Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Když to tu tak čtu, tak vám musim říct,že jsem byl u p.Lexi loni na podzim pro nápravu na moje auto a nechal si ji rovnou namontovat,a montoval mi jí p.Brož. Jo a mam, za to, že p.Lexa stavěl barák naproti dílně p.Brože.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Příští týden jsem objednán na výměnu nápravy k panu Brožovi, obec Virt u Strakonic. Cena v poho. V nápravě začalo vrzat, pořádně, a neuvezu víc jak tři lidi, kola jsou příliš do A. Již nelze odkládat. Dám pak vědět podrobnosti.

:papa

Odesláno

Montuje pan Brož, pan Lexa repasuje nápravy. Pokud se někdo nedovolá, je třeba vytrvat a vícekrát zkoušet. Rychlá práce (do 2 hodin při výměně kus za kus), záruka 2 roky, dobrá cena. Příbram haněli.

:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem tam byl v pondělí. Protože jsem vlastně místní a jel jsem služebně na den pyč nechal jsem tam auto stát od nedělního večera do pondělního podvečera.

Náprava to už nutně potřebovala a silentbloky mlátily snad na každém kamínku. Zacházení velmi slušné, navíc mi ještě promáz táhla od řazení (po ránu už začínaly tuhnout) a rozebral levé dveře. Zde jsem chtěl vyměnit zámek (bohužel nemám velkou nýtovačku takže bych nedal zpět kliku) - ale jak jinak- ten co jsem přivez z vrakovště je jinej takže novej pokus. (konektor má správnej aleliší se v táhlu od vnějšího zýmku :-( )

Ceny se mírně liší od netových:

repase nápravy 4100,-

vložkování ramen 2 x 500,-

silentbloky 2x1200,-

práce 1200

========

celkem 8700

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nechcem zakladat koli tejto prkotine druhu temu, ale zaujimalo by ma ci vedia vymenit aj napravu z bubnovej na kotucovu(teda ci su ochotni) a co by som potreboval dokupit vramci zmeny(zatial to myslim fakt iba teoreticky:))

• O 3 týdny později...
Odesláno

taky mě čeká repas,sice nedokážu odhadnout jak moc to nechat zajít daleko, do A náprava je, jelikož mam maznice tak nic nevrže, ale když je auto plně naložený, pravý kolo škrtá o plastovej podběh zevnitř, tak nevim jestli je zkroucenej ten plast (od nafty bývá) a nebo jestli to už tolik šmatlá :D je ale fakt, že levé kolo má od toho plastu asi 1cm...takže bude asi kaput...na vození dlažby to asi stavěný není :) kam to teda dát? Příbram říkáte, že je špatná?

Odesláno

ten pravý plast. podběh je na naftáku často prohnutý:), stačí jeden dva krátké samořezné šroubky s velkou podložkou...,jinak zadek zvedni a zkus zakývat celým kolem-- vůli hned pocítíš, ta náprava na přetěžování fakt není, stačí dva udělaní chlapi vzadu a je to na dorazech :(

Odesláno

kam to teda dát?

Přikláním se na Strakonice (místní část Virt hned vedle Nového Dražejova - cca 2 km na Horažďovice měřeno od Kauflandu na výpadovce v ST) - dokonce to máš asi blíž

Švára byl u něj taky koncem září - má kombajn HDi z roku 2001 s koutoučema - oprava trvala asi 2 a čtvrt hodiny cena dokonce o 200 Kč nižší než u mě ;-) (asi je to s bubnama dražší)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mne pri prejazde cez nerovnosti bucha v zadnej časti auta a ked idem rychlejšie tak pri prejazde zakrutou auto plava, hlavne ked prejdem ešte nejakou nerovnostou v zákrute, tak si myslím že vyletím zo zákruty do garády. Kolesa mam mierne (mne sa tak zdá :o)) do A a prave zadne koleso mam od podbehu cca na jeden prst z vnútornej strany kolesa. Naprava zatial nevrzga. Myslíte že to bude na repas zadnej nápravy?

Odesláno
Mne pri prejazde cez nerovnosti bucha v zadnej časti auta a ked idem rychlejšie tak pri prejazde zakrutou auto plava, hlavne ked prejdem ešte nejakou nerovnostou v zákrute, tak si myslím že vyletím zo zákruty do garády. Kolesa mam mierne (mne sa tak zdá :o)) do A a prave zadne koleso mam od podbehu cca na jeden prst z vnútornej strany kolesa. Naprava zatial nevrzga. Myslíte že to bude na repas zadnej nápravy?

Nejprve zkotroluj tlumiče a zda nemáš náhodou vymlácené \"gumy - silentbloky\" v jejich uchycení - pak by to byla oprava za cca 300 kč

Jukni na povrch zadních pneu - pokud tam jsou plošky, je to v tlumičích (klidně i těmi vymlácenými silentbloky) a náprava je v tom nevinně. POkud plošky jsou a tlumiče drží pevně tak je to v samotných tumičích.

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...