Gargamell Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Mas vyhodu v tom, ze si stale poujizdny a muzes si v klidu šéfovat nadhradní díly. To mě když se něco vys... tak musim vzit prvni reseni protoze auto potrebuju. Co se týče Octavie a PD, tomu moc nerozumim vždyt PD právě končí nebo ne? Jak jsem říkal od FR mi odrazuje zoufalá spolehlivost. Citovat
Chepp Odesláno 20. duben 2010 Autor Odesláno 20. duben 2010 Xantik: mno prave ze sem vystridal uz tolik servisu co ani nemam doma ponozek.. ted jezdim sice 50km do servisu ale oddelaji skvelou praci... za pro mne rozumny peniz... Citovat
Xantik Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Ano PD končí, PD znamená, že má každej vstřik svoje čerpadlo(pumpe diese), respektive je přímo na trysce, zajeď se optat kolik výjde jeden tento vstřik. Chepp tak to bych si to určitě nechal, když už jsi si našel i dobrej servis. Koupíš jinou značku a zas budeš měnit ponožky a hledat ten správnej servis. Citovat
Chepp Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 XAntik.. mno proto asi do konce yivota yustanu u francouzu protoze ty zkusenosti se servisama... ne na peg/cit... ale vseobecne mne znechutily.... takze kdyz najdu dobrej servis tak se ho drzet a nepustit. Citovat
P607Olda Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Když Tě mrzí, kolik jsi do auta dal za opravy, tak si ještě rozepiš: 1. nafta a oleje 2. ostatní spotřební materiál měnící se pravidelně po urč. kilometrech (stěrače, brzdy) 3. vylepšení auta 4. poškození auta nehodami 5. opravy závad. 6. úřední platby pojistka, nálepka Abys byl spravedlivý, a nevyčítal autu kolik stály např. havárie, anebo tuning:D Takže, pokud rozdíl kupní a nynější prodejní je pod 1 Kč na km, pokud opravy jsou pod 1 Kč na km pokud nafta je pod 2 Kč na km tedy celkem kolem 4 až 4,50 Kč na km, tak je to OK. Pokud jsi přes 5,50, tak jezdíš draho. Ruku na srdce - kolik z nás to dokáže? [upravil dne 21.4.2010 P607Olda] Citovat
Chepp Odesláno 21. duben 2010 Autor Odesláno 21. duben 2010 Mno abych byl fair.. tak kupni 1kc... minimalne... opravy tak 1.6kc pokud to neopravim... 2kc pokud to opravim... fata kdyz vezmu ze ji mame za 31 *7 = 210 na 100km je 2.1kc na km... takze pokud neopravim tak 4.6 a pokdu opravim tak 5kc.... ale takovy ty opravi co mi nejdou primo z kapsy nepocitam, ani spotrebni matros... se snazim nepocitat... Citovat
khoobo Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Takže, pokud rozdíl kupní a nynější prodejní je pod 1 Kč na km, pokud opravy jsou pod 1 Kč na km pokud nafta je pod 2 Kč na km tedy celkem kolem 4 až 4,50 Kč na km, tak je to OK. Pokud jsi přes 5,50, tak jezdíš draho. Ruku na srdce - kolik z nás to dokáže? [upravil dne 21.4.2010 P607Olda] No ty vole, to ja s mojimi nakladmi/km som mal predat este pred kupou... Citovat
khoobo Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 aktualne naklady/km vypocitane na spritmonitor.de, kde robim zaznam naozaj o kazdom cente minutom na auto su 0.28€ Citovat
godzila.01 Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 No za tři koruny na kilák jen za palivo A ty ostatní budou počítám daleko přes dvě koruny na kilák :D Takže tohle radši nebudu nějak monitorovat Citovat
