destiny Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Tak pánové, kdo tedy odjíždí na sraz v penzionu Sigma v pátek večer z Prahy, tak dejte vědět sem. Navrhuji sraz opět v Průhonicích, dále pojedeme po Břněnské dálnici až k humpolci a tam uhneme do prava na Pelhřimov přes Kamenici nad Lipou do Jindřichova Hradce a pak přímo do Dolního Žďáru, kde sídlí penzion SIGMA trasa je dlouhá 145 km Čas odjezdu bych viděl kolem 17:30 až 18:00 Dotazy směřujte na můj mail nebo na telefon 775 21 21 80 Destiny [Editován dne 6/10/04 destiny] [Editován dne 6/10/04 destiny] Citovat
John Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Destiny se mnou počítej,pokud by se něco změnilo tak dám vědět,ale zatím to vypadá, že pojedu s váma v pátek. :papa Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 John: a ty uz ses prihlasil a poslal Bohumilovi penize tak, aby tam nejpozdeji v patek byly? Citovat
John Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Masinka: zitra je musim poslat ješte jsem se k tomu nedostal,spiš jsem neměl cestu kolem banky. A přihlášení provedu do večera. Nebo hned. :D Citovat
Guest Masinka Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Tak je to spravne, poradek musi byt Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Destiny, Destiny - pročpak to tu dubluješ???? http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/5240-xmb/ ???? Jinak s naší účastí v koloně můžeš počítat, ale uvažuju spíš o trase Mirošovice, Tábor, Soběslav, Kardašova Řečice, Jindřichův Hradec - mám strach, že na dálnici můžeme zbytečně vyhnít. Ale netrvám na tom, je to návrh. :papa Citovat
Bohumil Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Ne, ne, ne, v pátek přes Tábor nejezděte, to je minimálně na hodinu. Jsou tam někde nějaké objížďky, ještě zjistím konkrétně a dám vědět. Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Dneska jsem jel z Veselí přes Tábor do Prahy a všechno O.K. - objížďka žádná!!!!! Citovat
destiny Odesláno 8. říjen 2004 Autor Odesláno 8. říjen 2004 Mě je to celkem šumák, kudy se pojede. Je to na vás. Citovat
John Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Ja se taky podřídím většině ale rozhodně jsem pro jet po dálnici a nebo po kvalitní silnici, nee žádný tankodrom a tak. :D Citovat
Ferry Odesláno 8. říjen 2004 Odesláno 8. říjen 2004 Napsán autorem Bohumil Ne, ne, ne, v pátek přes Tábor nejezděte, to je minimálně na hodinu. Jsou tam někde nějaké objížďky, ještě zjistím konkrétně a dám vědět. Ten Tabor bych asi taky nedoporucoval, pres Humpolec a Pelhrimov to bude lepsi Citovat
destiny Odesláno 14. říjen 2004 Autor Odesláno 14. říjen 2004 tak jestli dobře počítám, tak nás zatím pojede z Prahy 5: 1. Medvěd 2. Ferry 3. John 4. Hics 5. Destiny Přidá se k nám ještě někdo? Citovat
Mila Odesláno 14. říjen 2004 Odesláno 14. říjen 2004 Muzete klidne jet pres Tabor ty objizdky uz tam nejsou. Znamy ktery ma chalupu 2 km od penzionu jezdi vzdy pres Tabor uz nekolik let, je to docela rychle u Benesova uz dodelali silnici a pred Taborem uz je zprovoznen dalsi usek dalnice. Ja jedu az v sobotu rano z Prahy, prida se nekdo ?? [Editován dne 14/10/04 Mila] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.