koblih69 Odesláno 11. červenec 2013 Odesláno 11. červenec 2013 Každopádně hledej záruku, tyhle převodovky se často mění protože hučí. Což technicky ani nevadí, ale je to nepříjmené. Citovat
Tom93 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Taky by mně zajímalo,jestli by pasoval šestikvalt ze silnějších verzí(2.0 HDi 100 Kw nebo 2.2 HDi) do motoru RHY... byla by bomba mít ve 306-tce HDi šestý převodový stupeň.... sorry za OT,nechal jsem se unést tím šestikvaltem... Citovat
MilanF1 Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Myslím, že tu jsou starší vlákna, kde se píše, že tam jde 6kvalt z 2,2 HDi. Otázkou je, zda co to všechno obnáší. Výměna kus za kus stačit nebude. Dobrá by byla převodovka z RHZ, která je o něco delší, ale ta tam určitě pasovat nebude. Citovat
koblih69 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Milane je to tu popsané, myslím, že to plánoval třeba oddie u 406, ale já to považuju za nesmysl. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 koblih: Zrovna to čtu. Samozřejmě nejdříve, aby se tam vůbec vešla, poté jinou řadičku, táhla a další. A nemluvě o tom, že cena bude vyšší než origo RHY. Z toho plyne, že pro mě to smysl mít nebude. Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 V převodovce nebyl olej, vytekly asi 2 deci ... Takže nalit nový olej a problém by měl být vyřešen. Pro auto jedu odpoledne. Servisák dal nová gufera převodovky, nové ložisko na poloosu, které bylo totálně na kaši. Dále měnil levou pružinu, silenbloky na ramenech, střední a zadní díl výfuku a ještě olej s filtrem, když už to u něj bylo. Možná ještě lakoval zadní část auta, ale to uvidím odpoledne. Za práci a gufera s ložiskem si řekl o 3 500 Kč. Domnívám se, že dobrá cena. Citovat
radim.1008 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Milane, to je pěkná cena. Mě to začalo zase mlátit, jel jsem párkrát na chatu po po cestě na louce a od té doby opět rachot. Ještě k tomu je nejspíš volný štít nad koncovým dílem. Když zavřu dveře tak zadrnčí. Budu to řešit po dovolené. [upravil dne 22/7/13 11:10 od radim.1008] Citovat
Guest servisman Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Dobrá cena ,buď rád že neodešla převodovka . Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Už je auto doma, dokonce nalakoval i ten zadek - hlavně kolem okna, kde bylo špatně vyřezané okno a rezlo to tam. Přijde mi, že auto jede lépe, když tam je nový výfuk ... nicméně minulý týden jsem jezdil s 205 1,9D, takže tam je velký skok Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Pořídil jsem tedka večerní rychlé foto. Hlavně opravil reznoucí místa okolo okna a dal je samozřejmě do laku. Snad to nějakou dobu vydrží. Pak ještě lakoval lištu pod světly. Už konečně auto vypadá k světu. Váhám, zda sundat klubové samolepky ... možná by auto vypadalo lépe [upravil dne 22/7/13 21:43 od MilanF1] Citovat
radim.1008 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Já bych ji sundal a dál jen jednu na víko kufru k pravému světlu, prostě tak jak to mám já to se mi pro umístění líbí nejvíc Citovat
Péťa Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Samolepky na autech nemají co dělat. (I když já jednu taky mám - DAS) Citovat
zabit Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 za me teda sundej hlavne ten sterac ... kup si origo, stoji par korun a sedi tam luxusne Citovat
Mopař Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Z nárazníku je sundej a šoupni je na zadní okno Nebo jak psal radim.1008 Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Stěrač zůstane takový, jaký tam je, jenom vycvaknu krytku, která je k ničemu. Sundám z nárazníku samolepky klubu, nechám jenom webovku na zadním okně. Nikam jinam samolepku nedám, hlavně ne jen na jednu stranu - chyběla by mi souměrnost. Pro některé, na té lakované liště byly ještě písmenky MILANF1, ty se sundaly a na auto už nepůjdou. Jen nevím, zda při lakování sundaval Peugeot a 306 HDi, ale vzhledem k tomu, že se vše leskne jak ... asi ano Citovat
Mopař Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Jo to MILANF1 se mi taky moc nelíbilo a čéče jestli ti chybí souměrnost, tak se docela divim, že ještě dejcháš, když máš vejfuk jenom na jedný straně A volant máš taky jenom jeden, světla svítěj nesymetricky... Jestli netrpíš vyloženě obsedantně kompulzivní poruchou, tak bych tam jednoho lvíčka šoupnul a hezky pěkně excentricky Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 MILANF1 jsem měl ještě na předchozí 309 a ihned jsem to dával na 306, aniž bych byl zde na klubu. Uvažoval jsem o stržení, ale počkal jsem si na nový lak. Tedka si říkám, že jsem na té liště měl nějakou promáčklinu, tedka tam není K té symetrii ... prostě ten jeden lev by mi tam neseděl ... původně jsem měl jednoho a brzy přibyl druhý, aby \"koukali na sebe\" Citovat
Mopař Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Jo takhle tak to dík za vysvětlení, protože tohle bych v tom teda fakt nehledal Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červenec 2013 Autor Odesláno 22. červenec 2013 Já nemám rád nic extravagantního ... dávat jednoho lva a nakřivo, to bych nepřežil Jen se divím, že nikdo nekomentoval výfuk, že má koncovku dolů, ač správně (dle VIN) bych tam měl mít rovnou oválnou - přesně do výřezu v nárazníku. [upravil dne 23/7/13 00:38 od MilanF1] Citovat
Mopař Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Hmm.. to sem si ani nevšiml. Asi proto, že na naftách se rovně dává docela vyjímečně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.