Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

novější 406ky měly ten středovej panel stříbrnej....já mám ten černej...chci se zeptat je těžké to předělat ? ten stříbný se mi strašně líbí, jde sehnat pouze ty přední části nebo je to napevno ?

Odesláno

Ať nezakládám nový topic: ... a u old modelu je to jak? Ví někdo? ... jde to rozebrat jen na ty čelní plasty? .... uvažuji o nějaké fólii ...:aut

Odesláno

To stříbrný je docela pěkný, ale sehnat to není lehký a aby to mělo i rádio na CD to už vůbec ne. A aby to bylo v dobrým, neponičeným stavu... :bojim

Navíc k tomu ještě patří jiné lišty interiéru, jiný rámeček kolem budíků (ten s výdechy) a ještě možná chrom kliky. :myslim A kdyby to nebylo komplet tak nevím jestli by to bylo ono..

Odesláno

Rádio jde rozebrat a přehodit jen ten přední kryt. Ale fakt budeš muset sehnat takový aby mělo CD/kazetu jak ty potřebuješ.

Prakticky to jde celý předělat jen přemontováním krycích plastů. Display má krycí plast na šroubkách, klima je nacvaknutá, a rádio je kombinace nacvaknutí a šroubků. Nedávno jsem to celý rozebíral

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

To stříbrný je docela pěkný, ale sehnat to není lehký a aby to mělo i rádio na CD to už vůbec ne. A aby to bylo v dobrým, neponičeným stavu... :bojim

Navíc k tomu ještě patří jiné lišty interiéru, jiný rámeček kolem budíků (ten s výdechy) a ještě možná chrom kliky. :myslim A kdyby to nebylo komplet tak nevím jestli by to bylo ono..

máš pravdu,tenhle celý interiér mám a vypadá moc pěkně:super

[upravil dne 6/5/10 Charlie 1]

Odesláno

Taky to budu mit, v old modelu. Prestrikam to na tmavou stribrnou, radio uz je, zbytek jeste ne.

Rozebrat to jde snadno, vyndat tlacitka a display nad klimou a radio (+ramecek u neorigi radia) a vysroubovat vsechky sroubky co jsou videt. Tlacitka a display se jenom vytahnou.

Odesláno

no pokusim se to sehnat protože se mi to vice libi.....a když bych to nesehnal tak asi seženu černe, a zkusim je nastřikat...ty moje bych si schoval kdybych to třeba pokazil nebo tak....

to střikani by bylo lepši, dalo by se to udělat nějak stylově nebo ruznou barvou, jen mam strach aby to třeba na slunku nepopraskalo

Odesláno

2 Slayer : vynda se radio a tam jsou dva srouby co drzi ten stredovej panel a pak jak je u old modelu displej nebo jen ten suplicek tak pod tim jsou dalsi dva srouby co drsi ten stred a je to v poctate celkem intuitivni a jde to celkem pekne.

Odesláno

to paul jane : jj, to je jasan, to už jsem venku měl. Jde mi o to, zda se dají oddělat jednotlivé čela od zbytku - tlačítka a mechaniky. Předpokládám, že by to mohlo jít :)

Odesláno

Čelní panel rádia jde v poho rozbrat a sundat. Je tam jen pár torxů.

Jen ten otočnej čudl se musí sundat jako první tak že jej podebereš a stáhneš. :papa

Odesláno

a co myslite ? mam shanět ty stříbrne nebo bude jednoduchší koupít stříbrnou nebo jinou barvu , sehnat na netu návod na střikani plastu a udělat si to sam ? popř bych sehnal nějakej starši tenhle panel a vyzkoušel nanečisto jak by to vypadalo

Odesláno

jednoduší bude to stříknout barvou. nikdo přes inzerát ti neprodá jen ti plsaty krom tych čtverečků vedle displaye PP a krom toho vše se dá fakt jednouduše rozebrat myslím jako ti přední plsaty jak na PP a na jednotce klimy tak i na rádiu a vše to pěkne stříkneš. s rádiem je ale problém s ikonami tlačidel. když jsem to já delal na predošlé 406 tak se mi vyrobil z plastové fólie maketu kterou jsem nalepil na ten rámeček a tak lakoval a ikony zostali. je potreba se s tim vyhrat. nanečisto skoušet je zbytečnost. skus pohledat na netů bazáry a v nich hledat 406 se šedými plastami co ccheš mít i ty a uvidíš jak to vypadá ;)

Odesláno

sharpers: a co se ti na tom černém plastu nelíbí? Nehodí se ti tam? V tom případě si zkus sehnat kožený interiér a bude ti to k tomu náramně pasovat. :aut:aut

Mně se to taky nejdřív nezamlouvalo ale nyní. :mrk

Odesláno

2 Slayer : kdyz by se ti to povedlo sehnat vsechno tak to pujde rozebrat vsechno toho se nebojim hlavne az to budes skladat aby se ti to povedlo zase slozit :) a bylo to funkcni jinak ty posledni modeli k tomu stribrnemu meli i bile budiky.

Odesláno

to jen potvrzuji :papa

Původně zaslal: BoneDaddy

sharpers: a co se ti na tom černém plastu nelíbí? Nehodí se ti tam? V tom případě si zkus sehnat kožený interiér a bude ti to k tomu náramně pasovat. :aut:aut

Mně se to taky nejdřív nezamlouvalo ale nyní. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...