abio Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 jaké jsou ty leštičky co se prodávají za cca 500.- má to cenu kupovat , jsou dobré... má někdo stím zkušenosti........ dekuji:papa Citovat
Fusion Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Zkušenost jo, ale bohužel nemám zkušenost s nějakou profi tak nemůžu porovnat. Jedinej můj postřeh - celý to šíleně vibruje a po několika minutách vůbec necítíš ruce. To mě dost vadilo. Citovat
lape Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Jo je to v pohodě.Já mám z OBI za 400 kč uz asi 5 let a pořád funguje Ono to nepoužíváš každý den,takže to celkem vydrží. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Je to uplny **** Teda ak ty raz niekto pozicia do ruky profi lesticku, tak sa budes tomu paskviku co nazivaju lesticka len smiat ... Mal som moznost raz lestit s Boschkou, lestickou, regulovatelne otacky atd ... Tamto sa neda nazivat lestickou Citovat
Kejticka Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Souhlasim s klukama....Mame doma taky nejakej paskvil z OBI...jako lesti to a spokojeny ses do te doby nez dostanes do ruky neco lepsiho...Ta z obi vybruje jako blazen a musis na ni desne tlacit jinac bys lital okolo auta jak klokan a auta by se to ani nedotklo:) ale je fakt ze to uzijes jednou za cas tak proc utracet za neco uplne nej... Citovat
abio Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 prve ze mi to nechce lestit rukou furt,clovek se na tom pak dost nadre Citovat
jofo Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 no ono to lesti, ale musis prist na to ako pritlacit. Ked pritlacis malo tak sa nic nedeje a zas ked viac tak sa to uz netoci. Ale je to trosku lepsie ako rukami. Aj tak ale musis dolestit nejake male plochy rukou, lebo sa nedostanes s tou lestickou vsate. Ja som videl aj lestiace kotuce do rozbrusovacky a ta ma uz vacsiu silu a mozes aj regulovat otacky. Citovat
abio Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 hmm uvidim mrknu se nani v obchode a uvidim zda ji koupim Citovat
vendelinek Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Já ji mám doma taky, už asi 5 let(tenx mě stála 700kč),tam hodně leštěji ty otáčky,takže moc netlačim,položim na auto a svojí váhou leštičky(asi 2 kg)přidržuju a jezdim,výsledek je dost slušnej a za poloviční dobu co bych dělal ručně Citovat
Benžík Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Moje leštička má asi 60kg, dostane se uplně všude kromě prostředku střechy, tam už musim já. Tlačit na ní moc nemusim. :roker Citovat
Béďa Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Sice to neni zrovna o lesticce za 500Kc ale doporucuju procist http://detailing.cz/viewtopic.php?f=20&t=15 Citovat
Dopiťák Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 mno kluci my mame doma fermku takova napul profi ..otacky se daji regulovat + je k tomu i dobry prislusenstvi..ale je to proste fermka za 3,5 k kč ..a oproti 3M a tem opravdu PROfi lestickam ma asi o kilo a pul vyc coz po 3-5 hodinach se dost provazi..ale ta cena za profi je 10k kč++.. Jinak ta fermka je v poho nejak moc nevibruje a docela se dobre i drzi..a do lesticky za 500 bych asi nesel..jelikoz kdyz si vezmes kvalitni pastu + tu levnou lesticku muze se stat ze se dostanes az na plech .. +pokud si s tim nikdy nedelal tak si o tom nejdriv neco precti ..hlavne co se kam pouziva ..jelikoz neni jen jeden nastavec na lesticky ..otacky musi mit lesticka regulovatelny jinak to proste nejde a pak to neni lesteni ale stirani pasty do nastavce coz je trochu drazsi umiti auta ale ne lesteni.. a pokud si myslis ze si skratis dobu lesteni tak to je omyl..tou lestickou se mozna vic nadres..vyhoda lesticky je ta ze si auto nalestite rovnomerne a bez smouch..a hlavne je to daleko jinaci uroven lesteni.ale bez kvalitniho lestidla to nema cenu.. Citovat
lape Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: abio prve ze mi to nechce lestit rukou furt,clovek se na tom pak dost nadre No jak jsem psal výše,tak leštičku sice mám,ale používám to maximálně na kapotu a střechu a to ještě jen někdy,většinou to leštím ručně,protože ty menší a členitější plochy se mě s tou leštičkou dělají blbě.Prostě osobně se mě zdá,že výsledek ručního práce je lepší,než po použití leštičky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 No to sa ty ani necudujem Rucna praca VS ta \"akoze\" lesticka .... Urcite by som to vylestil rucne lepsie ... Ja proste zastavam nazoru, ze bude nejakou polo profi, profi, kludne aj pouzitu, alebo rucne ... Ono mam kopu kamaratov co ju maju doma, vsetci to pokupili za par korun v akciach, no a dopadlo to tak ako to dopadlo ... Kazdy ju ma hodenu v skriny ... Narobite sa s tym rovnako, ked nie viacej, vysledok maximalne zrovnatelny s rucnou pracou ... Citovat
Dopiťák Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Mno u nas se pouziva 3M hlavne na zalesteni skrabancu,Meguars nebo turtle wax na lesteni .. + zaklad je dobre umyty auto na coz doporucuju sice drassi ale hodne dobrej Turtle shampon ..cena cca 300kc na kola je dobrej armorall + zalestit pastou meguars na kola.. A kvalitni pripravky na lesteni zacinaji na 1k Kč ..nebo za nejaky mini baleni mozna mene.. Lubko dovolim si ti oponovat s kvalitou..na praci je to delsi nez rucni lesteni a namahavejsi ale vysledek je rovnomernej... a zasadne se lesti je ve STINU nikdy ne na slunci a to ani na slabym.. Jo a rohy atd. se lesti kotoucem (prumer asi 50cm) je pruznej a nasadi se na nej jakoby beranice nebo nastavec z peny... [upravil dne 11/4/10 tommas11] Citovat
Šalda Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Vyjímečně souhlasím s Lubkem, tady ty ..... neuznávám, ale asi je to tím že jsem v práci vždy používal profi od 3M za 20 000.- Citovat
Radek 306 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 dokud mam mladý ruce,tak růčo vyleštěný auto je vždy super výsledek a jednou do roka se to dá přežít v pohodě Citovat
jofo Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: Radek 306 dokud mam mladý ruce,tak růčo vyleštěný auto je vždy super výsledek a jednou do roka se to dá přežít v pohodě Vies co by ti povedal moj sef? Ruky mas na to aby si s nimy jedol a hladkal zenu. na takuto pracu su stroje, ruky pouzivaj len tam kde sa to neda strojom, alebo nastrojom. Citovat
Radek 306 Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: jofo Původně zaslal: Radek 306 dokud mam mladý ruce,tak růčo vyleštěný auto je vždy super výsledek a jednou do roka se to dá přežít v pohodě Vies co by ti povedal moj sef? Ruky mas na to aby si s nimy jedol a hladkal zenu. na takuto pracu su stroje, ruky pouzivaj len tam kde sa to neda strojom, alebo nastrojom. taky na tom něco je,ale ono přeleštit malej HB je asi jiná práce než dělat kombíka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.