tomasuli Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 No nedalo mi sa pripojit. Znamy riešil tento problem pred 2 rokmi. Vymenil všetky striky (4x 5700Sk, ešte boli koruny) a k tomu aj váha vzduchu mu odišla a samozrejme čerpadlo. Najprv si išiel hodiť slučku, ale teraz je šťastný, že sa auta nezbavil, lebo za 2 roky menil teraz len olej a kupoval nové gumy :D A je veľmi spokojný, lebo chodí priebežne na diag. a má pokoj asi tak na 200-tis km, čo nie je zlé Citovat
Chepp Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 Mno tak dnes sem si auti dovezl domu. Tak uz to je sakum prask spravene.... Vstriky vymeneny, nove cerpadlo v nadrzi, utesnen chladici okruh, diky bohu trubka za 500kc. Mimo jine byl urezan jeste katalizator ktery mnel sotva polovicni propstnost vyfukovych par... Ale pretrvava jeden problem a to porad nekompletni netesnenost turba, buh vi kde. A k tomu jeste spojka. Jinak uz by mnelo byti vse vyreseno. Auto jede podstatne lepe, ma lepsi akceleraci jiz od nizkych otacek.. ale nemohu moc posoudit dva tydny jezdeni s V6 mne degraduji na to tohle hodnotit. Ale i tak to jede lepe... Do 180km/h se tomu chce, potom uz ani ne.. ale vic nepotrebuji... Tak sem stasten ze mam auti doma, vlastne ze mam obe dve zase doma... coz je super... Kazdopadne resim debakl o mych propalencyh sedackach [od cigar], a totalne prosezene ridicovi sedacky. Zjistil sem ze jak mi psal olda ze se mam zeptat jenom na ten vnitrek tak to je moooc drahy.. jenom bederni cast molitanu stoji 5500,- na jednu sedacku takze nepripada v uvahu... Jeste tu mnel pp205 pekny sedacky... ale buh vi zda je jeste ma.. asi mu napisu.... Ale sehnat sedacky v dobrym stavu, vyskove stavitelne s airbagama je temer snad nemozne do breaku... Ale nebud me smutni break je doma a jezdi jako drak... samoze po V6... Citovat
BV406 Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 tak to je fajn ... a na kolik te to nakonec vyslo, jestli to neni tajne ? [upravil dne 23/4/10 BV406] Citovat
P607Olda Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Bederní část molitanu novou neee! Musíš se zeptat pana Libora, jak by to vypodložil. Bude k tomu potřebovat molitan z jiné sedačky (jakékoli rozbité autosedačky). Potahy ale musíš sehnat jiné, nepoškozené. Citovat
Dave_k Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Možná bych ten molitan do sedačky doma našel. Jednu jsem rozebíral a něco z ní zbylo. Byl podle mne dobrej neprosezenej. Jestli máš zájem o víkendu na to kouknu. Citovat
Chepp Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 Olda: aha.... sem to zase nepochopil.... novinka Mno tak mne tahle lapalie vysla na 16tis.... a jeste mne ceka spojka s tim ze zjistime kde uchazi to turbo... do 14tis se to snad vleze takze koncena 30tis investice... zase... huha.... ale uz se nesmi nic pokazit... proste nemuze protoze musim udelat asi milion veci na coupe..... tak milion ne, ale potrebuji tam srovnat kola, srovnat vyfuk, spravit ESP a jeste cosi kdesi... takze taky to bude za par kacek.... ale snad to tedy mam vyresene a bude kdil. snad dyl nez do pristiho mesice. Citovat
