somira Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Otevření všech oken za použití ovladače.... první zmáčknutí odemčení .... odemkne se auto druhé zmáčknutí odemčení .... a okna slezou dolů mám 807 r.v. 2004 Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 První zmáčkutí tlačítka na otevření, otevře se centrál a odklopí zrdcátka a na druhé zmáčknutí to už neudělá vůbec nic. Takže tipuji že to mají jen staré typy a u nových už to vynechali, škoda. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 tchan 807 2004 vyssi vybava nez ja , tedy navic bila kuže, 3x sibr a origo alarm a taky mu nefungoje sjezd oken , pouze dojezd kdyz tlacitko dele podrzi , zavrou se sibry , teda privrou. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Takže asi jen novější modely. Tuhle jsem bral naftu na Jetce a najenou koukám Domanský, odkud já to jméno znám. A tak jsem si říkal, mám se stavit a nebo nemám, ale frčel jsem hned dál, tak někdy jindy Tě příjdu přepadnout. Pokud to neva. Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 mě nefunguje ani to zavření určitě se to musí povolit v diag. segra má stejnej rok výbavu ale 807 a vokna se ji zavíraj oba mame CAN-VAN Citovat
Igor Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Já mám 7/04, zavírání oken na 2. dlouhé zmáčknutí funguje, otevírání oken na 2. krátké zmáčknutí ale ne. Je to asi všechno v naprogramování BSI, např. odklopení zrcátek mám zase až po otočení klíčkem, mám vypnuté upozornění na nezapnuté pásy apod. Bylo by zajímavé u toho být a vidět, co tam jde nastavit, určitě to znalý mechanik musí umět. Škoda, že si to člověk nemůže napíchnout na vlastní PC a experimentovat... Citovat
filas1 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Lexii doma mám, takže můžu experimentovat. Nastavení zrcátek, i upozornění na pásy jsem našel, stahování oken ale ne, musím to ještě pořádně prozkoumat..... Citovat
bajza206 SW Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Tak dnes jsem zjistil že když zastavim se staženýma okynkama vylezu a zmačknu zamknout a držim tak se okna zavřou to auto mě překvapuje:papa Citovat
JirkaMTPO Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Mě teda podle toho co jste psali, funguje oboje. Jak stáhnutí všech oken, tak i zavření. Přesně jak to tu popisujete přes DO. A to mám 2002. Citovat
Tango C8 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: MartinK123 Tak mam za sebou prvnich 1000 km. Prevazuji rozhodne pozitiva, i kdyz ted asi zminim spis negativni drobnosti: - elektricke posuvne dvere logicky pipaji , da se to ale nejak pres diagnostiku vypnout? budi mi to spici mimino :-( - vicko nadrze neni na central, ale musi se odemykat rucne !!??? - je nejaka funkce \"follow home\", tj zamknu auto ale jeste chvili sviti a osvetluje okoli ... - svetylka ovladani vetrani jsou maly a pres den se skoro nepozna zda sviti/nesviti - mam rez na hrane karoserie cca u ohlavy ridice/spolujezdce (tj obe strany), tam kde prileha horni hrana prednich dveri - pricniky (nosice) jsou na prd (prodam pokud nekdo chce) - muj predchozi kombik byl na delku o neco delsi presto mel lepsi rejd nez C8 (mel ale mensi rozvor ...) - malym zklamanim je spotreba 8,5/l na 100 km (79kW, automat) - 79 kW mi postacuje (predtim benzin 107kW), na dalnici i obycejny 4st automat toci peknych 3100 pri 140km/h, ale nafta je oproti benzinu opravdu \"traktoidni\" = hruba, hlucna (zejmena pod 2tis otacek a pri akceleraci) - pokud jsem zapomel zavrit okynko a zamykam auto je tam nejaky master trik jak soucasne zamknout a vytahnout okna? - destovy senzor tprve budu zkoumat - mam sice navigaci ale nevim kam dat papir.mapy (nikam se rozumne nevejdou) a telefon mam taky polozeny dost krkolomne na palubce ... - jake mate rozmery pneu R16? ja mam v TP jen 215/60 Jinak at zije C8/P807 ! - Funkce \"follow home\" je, tedy ja ji mám, tzn. musíš mít zapnuté auto rozsvícení světel a pak světla zůstanou rozsvícená , myslím 30 s (viz manuál) nebo do zamčení vozu. JA to takhle mám, r. 02, ale ted mám rozsvícení po startu, takže tohle ani senzor mi nefunguje - Co si měl za kombíka? Mondeo? To je snad delší než C8. - Zamknutí a zavření okenek mám taky, vyskouším ještě zinicializovat taky otevření, zavření jsem zinicializoval a funguje to. - taky mám jenom 215/60 r16, maximum, vždyť to stačí ne Citovat
