Lojda Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Když to tu tak čtu, tak vám musim říct,že jsem byl u p.Lexi loni na podzim pro nápravu na moje auto a nechal si ji rovnou namontovat,a montoval mi jí p.Brož. Jo a mam, za to, že p.Lexa stavěl barák naproti dílně p.Brože. Citovat
Lluciano Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Příští týden jsem objednán na výměnu nápravy k panu Brožovi, obec Virt u Strakonic. Cena v poho. V nápravě začalo vrzat, pořádně, a neuvezu víc jak tři lidi, kola jsou příliš do A. Již nelze odkládat. Dám pak vědět podrobnosti. Citovat
maxipaja Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 JJ znam ho. taky jsem tam byl super jednani i ceny Citovat
Lluciano Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 Montuje pan Brož, pan Lexa repasuje nápravy. Pokud se někdo nedovolá, je třeba vytrvat a vícekrát zkoušet. Rychlá práce (do 2 hodin při výměně kus za kus), záruka 2 roky, dobrá cena. Příbram haněli. Citovat
RichVa Odesláno 31. srpen 2010 Odesláno 31. srpen 2010 Tak jsem tam byl v pondělí. Protože jsem vlastně místní a jel jsem služebně na den pyč nechal jsem tam auto stát od nedělního večera do pondělního podvečera. Náprava to už nutně potřebovala a silentbloky mlátily snad na každém kamínku. Zacházení velmi slušné, navíc mi ještě promáz táhla od řazení (po ránu už začínaly tuhnout) a rozebral levé dveře. Zde jsem chtěl vyměnit zámek (bohužel nemám velkou nýtovačku takže bych nedal zpět kliku) - ale jak jinak- ten co jsem přivez z vrakovště je jinej takže novej pokus. (konektor má správnej aleliší se v táhlu od vnějšího zýmku :-( ) Ceny se mírně liší od netových: repase nápravy 4100,- vložkování ramen 2 x 500,- silentbloky 2x1200,- práce 1200 ======== celkem 8700 Citovat
Skullman Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Chci se zeptat, co obnasi repase napravy, respektive co se s ni dela? Menej se loziska ramen a kusy polonaprav, nebo jak vubec takova repase vypada? Diky Citovat
21Grams Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Nechcem zakladat koli tejto prkotine druhu temu, ale zaujimalo by ma ci vedia vymenit aj napravu z bubnovej na kotucovu(teda ci su ochotni) a co by som potreboval dokupit vramci zmeny(zatial to myslim fakt iba teoreticky:)) Citovat
Radek 306 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 taky mě čeká repas,sice nedokážu odhadnout jak moc to nechat zajít daleko, do A náprava je, jelikož mam maznice tak nic nevrže, ale když je auto plně naložený, pravý kolo škrtá o plastovej podběh zevnitř, tak nevim jestli je zkroucenej ten plast (od nafty bývá) a nebo jestli to už tolik šmatlá je ale fakt, že levé kolo má od toho plastu asi 1cm...takže bude asi kaput...na vození dlažby to asi stavěný není kam to teda dát? Příbram říkáte, že je špatná? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 ten pravý plast. podběh je na naftáku často prohnutý, stačí jeden dva krátké samořezné šroubky s velkou podložkou...,jinak zadek zvedni a zkus zakývat celým kolem-- vůli hned pocítíš, ta náprava na přetěžování fakt není, stačí dva udělaní chlapi vzadu a je to na dorazech Citovat
RichVa Odesláno 16. říjen 2010 Odesláno 16. říjen 2010 kam to teda dát? Přikláním se na Strakonice (místní část Virt hned vedle Nového Dražejova - cca 2 km na Horažďovice měřeno od Kauflandu na výpadovce v ST) - dokonce to máš asi blíž Švára byl u něj taky koncem září - má kombajn HDi z roku 2001 s koutoučema - oprava trvala asi 2 a čtvrt hodiny cena dokonce o 200 Kč nižší než u mě ;-) (asi je to s bubnama dražší) Citovat
whizz80 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Mne pri prejazde cez nerovnosti bucha v zadnej časti auta a ked idem rychlejšie tak pri prejazde zakrutou auto plava, hlavne ked prejdem ešte nejakou nerovnostou v zákrute, tak si myslím že vyletím zo zákruty do garády. Kolesa mam mierne (mne sa tak zdá )) do A a prave zadne koleso mam od podbehu cca na jeden prst z vnútornej strany kolesa. Naprava zatial nevrzga. Myslíte že to bude na repas zadnej nápravy? Citovat
RichVa Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Mne pri prejazde cez nerovnosti bucha v zadnej časti auta a ked idem rychlejšie tak pri prejazde zakrutou auto plava, hlavne ked prejdem ešte nejakou nerovnostou v zákrute, tak si myslím že vyletím zo zákruty do garády. Kolesa mam mierne (mne sa tak zdá )) do A a prave zadne koleso mam od podbehu cca na jeden prst z vnútornej strany kolesa. Naprava zatial nevrzga. Myslíte že to bude na repas zadnej nápravy? Nejprve zkotroluj tlumiče a zda nemáš náhodou vymlácené \"gumy - silentbloky\" v jejich uchycení - pak by to byla oprava za cca 300 kč Jukni na povrch zadních pneu - pokud tam jsou plošky, je to v tlumičích (klidně i těmi vymlácenými silentbloky) a náprava je v tom nevinně. POkud plošky jsou a tlumiče drží pevně tak je to v samotných tumičích. Citovat
whizz80 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 aké myslíš plošky? gumy na vnutornych krajoch moc nederie, aspon som si to nevšimol. Citovat
RichVa Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 aké myslíš plošky? gumy na vnutornych krajoch moc nederie, aspon som si to nevšimol. plošky na obvodu pneu. Vznikají odskakováním odvalující se pneu vlivem neostatečného utlumení např. http://www.autoskola-miltner.cz/13-tlumice-perovani.php A na nedosatatečou činnost stačí i vymlácené uchycení tlumiče. Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Kde byste mi doporučili repase zadku? Koukám třeba tady: http://www.renovacenaprav.cz/index.php i s prací a s materiálem za 6500 na moje 206gti. Nebo víte o něčem levnějšim? :-/ Citovat
The_DoctoR Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 máte někdo zkušenosti s nápravami z Příbrami? Citovat
victory Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 jo VIRT jezdíme si tam půjčovat kanoe, ten servis jsem tam zahlédl... dík za připomenutí a recenze Citovat
The_DoctoR Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 už jste si někdo dělal repase u hejdy? A jak to dopadlo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.