Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké 7 místné MPV - první zkušenosti s 807

Recommended Posts

Odesláno

Otevření všech oken za použití ovladače....

první zmáčknutí odemčení .... odemkne se auto

druhé zmáčknutí odemčení .... a okna slezou dolů

mám 807 r.v. 2004

Odesláno

První zmáčkutí tlačítka na otevření, otevře se centrál a odklopí zrdcátka a na druhé zmáčknutí to už neudělá vůbec nic. Takže tipuji že to mají jen staré typy a u nových už to vynechali, škoda.

Odesláno

tchan 807 2004 vyssi vybava nez ja , tedy navic bila kuže, 3x sibr a origo alarm a taky mu nefungoje sjezd oken , pouze dojezd kdyz tlacitko dele podrzi , zavrou se sibry , teda privrou.

Odesláno

Takže asi jen novější modely. Tuhle jsem bral naftu na Jetce a najenou koukám Domanský, odkud já to jméno znám. A tak jsem si říkal, mám se stavit a nebo nemám, ale frčel jsem hned dál, tak někdy jindy Tě příjdu přepadnout. Pokud to neva.

Odesláno

Já mám 7/04, zavírání oken na 2. dlouhé zmáčknutí funguje, otevírání oken na 2. krátké zmáčknutí ale ne. Je to asi všechno v naprogramování BSI, např. odklopení zrcátek mám zase až po otočení klíčkem, mám vypnuté upozornění na nezapnuté pásy apod.

Bylo by zajímavé u toho být a vidět, co tam jde nastavit, určitě to znalý mechanik musí umět. Škoda, že si to člověk nemůže napíchnout na vlastní PC a experimentovat...

Odesláno

Lexii doma mám, takže můžu experimentovat. Nastavení zrcátek, i upozornění na pásy jsem našel, stahování oken ale ne, musím to ještě pořádně prozkoumat.....

Odesláno
Původně zaslal: MartinK123

Tak mam za sebou prvnich 1000 km.

Prevazuji rozhodne pozitiva, i kdyz ted asi zminim spis negativni drobnosti:

- elektricke posuvne dvere logicky pipaji , da se to ale nejak pres diagnostiku vypnout? budi mi to spici mimino :-(

- vicko nadrze neni na central, ale musi se odemykat rucne !!???

- je nejaka funkce \"follow home\", tj zamknu auto ale jeste chvili sviti a osvetluje okoli ...

- svetylka ovladani vetrani jsou maly a pres den se skoro nepozna zda sviti/nesviti

- mam rez na hrane karoserie cca u ohlavy ridice/spolujezdce (tj obe strany), tam kde prileha horni hrana prednich dveri

- pricniky (nosice) jsou na prd (prodam pokud nekdo chce)

- muj predchozi kombik byl na delku o neco delsi presto mel lepsi rejd nez C8 (mel ale mensi rozvor ...)

- malym zklamanim je spotreba 8,5/l na 100 km (79kW, automat)

- 79 kW mi postacuje (predtim benzin 107kW), na dalnici i obycejny 4st automat toci peknych 3100 pri 140km/h, ale nafta je oproti benzinu opravdu \"traktoidni\" = hruba, hlucna (zejmena pod 2tis otacek a pri akceleraci)

- pokud jsem zapomel zavrit okynko a zamykam auto je tam nejaky master trik jak soucasne zamknout a vytahnout okna?

- destovy senzor tprve budu zkoumat

- mam sice navigaci ale nevim kam dat papir.mapy (nikam se rozumne nevejdou) a telefon mam taky polozeny dost krkolomne na palubce ...

- jake mate rozmery pneu R16? ja mam v TP jen 215/60

Jinak at zije C8/P807 !

- Funkce \"follow home\" je, tedy ja ji mám, tzn. musíš mít zapnuté auto rozsvícení světel a pak světla zůstanou rozsvícená , myslím 30 s (viz manuál) nebo do zamčení vozu. JA to takhle mám, r. 02, ale ted mám rozsvícení po startu, takže tohle ani senzor mi nefunguje :fnuk

- Co si měl za kombíka? Mondeo? To je snad delší než C8.

- Zamknutí a zavření okenek mám taky, vyskouším ještě zinicializovat taky otevření, zavření jsem zinicializoval a funguje to.

- taky mám jenom 215/60 r16, maximum, vždyť to stačí ne :P

Odesláno
Původně zaslal: bajza206 SW

mě nefunguje ani to zavření určitě se to musí povolit v diag.:fnuk

segra má stejnej rok výbavu ale 807 a vokna se ji zavíraj oba mame CAN-VAN

Myslím že nemusíš do diag. Ja to zinicializoval, po zavření oken ještě podržíš díl čudli nahoře a máš to. Ja to tak udělal. Ještě probnu to samé ale při otevřených oknech co to udělá.:papa

Odesláno

zkušel jsem to při otevřených oknech a nic, myslím, že to je na komp (pokud byto bylo v kompu aktivované, šlo by to těmi grify, jak píšeš, aktivovt/deaktivovat), pravděpodobně to musí být nejdříve povolené v kompu

Odesláno

Dovírání oken po delším stisku tlačítka na zamčení mi chodí, ale otevření ne.

Jinak další nádrž vyjeta, po 3tis km stále držím spotřebu na 7,4 l/100km.

Jinak ze začátku mi to přišlo jako celkem živý auto, ale už jsem si na to zvykl a zdá se mi to na těch 88kW dost lenivý, asi tak srovnatelný s mou 306 1,9TD 66kW:D

Ale je fakt, že to je těžká potvora a tady v okolí samej kopec.:roll

Odesláno

I když tu jste všichni lvíčci,tak se musím se svou troškou pochlubit také,protože sem lezu na zkušenosti a nemám žádný český navod,taky jsem po tomto autě pokukoval,ale nějak mi sedla Ulysse a tak se mi podařilo koupit výrobu 10/2004 provoz prosinec,přiveženo v květnu 2009 za cca 250000 a já ji koupil ted v červnu za 156000,rozváděli se prý a tak asi kačky potřebovali,je to 2.2hdi,6ti kvalt, typováno 8 míst,sedaček 7,tažný zařízení,dvozona klima,couvací senzory,nebourané,nové gumy Fulda cca 1000km na plechách,na vánoce dělaný rozvody,najeto teď 124000 a ověřoval jsem to i v německu u původního servisáka a prodejce. Na střeše origo příčníky a na nich byl Thule Atlantis 900 co jsem tu nedávno nabízel,už je někde za těch 10 v pardubicích,takže auto vyšlo na 146000kč,tak jsem zvědav jak bude sloužit. Měl to nějaký doktor,takže se v tom neštoural a vše servisoval a podle dokladů v autě nafta pouze Shell.

[upravil dne 6/7/10 Milan+]

Odesláno

Taky gratuluji k dobré koupi, ať ti to dobře jezdí. Jinak já čerpal teprve druhou nádrž, spotřeba aktuální je 7,8 ale zatím jezdím skoro pořád s plným vozejkem za sebou. Jinak motor je živý dost, plný vozejk za sebou skoro necejtím ;).

Odesláno

Taky přeju spoustu šťastných kilásků, já měl Uldu z 94 roku,a, byl jsem celkem spokojenej, ale já to měl v benzínu. Hlavně do toho nelej levný srágory, ať nemáš problémy :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...