OK406 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Milan+ : jaké další leštičky by si mohl ,,nabídnout\" + příslušenství (kotouče). Děkuji Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Já čekám až bude leštička v Lídlu, byla tam nějak v létě minulej rok a vypadala dobře, navíc byla tuším za 1200.- Citovat
joshiki Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 pokud to nemyslíte s leštěním vážně(dost času a prachů,občas se vám něco nepovede a probrousíte lak) tak se na to vykašlete-radši se domluvte s koblihem a dejte mu za to i kdyby 2 litry tak vás to výjde pořád líp, než si nakoupit vybavení za x tisíc a pak se s tím nervovat x hodin fakt to neni jen si koupit leštičku a leštit auta Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Já dělal několik let v autolakovně, takže nějaký leštění už mám za sebou Citovat
joshiki Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tak to potom jo ale ostatní takové zkušenosti nemají a právě pro takové to jsem to směřoval Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 To je jasný, ale každej se to může naučit, každej jednou nějak začínal, a třeba v případě OK406 bych se nebál že to nějak pokazí. Chce to jen pomalu zkoušet, napřed tam kde to nebude moc vidět a pokud člověk není vyloženě nemehlo tak to zvládne. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 vzpomínám na jednoho, koupil leštičku a dostal se sní pomalu na plech takže lak zkurvil já míti garage tak už ji mám dávno ,ale před barakem-panelákem se dá leštit jen růčo Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Děkuji Šalda za uznání. Jinika se taky ukaž unás na jihu;). Hlavně v létě je na co koukat a lešit. Rád tě uvidím a nejen tebe! Jinak o leštičce přemýšlím už nějaký pátek. Pokud by šla použít i na ,,dřevo\", tak by to byla paráda. Jinak co nabízí Milan+, tak ta nemusí být špatná. Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Dneska jsem auto pěkně přeleštil... bez leštičky, jak jinak Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 OK406, neboj, dojedu na návštěvu;) Ta co nabízí Milan+ by mohla v pohodě stačit, to každopádně, já si počkám na ten Lídl. Jinak já taky dneska leštil, ale násadu od rýča, začal sem kopat základy pro budoucí zděnej plot:D Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 seš si jistej,že to byla násada od rýča? Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Beztak taky leštíl Frantíka... jako já Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 To mě čeká až za chvílu:D:D Odpoledne to byl jen trénink:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.