Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Poloosa od Huga mě stála 1200 Kč včetně poštovného. Má OK manžety, jen ta vnitřní je trochu zpuchřelá, ovšem tu mám doma novou, tudíž nechám hned vyměnit.

Vím, že ta levá je relativně v pohodě, ale hrabat se pod tím nechci, už toho pohledu, zda se tam nepokurvilo ještě něco jiného. 

Odesláno

Mno, zbezne jsem prolit eshop partnera klubu As Parts - poloosa nova cca od 1.400 s DPH pro vozidla s ABS .. Tak hlavně aby ta cos pořídil chvíli vydržela :)

Odesláno

Na HDičko? 

V AK možná měli Starline, ale na auták, se kterým ročně dám 30 000 Kč bych raději něco kvalitnějšího ... doufám, že ta od Huga bude fajn. 

Odesláno (upraveno)

Ty bláho, kde berete ty ceny? :o

Taky na to koukám, ale ta je bez ABS ...

Upraveno uživatelem MilanF1
Odesláno

No nevím, zda bych zrovna poloosu bral z Aliexpres, i když dneska je stejně všechno Čína. Ale k Badisakovi jsi aspoň kouknout mohl :) Nu což.

Odesláno

Asi myslel 30.000km...

Máš pravdu, to jsem se upsal ... do auta jsem za poslední rok skoro nic nedal. 

Tak jsem asi přeplatil ... 1000 Kč + poštovné. 

Ale já koukal na ceny u AK a bylo to od 2500 Kč, tak jsem si řekl, že cena OK...

Odesláno

Njn Milane jako bývalý člen vedení bys mohl vědět, že není jen Auto Kelly :)

Odesláno

Mechanik stále nemá čas, tak jsem poloosu udělal doma. Jen musím dolít trochu oleje, jelikož z pohodlnosti jsem jej nevypouštěl a prostě poloosu prohodil kus za kus a trochu oleje vyteklo. 

Byl to vnější kloub, kuličky se vysypaly. :D Jsou to asi dva roky, co se tam měnila manžeta, takže tam asi nalítal bordel a nyní definitivně odešla. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...