redpepper Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Peuget 406 najeto 146 000 km z německa obsah 1.8 vykon 86 kw(myslim), cena 46 000 co na nej rikate? Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Nehorázná slepenina. Ani 4600,- bych za to nedal.... Citovat
Ferry Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 mno nevim, ta matna cerna uz tak byla ? mam z toho rozporuplne pocity, na jednu stranu je to docela zajimavej napad - matnej lak, na druhou stranu je to dost fusersky, spis to vypada, jak kdyz je to poskladany z nenalakovanych dilu v cerne zakladove kataroforeze z druhovyroby, navic kazdej dil ma jinej odstin, viko kufru, zadni dvere, zadni blatnik, kazdej dil jinej lak. Ty prinejtovany plechy na zadnim narazniku vypadaj taky jako nejaky provizorium. Tuzingovy zrcatka ala M3 v chromu maji svou hvezdnou eru taky za zenitem, ale budiz. BTW proc je na palubce v miste airbagu ta dira ? (nebo je to jen nejakej stin ? ) Mno nevim osobne bych takovy auto nebral ani nahodou a vyhnul bych se mu velkym obloukem, videt ty fotky v inzeratu, tak ani nepremejslim, ze bych se na to jel nekam podivat, za ty prachy by se nasly rozhodne lepsi kousky [upravil dne 11/5/10 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 A ještě to podle mě Ferry má chybu v tom, že tam nebude EW7J4 ale klasika XU. Exteriér je sice nový, nebo nově poskládaný ale interiér je prostě starý.... Nebo krátce po faceliftu. Nemůžu si pomoct. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 :)paráda, vem ho--budem ho tady pak opravovat Citovat
redpepper Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 ja se jen ptam v unoru bo breznu chcu naky autocko tak premejslim ale urcite to bude peugeot vymenim tu moji 309 xD Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: ozzy56 :)paráda, vem ho--budem ho tady pak opravovat No jako započatý rat-style by to možná nebylo marný. Citovat
čakom Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy No jako započatý rat-style by to možná nebylo marný. rat by se mi libil a toto auto je pro to jak delany rv to bude 99 [upravil dne 11.5.2010 čakom] Citovat
Ferry Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: BoneDaddy A ještě to podle mě Ferry má chybu v tom, že tam nebude EW7J4 ale klasika XU. Exteriér je sice nový, nebo nově poskládaný ale interiér je prostě starý.... Nebo krátce po faceliftu. Nemůžu si pomoct. hmm to bych nerekl, interier to ma taky novy, jak budiky, tak displej, panel klimy atd. klidne tam ta EW7J4 muze byt no za 15 na dily, proc ne [upravil dne 11/5/10 Ferry] Citovat
redpepper Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy No jako započatý rat-style by to možná nebylo marný. rat by se mi libil a toto auto je pro to jak delany rv to bude 99 [upravil dne 11.5.2010 čakom] rv 2000 Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Jsem rád, že nejsem sám, komu se tenhle pekáč nějak nechce zalíbit Citovat
Y2K Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Na prvej foto pozeram ze hmm...celkom zaujimava ta matna... Ale pri dalsich foto ma to preslo Citovat
martis Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 tak ako bolo pisane vyssiet na nd ako idiealne,to auto ako keby bolo platane lepene ako sa len da,zadny naraznik zaujimave!manualna klima,kazdy diel inej farby(lak),a ta prva fotka nemozem si pomoct ale nieco mi tam nesedi! ako keby predok znizeny a zadok ale ale aj tak ten zadok vyzera dost cudne oproti predku! za mna toto auto iba na nd,a cudujem sa ze v nemecku pytaju za taku salatu take peniaze!! Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Pokud myslis co na nej rikame z pohledu kupujiciho, tak ani nahodou, nohy na ramena a rychle pryc. Pokud neni vicemene za odvoz + nejaky drobny a pokud nejsi karosar nebo automechanik, tak vazne ne. Citovat
309GT Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Obrousit,nasolit,zalívat,vytrhat čalounění,dát nějaký luxus kola a shodit na zem,do kufru a předního nárazníku slámu a hurá na srazy:D Kdo ví z kolika aut to je slepený....asi pěkná pastička:myslim Citovat
MCabman Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 :blicismajlik :blicismajlik :blicismajlik Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Nikomu se tady nelíbí? Ani já tě nepotěším ,mě se taky nelíbí,je to vyloženě paskvil, a ty nejty na tom nárazníku,nádhera ani zadarmo:bojim [upravil dne 12.5.2010 vendi.stejskal] Citovat
bara Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Klidně jdi do toho,nejdřív to stříkneš novým lakem,pak poměníš tlumiče s pružinama,pak motor (protože ty psané km jsou kravina),no a postupně všechno to tu pořešíme. Proč si nekoupíš auto od někoho odtud,které je jednak prověřeno a jednak ve slušným stavu.Pochop jedno,že i když tu třeba dáš o pár tisíc víc,tak víš,že je na to spoleh a když se ulakotíš na nízkou cenu někde z německa počítej s tím,že do toho dosypěš víc než si myslíš.To je tak vždycky,protože neodhadneš vždy všecho co tomu je. Citovat
mayo406 Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Velmi vela áut vyzerá na fotkách ako nové a ked to uvidíš naživo,je to vrak,ale toto auto je už na fotkách strašný grc tak si neviem predstaviť ako v skutočnosti fakt vypadá.Asi je to fotené na vrakovisku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.