Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jo to bych tam byl 2x týdně... Navíc je to z brzd, tlaková voda nestačí, je potřeba to opravdu umýt nějakou chemií. jenže to pak umyju i vosk z disků. Je to hnus, na jiných autech na to nejsem zvyklý.

Odesláno

mě to přijde stejný jako jinde, teď mám jiné desky myslím brembo a kotouče AT myslím a je to stejný. Doma máme ještě forda, renaulta a byla škodovka a všude +- stejný jako u peugeota. Snad jen že větší kola víc vidět? možná

Odesláno

jak se vám startovalo o víkendu v mrazech?

sem byl v Jindřichovicích a bylo tam -12 a další noc -20 a musím říct, že starty nic moc. Prvních cca 5 vteřin se to hádalo a chtělo vyskočit z pod kapoty. U jinýho ropáka tohle neznám. Jinak v tom mrazu jsem ujel cca 3 km a normálně to začalo regenerovat filtr :roll

Odesláno

Diskama to nebude. I zimní 16\" jsou špinavé stejně. Mají ale černý vnitřek, takže je to vidět \"jen\" z vnější strany.

Já mám pocit, že startuju v zimě líp, než v létě. Jen vstřiky si zahrkají řekněme malinko hlasitěji. Jinak nic. V sobotu jsem startoval v -10, v neděli -8. Každopádně naftu aditivuji. Jsem koukal, že aditivum zůstalo v autě a nějak \"ztuhlo\" :-). No musím ho nechat ohřát, než budu zase tankovat.

Odesláno

V sobotu ranní start při -13 a v neděli při -12, jen otočení klíčkem nažhavení a na brnk hned. Auto mám čtvrtou zimu a ani v těch největších mrazech mě startování nezradilo.

[upravil dne 27/1/14 15:13 od elton]

Odesláno

jj to ono mi to taky chytne na první otočení, ale že se mi to pak chvilku hádá a o rachotu ani nemluvím. Otáčky to vyžene na 1000 a o to je to intenzivnější. Když zkusím druhý start, tak už to je bez těchto efektů

Odesláno

Taky jsem musela včera vyjet - na Kladno, ráno v 8:00 pohodový start - ale já startuju v garáži :D. Jinak po 6 hodinách stání na parkovišti se startovalo taky dobře - teplota -8. Ale ani se to nestačilo zahřát a byla jsem ve Slaným :D.

Odesláno
:papa jsem si konečně dala práci a 20 minut vkládala avatara, až se mi zadařilo :D. Jo, červená je pěkná, ale nevím nevím, jestli ta černá nebyla hezčí :D, protože se hodí ke každému oblečení, ta červená ne :D.
Odesláno

Jo jo, to chlap nepochopí :D. Ta bílá jde taky dobře ladit. Jo, tak konečně mám srovnaný světla, to je super, ale ten sníh mě fakt deptá, ve středu jsem v Praze před sedmou ráno chytla tu lokální sněhovou bouři a fakt to bylo nepříjemný, ještě že jsem začala na červenou brzdit včas, jinak bych zastavila o autobus, no, brzdy jsem dobře vyzkoušela - byl to hnus, ale v jednu chvíli to auto prostě jelo samo, pod sněhem nebyl vidět led.

Odesláno

Nedivím se, že tato sekce má 194 stran. Skoro na každé straně OT. Dal jsem si tu práci a všechny strany přečetl. Popravdě polovina jsou jen blbosti nesouvisející s tématem. To někoho může odrazovat od čtení a pak založí raději nové téma. Eltone, vážím si tě, ikdyž se nijak neznáme, ale skoro všechny OT jdou od tebe ;) Chtělo by to nějakou dobrou duši, co všechny OT promaže a bude to super :)

Sorry za OT :-)

Odesláno

Já jsem spokojenej. ťuk,ťuk ,ťuk . Auto po týdenním stání, teploty poslední dva dny byly kolem -7, měsíc stará nafta OMV Maxx - nechal jsem 2 sekundy žhavit a auto chytlo na drcnutí. Bylo -7, po 3 km auto topilo. S chodem ani akcelerací nebyl jediný problém. Starou naftu jsem vyjel a teď tam mám arktickou od OMV.:D

Odesláno

Konráde to máš dobrý, mě nafta v autě měsíc nevydrží. Holt malá nádrž :-D

Cogina: Já vždycky říkám, že červená je auto pro chlapa, ženská ho s oblečením nesladí ;-)

[upravil dne 28.1.2014 09:23 od Pacho69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...