vendelinek Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Hoj páni monteři a kutilové. Mám dotázek.Asi tak dva dni se mi pod volantem \"někde\"pod palubkou nebo kde ,ozývá takový docela slyšitelný cvakání,a docela rychlý , jakoby od přerušovače na směrovky ale ty neblikaji,jen když je zapnu a svojim tempem,kdysi jsem tady někde četl,že sem tam zlobí páčka směrovek ,že by to bylo tou páčkou? a teď babo raď Dá se to nějak opravit nebo rovnou výměna,teda pokud by to bylo tim:myslim a kolik taková srandička stojí? [upravil dne 29.7.2010 vendi.stejskal] Citovat
Dave_k Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 A je to slyšet při jizdě nebo i při vypnutým motoru? Můžeto dělat nějaké relé. Zkus jít po zvuku z kama to přesně jde. Citovat
vendelinek Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Kdybych to musel shánět a kupovat ,jakej je mezi nima rozdíl s bagem a bez bagu a kterej http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/elektroinstalace/spinac-rele-ridici-jednotka/spinac/?skt=3745.1.0 díky za rady je to slyšet i při jízdě ,je to docela hlasitý [upravil dne 2.5.2010 vendi.stejskal] a dost nepravidelně,najednou to začne ,chvilku klid a znova [upravil dne 2.5.2010 vendi.stejskal] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Je to relé smeroviek, treba vyčistiť páčku smeroviek a nanovo namazať. Citovat
Dave_k Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Pokud to jde odposluchat i při stojícím autě tak oddělej plasty kolem volantu a ten spodní u pedálů a poslouchej z kama to jde. Pokud to je opravdu páčka tak ji nejdřív zkus rozebrat a vyčistit. Mnohokráte to už zabralo. Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 No páčka sice ráda blbne, ale dá se snadno rozdělat a vyčistit, ale to co popisuješ, teda páčka nebude... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Ale áno je to páčka. Vo vazelíne sú odery z kontaktov a robia falošné spoje aj keď je páčka vypnutá. Je to bežný problém. Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Ale to pak s dovolením blikají ty směrovky, už jsem to řešil 2x u sebe a jednou u kolegy... přesně jak píšeš, oděrky kovu ve vazelíně to propojí, stačí vyšistit a namazat čistou vazelínou, ale on píše, že směrovky neblikají... bude to asi nějaký relátko, chce to jít po zvuku nebo po spotřebiči který to ovlivňuje [upravil dne 2/5/10 koblih69] Citovat
tbarth Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Směrovky blikat nemusejí, řešil jsem úplně stejný problém.... Jsou to nejspíše jenom špony mezi kontakty. Citovat
Qcko Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Toto presne mi robila packa smeroviek, vnutri su take male kontakty s polgulou na konci, tie sa deru a piliny z nich ti padaju na drahu a potom to blbne, rozobral som to, vycistil riadne sprayom na kontakty, dal mazivo a packa je ako nova:super Citovat
AnotherOne Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Tiež som to už riešil bez blikania. Keď to nerobí počas normálnej činnosti smeroviek tak to je isto toto. Citovat
vendelinek Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Takže se to dá opravit ,aby to zase fungovalo normálně.V tejdnu se na to nedostanu ,asi ,tak na to kouknu příští víkend , díky za rady , doufám až to rozdělám , že na mě vylítnou nějaký pružinky ,v tom případě už to nepude:D a budu kupovat jinou:) Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Sice si nedovedu představit jak to funguje bez blikání, ale to není podstatný pokud to tak je tak OK, ověříš to snadno, Páčku vyndáš a pokud to přestane tak jí rozděláš a vyčistíš. U 406 jí drží jen 2 torxy + sundat 2 konektory. Citovat
Qcko Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Blbne to, cvaka to, ale blinkre neblikaju, je to tak, ani mne neblikali vendi.stejskal: rozoberacka je uplne jednoducha, jedina strunka, ktora ti moze vyletiet, resp. co sa ti moze rozpadnut je ten mechanizmus, ktory vypina smerovku pri otacani volantom, ale ne je tam co pokazit, ja som ho rozhadzal komplet a nebol problem to zlozit... mam kdesi v PC aj fotku toho vnutra, zajtra ti ju sem dam Tak som urobil obrazok, hadam to niekomu pomoze [upravil dne 3/5/10 Qcko] Citovat
vendelinek Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Děkuji za obrázkovej návod ,jak bude trochu volno ,tak to zkusim rozdělat a jakou vazelinkou to potom namazat,teda jestli to zase dám do hromady:D [upravil dne 3.5.2010 vendi.stejskal] Citovat
kobr Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Nejlépe LV 2-3, ale taky takovou mastnou, tou, co maže. To znamená jakoukoliv Citovat
Benžík Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Měl jsem přesně tu samou závadu, opravit se to dalo celkem lehce. Po opravení už to neudělalo. Citovat
khoobo Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 tak som sa aj ja dokopal po pol roku konecne dnes k precisteniu, a pred 5 min som bol packu namontovat naspat. Vsetko ide ako hodniky konecne. Citovat
Luboš406k Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Mám trošku podobný problém. Někde od pojistek mi někdy taky cvaká relé. Nemám vůbec nic zapnutýho najednou to sepne a asi za 4 vteřiny rozepne. To dělá třeba 5 minut pak to přestane. Někdy to dělá třeba po 3 minutách jízdy, někdy po hodině. Pak třeba týden vůbec nic, nebo 3 dny každý den. Nedělá to taky někomu? Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.