Jirka 807 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 tak mi dnes vyměnily všechny čtyry tlumiče + tyčky stabylizátoru + práce = necelých 14000kč no to je zase rána a co sem koukal tak za půl roku kotouče no to mam radost ,při tý příležitosti sem si taky prohlíd spodek a zjistil sem kam se leje adetivum do fapu no tam bych ho nehledal. Citovat
godzila.01 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 To zase není tak drahý za čtyři tlumiče,tyčky a práci,to ti to nechali ještě poměrně levně si myslím Citovat
Jirka 807 Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 jj bylo to přes známího ale stejně to je dost zrovna před létem a před dovolenou Citovat
warlord1 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Jaký máte názor na testování tlumičů? Dá se výsledkům věřit? ASi mi jdou do háje. Najeto 200 tisíc. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Nechal jsem si testovat tlumiče ještě u Feliny aasi před deseti lety, byly totálně KO a výsledek byl, že jsou dobrý. Pak jsem byl ještě jednou na testování asi před pěti lety a to byly ty tlumiče už vyměněný a výsledek byl, že jsou ještě dobrý a to skutečně byly funkční. S tímhle autem jsem ještě nikde nebyl a netuším jestli jsou tlumiče dobrý nebo ne ani nevím jestli byly měněný. Auto má najeto taky přes 200.000 tak je nechám někdy otestovat. Citovat
Adisek Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Jaký máte názor na testování tlumičů? Dá se výsledkům věřit? ASi mi jdou do háje. Najeto 200 tisíc. Začínaj mi téct zadní tlumiče a to má auto jen 128 tisíc Taky záleží kolik let jsou v provozu.... Testy jsou dobrý , teda alespoň k porovnání. Asi bych nekupoval moc drahý dalšich 200tis s tim autem stejně nenajedeš a 100 tis vydrží i ty standartní Citovat
MotoMoto Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Mě je dělali na jaře a výsledek že jsou v pohodě a v pořádku. A je pravda že žádný problém nepociťuji. Ukázali mi i graf jednotlivých tlumičů a myslím, že to k něčemu je dobré, byly tam vidět drobné rozdíly tlumení. Citovat
Milan+ Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 tak mi dnes vyměnily všechny čtyry tlumiče + tyčky stabylizátoru + práce = necelých 14000kč no to je zase rána a co sem koukal tak za půl roku kotouče no to mam radost ,při tý příležitosti sem si taky prohlíd spodek a zjistil sem kam se leje adetivum do fapu no tam bych ho nehledal. To je prace ,která se nechá udělat doma a pokud nemáš stahovák na pružiny,tak zadek určitě a když moc tak zadek cca půl hodky jedna strana,pokud máš i kartu člena ,tak v kellyně by jsi díly pořídil tak za 9500kč. Tak si myslím ,že za prací je to dost,pokud Ti ještě nedavaly horní uložení na předek,ale asi ne když o tom nepíšeš. Co máš za značku tlumíčů ted nasazenych? Citovat
warlord1 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Tak test dopadl dobře. Ale mám problém-při 130 na dálnici se mi rozkmitá volant. Na řízení prý nic není, kola by měly být v poho. Tak jsem myslel, že by to mohly být ty tlumiče. By mě zajímalo kolik vydrží? Auto má snad 200 tisíc, já najel 60tisíc a prý tlumiče dobrý. [upravil dne 27/7/11 od warlord1] Citovat
Adisek Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Tak test dopadl dobře. Ale mám problém-při 130 na dálnici se mi rozkmitá volant. Na řízení prý nic není, kola by měly být v poho. Tak jsem myslel, že by to mohly být ty tlumiče. By mě zajímalo kolik vydrží? Auto má snad 200 tisíc, já najel 60tisíc a prý tlumiče dobrý. [upravil dne 27/7/11 od warlord1] Pokud si nenechával před sezonou kola vyvážit tak to určitě udělej a pokud ano tak stejně Je to to nejrychleší a nejlevnější možnost co by to mohlo dělat Citovat
Tango C8 Odesláno 29. červenec 2011 Odesláno 29. červenec 2011 Tak test dopadl dobře. Ale mám problém-při 130 na dálnici se mi rozkmitá volant. Na řízení prý nic není, kola by měly být v poho. Tak jsem myslel, že by to mohly být ty tlumiče. By mě zajímalo kolik vydrží? Auto má snad 200 tisíc, já najel 60tisíc a prý tlumiče dobrý. [upravil dne 27/7/11 od warlord1] Stačí že vletíš do díry a máš to rozhozené. Vyzkoušej převážení. Citovat
Dudko Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Tak, menil som brzdové platničky a sťahoval kotúče /predok/ a vtedy som zistil, že mam vymlátené tyčky stabilizátoru a tečie mi pravý tlmič Tak zase investícia, pred týždňom olej filtre:myslim Citovat
golias Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 to já měnil levý rameno a taky jsem zjistil vytečený tlumič, eště že jsem v ten de sehnal nový, dal jsem Monroe Reflex a vloni zadní Bilstein. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.