Melandros Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Cus dámy a páni, tak dnes jsem měl raní probuzení jako každej komu vykradou komplet auto :/ Vykradli komplet muziku od MAC audia, woofer,zesik,oba ovály funglnovou alpinu s bt :/ no proste vsechno vcetne slunecnich bryli i tašky s věcma do posilky ( nevím k čemu jim to bude) + veškerý doklady včetně obou řidičáků občanky... super věc cely den sem lítal po uradech bankach a podobných institucích. Tomu kdo to ukradl at shnijou obě ruce a rakovina at ho vezme za spodek protoze tohle je hnus hnus hnus !!! Stalo se to na parkovišti před A.T.U servisem v Hradci Králové, auto bylo pod lampo a zamčené.. Kdyby nekomu z vas nabizel nekdo alpinu BT nebo magnat subwoofer B30 nebo cokoliv za rychly prachy dejte vědět ale je to asi mizivá šance že nekdy neco uvidim. Přikládám fotky at se podívate co za idiota to mohlo byt. FOTO [upravil dne 7/5/10 Melandros] Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 No teda ,pěkně ti to vyčistil,jen co je pravda ,dobytek ,taková paseka,vyloženě to byl amater,profík by nerozbijel okno:bacha Citovat
Alesek Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jsem z Náchoda, budu mít oči na stopkách. A přesně jak píšeš, ať mu shnijou nejen obě ruce:bacha Citovat
jamad Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Takovýhle lidi by měli shnít celý, nejen ruce. Taky mi vykradli auto, ale to je tak 5 let zpátky, soucítím s tebou. Zm*di. Citovat
Melandros Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 OT: nemá někdo náhodou pravé přední sklo spolujezdce ? za nějaky hezký peníz ? Citovat
Dave_k Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Soucítím s Tebou, ale v životě by mne nenapadlo nechávat stát auto na sídlišti přes noc a v něm všem na očích jaký tam je pěkný rádio nebo cokoliv co má hodnotu vyšší jak 100,-. To byl podle mne první impuls, aby se do auta podívali. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 jsou to kujvy,ale ty necháváš doklady v autě? přes noc ?? Citovat
ThorR Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Nepsal ze by tam nechal tatranku ,takze kdo vi. Myslim ze v dnesni dobe je dvoucestny alarm vice nez podminka parkovani na sidlisti. A mit drahe auto rovnou hlidane agenturou jako je napr sherlog. [upravil dne 7.5.2010 ThorR] Citovat
Sonnic Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 prepáč za výraz: sú to kurvy zkurvené z veľkým K, človek si na to našetrí, natrapi sa kým si to pozapája a potom mu ostanú len slzy v očiach. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Jo taky mi vykradli auto.... chytit ho tak ho zlámu že už by ho nenarovnali.....:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
misacekk Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 to bud rád že ti to auto ještě nevyhořelo když ti vythal celou muziku to jeden kluk tenkrát ze školy si zaparkoval auto u intru a vkradli mu celou muziku policajti to sním sepsali a pak odjel a 3 hodiny na to mu auto vyhořelo. zlodějský zmr.. křeslo pro ně Citovat
GRiMx Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 ZMRDI !!! Střílet to takový parchanty ...:bacha:grr Citovat
maxipaja Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 V tomhle ohledu bych byl horsi nez Hitler. Taky mi navstivyly auto a primo pred barakem Citovat
OK406 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 To můžou být ,,feťáci\" aby měli na svoji denní dávku !!!:bacha:bacha Chce to tvrdčí zákony!!:bacha:bacha:bacha Citovat
peugeot09 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 To nemusí být pravda. Může se třeba naopak jednat o někoho blízkého, kdo věděl jaké komponenty má Melandros v autě. Zloděj mohl jít najisto... Citovat
Qcko Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 veškerý doklady včetně obou řidičáků občanky - to snad nie :D Citovat
martis Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 to mi je luto!!! clovek si na to setri a potom iba chvilu sa stoho tesim lebo nejaky ...... ti to vykradne!! preto je mat dobry alarm dvojcestny a so snimacmy kabiny vzdy lepsie ako nic.oni ti poskodili aj spolujazcove dvere? sa mi zdalo ze su krive! skoda!! teraz zase davat peniaze do kopy.hmm Citovat
foxo Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 z toho pohledu je najlepsi origo... Pasuje jen do 406, a este k temu by mi musel ukradnut BSI, aby s tim radiem pohel... Citovat
Choze406 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 ,feťáci\" aby měli na svoji denní dávku pochybuju ze by byli natolik pri smyslech aby sli i do kufru pro zesik a woofer. tem by stacilo to radio a rychle by bezeli pryc. to sel nekdo na jisto vedel ze tam mas takovou hudbu i ze tam bude auto stat bez dohledu. za tohle sekat ruce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.