Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cune: já nakonec po dlouhým špekulování koupil na eshopu Hamar jejich \"Hamar\" sadu a v krabici je všechno od SKF, stejně jako v jejich dražší sadě nazvaný přímo \"sada SKF\". Takže z toho je vidět že i u stejnýho prodejce se připlácí za značkový písmenka na škatuli. Naopak jsem u jinýho prodejce koupil věci na klíňák zn. SNR a ve škatulích byly kladky jedna INA a druhá Dayco. Ovšem cena byla jako od SNR...

A pak si vyber ;)

Pumpu jsem vzal SKF s modrýma lopatkama, řemeny oba Dayco (v sadě Hamar i SKF je dávají standartně).

Jak se to bude chovat, to ovšem dopředu neodhadnu, to se uvidí až časem.

EDIT:

JO a ještě k tomu výše uvedenýmu tipu na Haspa.cz: sice na shopu nabízejí vše skladem, ale po objednání mi sdělili, že není vše skladem, tak jsem to zrušil. Na Hamaru vidíš po registraci přímo do skladu, kolik čeho aktuálně mají.

[upravil dne 5/4/11 18:45 hugo.v.r.]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Od tohoto dodavatele z Čermné n. Orlicí jsem rozvody kupoval a mám je na autě.Kladky a pumpa s těsněním dobrá,ale rozvoďák nic moc.Sice je to Continental,ale dělá paseku.Při jízdě to jde,na volnoběh nebo třeba na pětku a ubrání plynu se z motoru ozývá hukot,až hvízdot.Povolování,ani napínání rozv.řemenu proti předepsanému napnutí nepomohlo.Až pak jsem zjistil,že má na hladké straně malé výstupky od zubů a při určité rychlosti se díky tomu rozkmitá... takže mne to pěkně s..re a budu kupovat jiný.

Odesláno

Po cca měsíci provozu se sadou SKF od Hamar.cz naprostá spokojenost, cena i s poštovným byla necelý 3000, kvalita i dle mechanika co mi to montoval dobrá (pochválena zejména \"modrá\" pumpa SKF :) ).

Odesláno

Brzdy Bremba destičky Texstar ..... rozvody Contintec (Comtinental) do jiných bych asi nešel filtry to je asi jedno jsou všechny stejný skoro jen kabinový bych si vzal s uhlíkovými částicemi

Odesláno

Rozhodně co člověk to názor ... :) Já prodávám rozvody vesměs jen DAYCO a GATES .... cca 200 sad ročně, většinu z nich DAYCO a za několik let jsem neměl reklamaci, v těch sadách DAYCO jsou většinou kladky SNR, DAYCO, INA... a řemeny vždy DAYCO... Od SKF jsem upustil už před dvěma roky, i když s jejich rozvody problém nebyl, ložiska SKF každou chvilku na reklamaci, tudíž to bych z vlastní zkušenosti moc nedoporučoval .... :papa

Odesláno

godzila.01 : INA dobrá značka určitě mohu doporučit ale řemeny DAYCO nevím nevím.... co se týče tak CONTINTEC vyrábí i origo sady přímo pro Peugeot a cenově není zase až o tolik dražší

Odesláno

DAYCO dělám víc než šest let a nikdy jsem nezaznamenal případ že by se \"trhnul\" , prodávám od nich i klínové a drážkové řemeny a bez problémů .... :mrk

DAYCO se dává v originále třebas do škodovek a pár dalších značek to používá v různých modelech ..... Je to věc názoru, ale já s tím mám jen dobré zkušenosti a určitě bych se toho nebál.... :papa

Odesláno

Dayco je nejen v prvovýrobě koncernu, ale i u dalších značek, cca 3/4 produkce jde do prvovýroby. Doporučuju kouknout na řemen Dayco a Conti, materiály jsou na první pohled odlišné. Já třeba bojoval s popiskováním drážkového řemene ( všechny řemenice vyměnéné, volnoběžka, napínák ... nic nepomohlo ) a vystřídal jsem Gates, Conti, Bosch a teprve s Dayco to přestalo... takže spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...