Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Domnívám se, že nemusíš přihlašovat, jen jim opět nahlásíš, kde přesně se vozidlo nachází. 

Jen bych si hlídal TK, aby nepropadla v depozitu. 

Odesláno

Upřímně taky mě to trošku mrzí, zapsat kola jsem zkoušel a nepovedlo se, typoví list nemám. Navíc jsem na delší dobu v zahraničí takže budu rád když to na dálku vyřešim tak ,že použiju brzdiče z 307, kotouče 283 a pancéř hadičky Black Diamond zůstanou, a kola budou Cyclony r15. Za pár let až se vrátím na trvalo tak auto decentně snížím (což sem tedka nemohl díky těm 17) a použiju minimální podložky aby kola byla hezky zároven s autem.

Mimochodem jezdit na 17 kolech s profilem 40 neni v 306 žádnej med, takže se uleví podvozku a jízda bude snad o něco pohodlnější.

Myslím že tohle je plán který neni uplně k zahození a je lepší než se auta zbavit prodejem. Každopádně kombinace těchto brzd,kol a kotoučů je na oko fantastická a rozhodně tyto kola patři mezi TOP  od peugeotu. Pokud má z Vás nějaký nápad budu rád za dotazi či připomínky.

Odesláno

Ty 15" by snad neměl být takový problém dopsat přes typový list .. fakt to nepochopím asi nikdy tu logiku s velikosti kol a případný problémy s tím... S tímhle problémem nechat něco opravdu legálně přes prodejce dopsat mě prostě Peugeot neskutečně ser... a věřím, že nejen mě... To fakt ostatní značky mají výhodu.

• O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Po delší odmlce přidám něco do vlákna. Jelikož jsem pořád v zahraničí, nic moc se na autě nedělo, stále odpočívá v garaži. Byl sem na týden v ČR tak se se samozřejmě pořádně projel a osprchoval od prachu...

WP_20160826_003.jpg

Odesláno

Jinak je to pravda odvěká že kola dělají vozidla. Cyclony nevypadají vůbec špatně ALE ty prodané Stromboli mě vážně mrzely a tak sem sehnal nesehnatelné a koupil je znovu...

IMG-20161116-WA0001.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...