Marcel505 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Jelikož je už zcela jasné, že kombík nebude provozuschopný, pojedu menším strojkem... Proto varování: V odpoledních, nebo večerních hodinách (jak u mě zvykem) pojede tímto směrem starší a pomalejší vozidlo (které snad do té doby složím), které dosahuje na rovině rychlosti 80-90 km/h, a to hlavně v závislosti na směru foukání větru. Do kopce se rychlost pohybuje okolo 60-70 km/h (dle předchozího rozjetí a kvality nafty). Už jsem s tím předjel i Favorita... Pouštění ostatních je samozřejmostí. Jízda tímto vozem je někdy utrpení... Proto 1ks navigátora k dispozici. Citovat
shwaara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Ten popis by seděl i na Ford Fiesta 1.2, co jsem s ním měl jednu celodenní zkušenost... Citovat
Driver Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 No to jsem zvědavý čím tam přihrkáš, ještě že jedu až v sobotu abych se nemusel táhnout za tebou Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 a myslis, ze dorazis do tmy nebo s tebou mame pocitat jeste v sobotu rano, az pojedu ja Citovat
MilanF1 Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Marceli, určitě dáme bacha. Těším se, čím dorazíš. Neznám tvůj vozový park, ale těším se na to naftový autí, matně přemýšlím, jaký motor to může být. Ale asi nějaký krásný atmosférák Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Marceli, a je to auto červený...? Citovat
Marcel505 Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: minimaxa Marceli, a je to auto červený...? Červených už je dost, teď jedu jinou barvu... Malá nápověda: 36 kW (32 kW se seplou vrtulí chlazení) Citovat
adraj Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Marceli neboj, nebudeš sám pomalej. Dneska pojedu s velkým vozíkem naloženým dřevem. Tak pojedu taky pomalu. Tak je možný,aby si mě ještě nepředjížděl Ty Citovat
Marcel505 Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 Tak když tomu pomohu máváním z okýnka, možná Tě i předjedu. A kdybys mě dohnal, s tou Tvoují tramvají, můžeš mě postrčit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.