Chepp Odesláno 14. červenec 2010 Autor Odesláno 14. červenec 2010 Tak jenom to dneska ozivim... nic se mi nestalo.. ale jen tak sem si spocital naklady vozu.... 55 629kc servis necas 6000kc vstriky 48 000kc bouracka cca 60tis sem nechal v prnim servise. 170tis + 130tis porizovaci cena auta... 300tis... ja mam snad novy auto.... cool takhel me stal pazout za posledni necele dva roky... a to si hroamdu vceci nepamatuju... co sem tak dokupoval nejaky drovnosti od pricniku az na zamky, altik novy atd.... je toho moooc... mno fakt uz premyslim o koupi noveho... to vyjde na stejno... [upravil dne 14/7/10 Chepp] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Auto je prostě věc která se nikdy nevyplatí .-( Nové auto by mělo taky mouchy. pamatuji na firemní oktávu do které jsme během prvního roku nevráželi přes 50 tisíc jen za vady. Nemluvím o běžných nákladech jako jsou čepy resp. ramena, tyčky a olej. Odešlo turbo na 60 tis. (zjevná vada od výroby) reklamace však proběhla bez úspěchu a nezávislý posudek hovoří o tom že bylo auto neúměrně zatěžováno (cca. 800 km týdně přeci není moc) :-). Taky odešla klima jednotka. Reklamace proběhla, nicméně práce, kterou neproplatili byla v cenovce 22 tis.. Nemluvím o pravidelných garančkách které jsou přemrštěné, aby jsi vůbec mohl tvrdit že má auto 5 let záruku :-) Prostě jsi bohužel narazil na špatný kus. Bohužel se obávám že se při koupi nového auta náklady příliž nesníží. Při koupi staršího je to taky sázka do loterie. Buď to výjde a koupíš dobře nebo to bude to samé. Porovnat auto dle země původu (z vlastní zkušenosti): 1. majitel P206 nákup ČR - olej neměněn 50 tis. km, filtry neměněny, najeto 64 tis, serviska kupodivu obsahuje všechny výměny v intervalech předepsaných (to víte auto mé známé), firemní P206 z něměcka, při koupi nalítáno 120 tis. (stav odpovídá tak na 300000), výměna všeho možného a pořád to nejezdí :-) Je to prostě těžké o:-) U nafty či benzínu si myslím, že je to u dnešních aut už docela jedno. Benzíny se od roku 96 do 2000 prakticky nezměnili a jsou docela jednoduché (relativně), naproti tomu diesly se rapidně změnili. Díky turbu a vyššímu výkonu může člověk zapomenout na vlastnosti atmosferických motorů který byli schopny najezdit milióny bez problému viz. Karosy :-) Sám jsem to takly při nákupu řešil, do čeho jít. Nakonec jsem zvolil LPG. Výkon nic moc i u 2litra (ale on i na benzín nic moc - prostě to nemá 200 koní), ale jezdím za hubičku: Člověk apk musí počítat že si koupím za 100000 km nové ventily no. Jinak dlouhodobou spotřebu mám 8.8l (po cca. 120000 km) takže jezdím jako bych měl dízla za 4.2 (při současné ceně LPG / nafty). To u tak velkýho auta není špatné. Vlastně řeším každý den to samé: prodat či ponechat. Navrážel jsem do toho už tolik, že i když mám trošku nižší kompresi, tak auto dojezdím. Koupě 180000 kč, výměna všeho možného, dvě nezaviněné nehody a cena okolo 300000,-. Ale takto na to člověk nemůže koukat. Prostě dneska bych to prodal za 60 a koupil bych něco zase za 180tis. dal bych do toho zase alespoň 50 tis. za díly a pak taky dalších x tis. aby to bylo dle mých představ (rádio, DRL a další výbava). Novější auto = dražší díly a tak... No nevím... Já svýho pažoutka rozhodně dojezdím! Už jenom proto že nemám jinou alternativu. Nové auto bude stejně počítáno na kilometráž tak 300000 tis. a vyhodit (díky malému objemu a vys. výkonu), tak proč bych do toho zase cpal. Taky je na trhu málo takto velkých kombíčků :-) Jsem zvědav jak se rozhodneš. Peníze se cpou do všech aut, ale u tebe je to okořeněno tím, že jsi nacpal opravdu hodně a ještě navíc jsi to koupil na doporučení známého - bývalého kamaráda :-( [upravil dne 15.7.2010 Georginho_cz406] Citovat
