Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak pánové, kdo tedy odjíždí na sraz v penzionu Sigma v pátek večer z Prahy, tak dejte vědět sem.

Navrhuji sraz opět v Průhonicích, dále pojedeme po Břněnské dálnici až k humpolci a tam uhneme do prava na Pelhřimov přes Kamenici nad Lipou do Jindřichova Hradce a pak přímo do Dolního Žďáru, kde sídlí penzion SIGMA

trasa je dlouhá 145 km

Čas odjezdu bych viděl kolem 17:30 až 18:00

Dotazy směřujte na můj mail nebo na telefon 775 21 21 80

Destiny :papa

[Editován dne 6/10/04 destiny]

[Editován dne 6/10/04 destiny]

Odesláno

John: a ty uz ses prihlasil a poslal Bohumilovi penize tak, aby tam nejpozdeji v patek byly?

Odesláno

Masinka: zitra je musim poslat ješte jsem se k tomu nedostal,spiš jsem neměl cestu kolem banky. A přihlášení provedu do večera. Nebo hned. :D:D

Odesláno

Ne, ne, ne, v pátek přes Tábor nejezděte, to je minimálně na hodinu. Jsou tam někde nějaké objížďky, ještě zjistím konkrétně a dám vědět.

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Ne, ne, ne, v pátek přes Tábor nejezděte, to je minimálně na hodinu. Jsou tam někde nějaké objížďky, ještě zjistím konkrétně a dám vědět.

Ten Tabor bych asi taky nedoporucoval, pres Humpolec a Pelhrimov to bude lepsi

Odesláno

Muzete klidne jet pres Tabor ty objizdky uz tam nejsou.

Znamy ktery ma chalupu 2 km od penzionu jezdi vzdy pres Tabor uz nekolik let, je to docela rychle u Benesova uz dodelali silnici a pred Taborem uz je zprovoznen dalsi usek dalnice.

Ja jedu az v sobotu rano z Prahy, prida se nekdo ??

[Editován dne 14/10/04 Mila]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...