tyjo Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak jsem měl dnes poprvé tu čest seznámit se s bezpečnostním prvky na mém autobusu, na letních gumách cesta pro zimní gumy a přezutí cca 30 km z toho 5 km led, 10 km rozbředlý sníh, 10 sucho a zbytek mokrá břečka, ASR při rozjedech dobrý, ESP při svičném vyhýbání taky OK, ABS taky, pak už jsem přezul a cítím se bezpečněji, ale nejlepší je jezdit opratně.... Citovat
Medvěd Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Mám přezuto už asi 14 dní a dnes jsem si za to sám sobě udělil pochvalu před nastoupenou jednotkou. Od středy jsme byli na Slovači, poslední noc jsme spali na Valachách nedaleko Slavičína a ráno bylo auto jak bílá koule. Silnice až do Zlína nic moc, pak už až do Prahy pohodička - nicméně zimáky se určitě vyplatily už jen pro klid v duši. Citovat
P607Olda Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Mám přezuto všech 19 aut, začal jsem už od 5.10. Chybí ředitelovo, stanovil termín až na pondělí. [upravil dne 28.10.2012 19:07 od P607Olda] [upravil dne 28.10.2012 19:07 od P607Olda] Citovat
Antonius Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Ja som prezul už predvčerom (aj pre tu zverejnené provokácie) a mnohí známi sa mi čudovali, že je to skoro, ale na zajtra u nás hlásia sneh, takže som spravil dobre [upravil dne 28/10/12 19:40 od Antonius] Citovat
xpetrix Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 U nas uz dnes nasnezilo,no este nemam prezute.Najblizsi volny termin v mojom pneuservise v utorok vecer.V stredu vyrazam na okruznu cestu po cintorinoch aj do vasho kraja (VT),tam dufam sneh nebude. Citovat
Tango C8 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 U nas uz dnes nasnezilo,no este nemam prezute.Najblizsi volny termin v mojom pneuservise v utorok vecer.V stredu vyrazam na okruznu cestu po cintorinoch aj do vasho kraja (VT),tam dufam sneh nebude. A jeje, důchodci a sváteční řidiči vyjedou na univerzálních kolech na hřbitovy. Ještěže hlásej cca 10 stupňů. NEmyslím tebe xpetrix:D Citovat
xpetrix Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ja nemam prezute iba kvoli pneuservisu,kde chodim.Som v poradovniku,ktory je plny:grr A na juh vychodneho SR sa nebojim,tam urcite nebude sneh ako tu teraz u nas a stale priklada.Hroby ostali na mne,kedze uz nemam starych rodicov ani rodicov a hrobov je dost a hlavne daleko do domova.No u nas nehlasia viac ako 5°C do konca tyzdna.A ja som zodpovedny vodic aj rodic a nevozim sa sam,takze bezpecnost je pre mna prvorada ,no bohuzila termin na prezutie nevysiel a to som sa uz pred tyzdnom objednaval v pneuservise. Citovat
Tango C8 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Jasněěěě. Hele , někdy po novém roce pojedu do LE, tak můžeme dát srazík. TO se domluvíme po novém roce. Citovat
xpetrix Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 To je este daleko,tak potom poriesime,ak to bude realne Citovat
Juve Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Ale..ale pozrimeže...tak benziňáci si plánujú svoje sukromné minizrazíky...no toto. Potom pisknite ak vám nebude vadiť smrad nafty...FAP mám.;) ..a prezuté tiež [upravil dne 30/10/12 07:02 od Juve] Citovat
Tango C8 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Najde o to že má benzín ale že má sourozence, takže klidně můžeš taky z naftou dorazit. A nemáš to pod Tatry drobatko dál od Žiliny? Bude to asi někdy január - február a nebo až velká noc. Ale určitě napíšu. Citovat
xpetrix Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Daleky vychod SR je opusteny Prave som nalozil zimne gumy do kufra a vecer sa ide konecne prezuvat a zajtra hor sa na hroby. [upravil dne 30/10/12 11:25 od xpetrix] Citovat
xpetrix Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Tak uz konecne prezute,bez vacsich problemov.Iba PP koleso na dvakrat prelepovane zavazia,lebo opat brzdovy strmen vadil.No mam pocit,ze po prezuti na zimne,ktore som predpokladal,ze vzhladom na makksiu zmes budu viac tlmit zvuky z prednej napravy,ktore som opisoval inde,ale opak je pravdou.Musim fakt navstivit iny servis a kompletna kontrola prednej napravy,hlavne pravej strany. Citovat
Tango C8 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Nevím kam to dát, tak napíšu sem: Manželce se podařilo odřít kolo o obrubník. Poklicu ber čert, ale hnula závažím, takže musím asi na převážení, ale čeho se můj dotaz týče je - u toho najetí odloupla zboku kus gumy na pneumatice, velikost asi jak nehet a do hloubky tak 2-3mm. Mám se něčeho bát že se to vtom místě vyboulí, nebo kašlat nato, nebo koupit novou pneumatiku? Vzduch neuniká. Co myslíte? Citovat
Lihous Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Pokud pisete o prckoj C8 tak bych volil nejmensi zlo a pneu vymenil-dle zakona schvalnosti se podela v nej nevhodnejsi dobu a co vic auto je v podstate zbran! Citovat
marko306 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 No ak už je guma načatá, tak by som ju asi vymenil. Možno vydrží až do zodratia a možno do zajtra. Je to na tebe a tvojich finančných možnostiach. Citovat
Tango C8 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 No, není to až na lamely. Nedalo mi to a volal jsem do pneuservisu, kde sdělili, že jestli tam není vidět lamely, tak není se čeho bát. Ale ptám se Vás jaké máte zkušenosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.