Chepp Odesláno 15. červenec 2010 Autor Odesláno 15. červenec 2010 Mno po tom vsem nemam srdce to prodat... to co sem najezdil a jeste hodlam najezdit... musi se mi to proste vyrentovat... je fatk ze to co sem okoukaval mne zatim nijak vyrazne neoslovilo.. akorat jedna vec ktera je mi proti srti BMW 320d... ale aj to neci... jen proste ... mno stve mne kdyz sem ted mnel schuzi s jednim jednatelem firmy co ma ochcavku rok tusim ze 2006... najeto taky k 200tis... spis prez... tak ten tichouckej motor mne dojal... ten muj uz vyhrkanej traktor.... nevim... v servise mi rikaly ze to nema smysl resit... ale proste bych chtel zas trosku tyzsi auto.... fakt po vyndani katalizatoru tak uz je to traktor.. co uz tak z proslavenyho HDi dela hroznej traktor.... coz mi vadi... ale to mi rekly ze resit nemam... jinej motor asi nema smysl.... a tak to me trapy pri spanku.... nevim kliden bych udelal nejakou go motoru po tom co to stalo by mi to zlepsilo naladu... ale i tak.... turbo mi sice trosku ztichlo ale i tak porad po pretesneni svisti... coz me stve ale rikaly ze to lip nejde... a ja jim verim... Opravdu uz si pripadam ze tam vzdicky prijedu se starym traktorem... zadni dvere uz od koupi jsou prohle.. takze se blbe doviraji a pri vyssich rychlsotech tam svisti vzduch coz taky na nalade neprida... Proste je tam zas hodne veci co bych chtel nechat udelat.. ale kdyz na to tak koukam tak by bylo lepsi dovizt mene bourane auto s dobrou karoserii a predelat to.. ale zas ten chrochtajici motor tomu taky neprida... chtel bych mazlika nejak dat do pucu ale kdyz to tak pozbiram tak se dostavam zas na cenovou relaci nekam do nebe.. a kdyz vidim ze kdyz koupi nekdo dneska auto za par kacek.. prikadne 406 v kombajnu za 65tis... tak je o poznani ten morot nevychrochtanej a karoserie neni tak spatna jak u mne.... Novyc bych chtel.. .ale zas to vsechno stoji fakt balik... at si nacenim jakoukoliv znacku v nafte kombajnu s tou trosku nadstandartni vybavou jsme mezi 800-1000tis... coz proste zas pro mne uz dela pulku baraku... a sice ne ze bych mnel maly prijmy... ale proste je to moooc.. na muj vkus... Chtelo by to kouzelnou vilu co mi prijde k autu a pohybe hulkou a auto bude jak z fabriky.... to by teze nebylo od veci... Je blby ze uz proste to auto mym jezdenim pomalu speje ke konci.... obcas mam takove dojmy ze do konce roku uz nepojedu... ale co delat jineho... doufam ze ne... ale zas to proste stratilo ten komfort.. motor je hlasity, turbo piska, paty dvere netesni.. uz mi to obcas pripadne jak skodovka.... Kdyby mi nekdo dovezl sakra nejaky za 30tis... old breaka v dobrym stavu tak bych klidne udelal i go motouru a prehodil do noveho plaste protoze ten muj uz je trosku mimo realne opravy.... Premyslel sem ze bych to posunul dal k nekomu z rodiny... ale zas mam strach aby za 5tis neexnul motor.... mno jo... sam nefim ... prodat neci... ale uz preci jen to neni novotka... zu je to skoro jak stodvacka... dobry jako pracovni auto... ale jelikoz to mam i jako svou vizitku firemni.. .tak to uz jaksi nebudi dojem... nechci byti za prachateho podnikatele... ale zas uz pomalu sem jak stodvacka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.