Tango C8 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: bajza206 SW mě nefunguje ani to zavření určitě se to musí povolit v diag. segra má stejnej rok výbavu ale 807 a vokna se ji zavíraj oba mame CAN-VAN Myslím že nemusíš do diag. Ja to zinicializoval, po zavření oken ještě podržíš díl čudli nahoře a máš to. Ja to tak udělal. Ještě probnu to samé ale při otevřených oknech co to udělá. Citovat
Igor Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 zkušel jsem to při otevřených oknech a nic, myslím, že to je na komp (pokud byto bylo v kompu aktivované, šlo by to těmi grify, jak píšeš, aktivovt/deaktivovat), pravděpodobně to musí být nejdříve povolené v kompu Citovat
filas1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Hledal jsem v diagnostice nastavení dovírání-otvírání oken, a nic jsem tam nenašel. Citovat
Sagic Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 Dovírání oken po delším stisku tlačítka na zamčení mi chodí, ale otevření ne. Jinak další nádrž vyjeta, po 3tis km stále držím spotřebu na 7,4 l/100km. Jinak ze začátku mi to přišlo jako celkem živý auto, ale už jsem si na to zvykl a zdá se mi to na těch 88kW dost lenivý, asi tak srovnatelný s mou 306 1,9TD 66kW:D Ale je fakt, že to je těžká potvora a tady v okolí samej kopec. Citovat
Milan+ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 I když tu jste všichni lvíčci,tak se musím se svou troškou pochlubit také,protože sem lezu na zkušenosti a nemám žádný český navod,taky jsem po tomto autě pokukoval,ale nějak mi sedla Ulysse a tak se mi podařilo koupit výrobu 10/2004 provoz prosinec,přiveženo v květnu 2009 za cca 250000 a já ji koupil ted v červnu za 156000,rozváděli se prý a tak asi kačky potřebovali,je to 2.2hdi,6ti kvalt, typováno 8 míst,sedaček 7,tažný zařízení,dvozona klima,couvací senzory,nebourané,nové gumy Fulda cca 1000km na plechách,na vánoce dělaný rozvody,najeto teď 124000 a ověřoval jsem to i v německu u původního servisáka a prodejce. Na střeše origo příčníky a na nich byl Thule Atlantis 900 co jsem tu nedávno nabízel,už je někde za těch 10 v pardubicích,takže auto vyšlo na 146000kč,tak jsem zvědav jak bude sloužit. Měl to nějaký doktor,takže se v tom neštoural a vše servisoval a podle dokladů v autě nafta pouze Shell. [upravil dne 6/7/10 Milan+] Citovat
Sagic Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 Tak to je super, hezky se nám to tu rozrůstá, vítej a ať dobře slouží Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 ať ti to jezdí :papa:papa:super:super Citovat
filas1 Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Taky gratuluji k dobré koupi, ať ti to dobře jezdí. Jinak já čerpal teprve druhou nádrž, spotřeba aktuální je 7,8 ale zatím jezdím skoro pořád s plným vozejkem za sebou. Jinak motor je živý dost, plný vozejk za sebou skoro necejtím . Citovat
Mildík Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Taky přeju spoustu šťastných kilásků, já měl Uldu z 94 roku,a, byl jsem celkem spokojenej, ale já to měl v benzínu. Hlavně do toho nelej levný srágory, ať nemáš problémy Citovat
Wensdy Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Taky přeju bezporuchový provoz. A na tu naftu si radši připlať nebo si zaděláš na problémy. HDička jsou na to citlivější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.