostě nejlepší rodinné auto pro čecha je očesaná oktávka a nebo touran a pro mladé zase golf.

To víš, kdo platí, ten vyhrává testy...krutý business...proto jsou pak ty auta tak drahé i bez výbavy, protože to je v ceně

Odesláno

Za mě po prvním roce zkušeností (najeto 26.000km) je 5008 slušné auto, které plní to , proč jsem ho koupil.

Má své mouchy, ale vzhledem k poměru cena/výkon mu to odpustím.

Odesláno
Ano, je to pod hranou zadního okna. Ale mezi sklem a lakem mezírka je, tak nevím.

Tak to vypadalo. Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží po opravě.

No tak mě se loupe jen vrchní vrstva laku, plnič tam zůstává a ještě to není tolik, jako to máš na fotce. Budu to reklamovat, až půjdu na servisku.

Odesláno

Eltone, Autotip, autobild, auto.cz je takovej víceméně německej bulvár o autech (od Ringieru, tedy podobně, jako blesk), takže nemůžeš čekat, že by tam mohlo uspět japonský a nedejbože francouzský či italský auto. Tam tvrdě vládne koncern VW a německá premie. Auto pro čecha se posuzuje podle velikosti kufru, případně zda je to Škoda.

I když pamatuju si, že když tam rozebrali minulou generaci Touranu, dopadl snad ještě hůř, než 5008. Sice se nezastavil, ale nenechali na něm nit suchou. Taky se zrovna trefili do 1.4TSI, se všemi jeho problémy. A co jich všude kolem jezdí, fungují... :-)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Takže Martine měls pravdu. Ty barumky jsou super.Tiché a měkké jako bych měl nazuté zimni gumy.Mišulinky už nechci ani vidět.:grr

Dyť sem to říkal....:roker:D:D:D

Odesláno

Tak mám po první servisce. po menším \"nedorozumění\", kdy mi nevyměnili silentbloky, protože technikovi se při jeho asi 5km jízdě závada neprojevila, jsem se rozčílil a pár věcí si ujasnil. Takže silentbloky vyměněné, vyměnili mi i přední kotouče (príma, další výměna se posouvá o 25tis. km ;) ). Nafotili si puchejř na volantu (to musí schválit Peugeot) a ten odfouknutý lak na zadních dveřích (tam už je to schválené, udělá se to až s volantem, budou to prý 3 dny, musí vyndat zadní okno a celé to předělat, bez okna by to byla oprava na prd). Navíc jsem si nechal vyměnit kabinový a palivový filtr.

Odesláno

Tak včera se mi vrátilo auto z výměny silentbloků z neaut. servisu a vibrace jsou pryč. Nevýhoda je, že se zpátky vrátili vibrace volantu při brždění. Dneska budu měnit ještě kotouče a desky, protože to je určitě tím.

Každopádně za celej vopruz z vibrováním můžou kotouče, jejichž vadu Peugeot schovává výměnou tvrdších silentbloků, protože to jsou korunové položky a cca hodina práce mechanika, kdežto kotouče a desky jsou cenově jinde.

Co si o tom mám myslet. Jedině že **** off servis peugeot. Doklepu záruku a už mě tam neuviděj

Odesláno

Manželka mi omylem vyprala druhý náhradní klíč, který jsem si vzal na dovolenou. Manualně funguje normálně vše, ale dálkově né. Zatím jsem se nedotazoval v Peugeotu na jeho funkci. Podle mého odešla baterka. Ale jak se do něj leze. Máte s tím nějaké zkušenosti, než na něj vezmu kladivo?????:D:D:D

Odesláno
Tak včera se mi vrátilo auto z výměny silentbloků z neaut. servisu a vibrace jsou pryč. Nevýhoda je, že se zpátky vrátili vibrace volantu při brždění. Dneska budu měnit ještě kotouče a desky, protože to je určitě tím.

Každopádně za celej vopruz z vibrováním můžou kotouče, jejichž vadu Peugeot schovává výměnou tvrdších silentbloků, protože to jsou korunové položky a cca hodina práce mechanika, kdežto kotouče a desky jsou cenově jinde.

Co si o tom mám myslet. Jedině že **** off servis peugeot. Doklepu záruku a už mě tam neuviděj

Neměly by se při \"vibrujících\" kotoučích také přenášet vibrace do brzdového pedálu? U naší 5008 výměna celých sad silenbloků přední nápravy pomohla.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vatsug: Baterie je CR1620. Pokud to nebude baterka, tak si můžeš koupit dálkové ovládání, v servisu ti ho nakonfigurují. Ovládání je univerzální, je třeba dohrát soft. Mě nové ovládání na Nissana stálo 1600Kč i s nahráním softu. Kolik to stojí u peugeota nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...