Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud to nemyslíte s leštěním vážně(dost času a prachů,občas se vám něco nepovede a probrousíte lak) tak se na to vykašlete-radši se domluvte s koblihem a dejte mu za to i kdyby 2 litry tak vás to výjde pořád líp, než si nakoupit vybavení za x tisíc a pak se s tím nervovat x hodin ;) fakt to neni jen si koupit leštičku a leštit auta :D

Odesláno

To je jasný, ale každej se to může naučit, každej jednou nějak začínal, a třeba v případě OK406 bych se nebál že to nějak pokazí.

Chce to jen pomalu zkoušet, napřed tam kde to nebude moc vidět a pokud člověk není vyloženě nemehlo tak to zvládne.

Guest servisman
Odesláno

vzpomínám na jednoho, koupil leštičku a dostal se sní pomalu na plech :D takže lak zkurvil ;) já míti garage tak už ji mám dávno ,ale před barakem-panelákem se dá leštit jen růčo :aut

Odesláno

Děkuji Šalda za uznání. Jinika se taky ukaž unás na jihu;). Hlavně v létě je na co koukat a lešit. Rád tě uvidím a nejen tebe! Jinak o leštičce přemýšlím už nějaký pátek. Pokud by šla použít i na ,,dřevo\", tak by to byla paráda.

Jinak co nabízí Milan+, tak ta nemusí být špatná.

Odesláno

OK406, neboj, dojedu na návštěvu;):D

Ta co nabízí Milan+ by mohla v pohodě stačit, to každopádně, já si počkám na ten Lídl.

Jinak já taky dneska leštil, ale násadu od rýča, začal sem kopat základy pro budoucí zděnej plot:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...