Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak pořád bych to rád odložil (s tím že se nejedná o tč) než abych to zahajoval proti němu.. s vedoucím jsem se radil dám mu ještě týden..Zesilovač stále chci a potřebuji.. takže tím že ho odstíhám a posmykám po výslechu si z toho nic nevezmu a neuvidím ani zes. ani peníze..Zase na to mám trošku jiný nahled na věc... k tomu podvodu je třeba prokázat, že již v době kdy převzal peníze měl záměr uskutečnit podvod.. Mám založené číslo a scháním do toho informace co se dají... dám pak vědět jak to dopadne..:roll

PS: děkujeme..

[upravil dne 16/12/10 23:32 Sobol]

[upravil dne 16/12/10 23:33 Sobol]

Odesláno

Aha - tak teď už chápu důvody, proč se P09 v několika vláknech chlubil, že o sobě nikde a nikdy nezveřejňuje víc, než je bezpodmínečně nutné. Každopádně mně vývoj této kauzy velice zajímá, je tu všeobecně známo, že jsem tohoto vyčuraného .... opravdu neměl rád.

Odesláno

mm něco jo... v místě trvalého bydliště bylo provedeno šetření ale co jsem zjistil už je pouze obsahem spisu.. musím pátrat na adrese přechodného bydliště...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže zatím poslední info je takové.. že adresa kde bydlel v Praze tak byla podnájem, kde už od nového roku nebydlí.. odstěhoval se neznámo kam.. :roll

Zesilovač stále nikde, peníze jsou v čudu..:roll

Odesláno

pátral jsem.. sami rodiče po něm pátrali již v minulosti.. zatím čekám na další kroky, uvidíme jestli to přinese ovoce.. Každopádně to je zřejmě člověk, který za sebou pálil mosty už minulosti..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...