Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

Jj presne ta gronholmme :D

Milane napis tam takovy to cecko jako je copyright,na mobilu to nemam :mrk :mrk

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem pořídil hliníky 16\", ale jsou na nich 205/55, takže příliš vysoké. Po nasazení vzadu to vypadá v pohodě, ale vpředu při vytočení do téměř plného rejdu chytám o plastový podběh. Koukal jsem pod něj a jsou tam svařené plechy a vystupují asi 2 cm.

Váhám, co mám udělat, zda se zbavit části plastového nadkolí a ubrousit trochu toho plechu, nebo sehnat nějaké nízkoprofily ...

Jinak alu vypadají takto, jsou fešné.

post-15148-14109623444899_thumb.jpg

Odesláno

Jsou to origo na 406, jen je předchozí majitel stříknul do zlaté, původně byly stříbrné.

Nižší gumy, moc se mi do toho nechce, tyto mají ještě 4 mm a taky nižší profil snižuje komfort. Ale je to fakt jen o kousek.

PS: Gabriel, pokud je chceš vidět, mohu je vzít zítra s sebou :D Na autě ale nebudou.

[upravil dne 13/4/12 21:45 od MilanF1]

Odesláno

ET je 15, takže ideál, ale hold ta guma je o 18 mm vyšší než při mé origo rozměru 185/65 R14.

Taky uvažuji, že nebudu točit plnej :)

Možná zítra udělám foto, podle toho, jak se vrátím z Milovic.

Odesláno

Ono by možná stačilo jen vyříznout trochu ten plastový podběh, otisk kola na podběhu byl o rozměru 1,5 cm x 5 cm ... samozřejmě bez propružení ...

Odesláno

Měl by jsi tam mít 195-50-16 jinak budeš mít velkej rozdíl průměru a bude ti kecat tachometr

Ono to není o tom nasadit jakýkoliv gumy a profil určit podle toho aby to nedrhlo:bojim

Ty co tam máš ted jsou o +18 mm větší na poloměru, celkem o 3,6cm průměr, a to nemluvím o šířce:bojim

Hlavně nic neřež:o

http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php?sirka_pneu_o=185&serie_pneu_o=65&rafek_pneu_o=14&sirka_pneu_a=195&serie_pneu_a=50&rafek_pneu_a=16

[upravil dne 13/4/12 23:44 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Radku, vím, že to je 18mm. Tachometr neřeším. A klidně by se tam podle mě vešlo 205/45, to je celkový průměr stejný jako u tvého rozměru.

PS: Do plastu snad řezat mohu ... vzadu už má hodně pocuchanou sukýnku, ale to pod ním bylo bláto a je to \"nafouklé\" :D

Odesláno

Ty jo, kola vypadaj dobře. Jsem zvědav jak budou vypadat na stříbrném autě. Ale myslím,že bys měl jít do nižšího rozměru. Já mám 195/55 15 a včera jsem ve čtyrech lidech vzadu škrtal.

Odesláno

Jaké máš ET? Vzadu bych mohl být OK, maximálně lehce o ten nafouklý plastový podběh, od kasle je tam minimálně 5mm. Jinak 195/55 R15 je origo rozměr ...

Odesláno

ET mám 15. Jo je to origo rozměr,ale mám unavenou nápravu a ač nejsou kola do A tak je níž jak kdyby se přesadila o nějaký zub. Neškrtal jsem o vnitřní část podběhu,ale o lem :D

Odesláno

a to tady ani neprozrazuj za kolik jsi vše toto pořídil nebo Ti půlka klubáků bude závidět :D já teda rozhodně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...